Шпанци попустили, али Индија не да Косову да наступи!

За разлику од Шпаније која је дозволила косовским спортистима да користе своје симболе, Индија је одбила да им омогући наступ на својој територији.

Остали спортови 16.11.2018 | 18:30
Шпанци попустили, али Индија не да Косову да наступи!
Како је потврђено за Б92 из Боксерског савеза Србије, Индија није одобрила визе женској боксерској репрезентацији такозваног Косова за наступ на Светском сениорском првенству за жене.

Индија је једна од светских сила уз Русију, Кину и Бразил које нису признале независност Косова, као ни Шпанија, али су на Пиринејима одлучили да прихвате захтев Међународног олимпијског комитета и дозволе им наступе и употребу сиимбола на њеној територији.

Србију ће на Светском сениорском првенству представљати Бина Радовановић, у категорији до 51 килограма.

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Србин

16.11.2018 18:10

Косово нокаутирано пре меча!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спрдња

16.11.2018 19:41

Шпанија није пријатељ Србима али то паметни политичари не знају,на челу Нато пакта је био шпанац који је два пута бомбардовао Србе а када се погледа и хрватска онда три пута.Да њима нема цаталоније признали би давно косово али ускороће га дефинитивно јер Србија никоме не узвраћа,док Србија није послала писмо Еу на захтјен Шпаније како може Косово прогласити не зависност а цаталонија не ово им је одговор,браво за Вучића и све политичате од 1999. на овамо.!

ОДГОВОРИТЕ