Барсине муке с Дембелеом!

Није се појавио на тренингу, сат и по нико није знао где је! А он - прехладио стомак!

Фудбал 09.11.2018 | 14:45
Барсине муке с Дембелеом!
Усман Дембеле као да баш воли да буде у центру пажње због ствари које немају везе с тереном и фудбалом.

Несташни момак јуче се није појавио на јутарњем тренингу због, како је касније објављено, гастроентеритиса илити прехладе стомака, али тек у касне вечерње сате каталонски медији открили су шта се крије иза Дембелеовог одсуства. 

Наиме, Француз никоме није пријавио да неће доћи на тренинг, због чега су помоћници Ернеста Валвердеапочели да га зову на телефон. Како нису успели да га добију, забринули су се да му се није нешто догодило. Неизвесност је трајала наредних сат и по времена, пошто нико није могао да утврди његову тачну локацију. Код куће није био, барем је тако изгледало у први мах, а нико од њему блиских људи није био упућен у то где се Дембеле налази. Међутим, после нешто више од сат и по времена потраге Дембеле се јавио надлежним органима и пријавио да се не осећа добро и да је све време код куће.

Барселонини лекари су одмах појурили ка Дембелеовом дому и констатовали да млади офанзивац има тежи облик гастроентеритиса. Вероватно схватате и сами, не морамо даље да објашњавамо. 

Ипак, каталонски медији се и даље питају - зашто се Француз није одазвао, када му је телефон био претрпан порукама и пропуштеним позивима...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар