Меније: Треба само да убијемо Звезду у Београду!

„Победили смо их у првом мечу са 6:1 и не можемо да одемо тамо и кажемо 'изненадили су нас'“, напомиње Белгијанац!

Фудбал 09.11.2018 | 14:00
Меније: Треба само да убијемо Звезду у Београду!
Дефанзивац Пари Сен Жермена Тома Меније сматра да је реми на Сан Паолу против Наполија (1:1) добар резултат за Свеце и уверен је да ће победом над Црвеном звездом у последњем колу његов тим оведрити пласман у осмину финала Лиге шампиона.

Занимљиво виђење комплетне ситуације у групи Ц има Белгијанац, а не либи се ни да запрети српском шампиону.

"На папиру, календарски, мислим да имамо лепу прилику за пролаз. Предност је што играмо са Ливерпулом код куће, а потом у последњем колу гостујемо у Београду. Звезду смо победили у првом мечу са 6:1 и не можемо да одемо тамо и кажемо да 'изненадили су нас'. Просто је. Треба само да их убијемо, да одемо тамо и победимо. Пре тога имамо и Ливерпул код куће и ту ћемо сви моћи да видимо да ли је ПСЖ способан да буде европски великан", рекао је Меније у микс зони после меча, а пренео портал Култур ПСЖ. 

Признао је десни бек Парижана да их је изненадио резултат у Београду.

"Пре него што смо дошли на Сан Паоло знали смо да је било 2:0 за Београђане. На полувремену нам је тренер рекао да морамо да уложимо још већи напор након што је Звезда победила Ливерпул. У том тренутку све је било у нашим рукама. Више нико не може да калкулише или контролише дешавања у групи. Видели смо то и у другом полувремену наше утакмице. Реми није најсрећније решење посебно јер смо тим који на свакој утакмици жели победу и три бода."

Белгијанац је оптимиста по питању пласмана ПСЖ-а у осмину финала.

"Ако почнемо да кукамо после ремија са Наполијем, треба да останемо код куће. Не сме бити песимизма, морамо да сачувамо веру у успех. Ништа још није готово, сви још могу да се квалификују из групе. С обзиром на снагу противника и наш индивидуални квалитет, морамо да прођемо даље", закључио јеТома Меније.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар