Иако не наступа, Адел најбогатија

Британска поп икона Адел проглашена је најбогатијом пјевачицом у 2018. години иако је одлучила да узме паузу од јавних наступа.

Забава 31.10.2018 | 21:19
Иако не наступа, Адел најбогатија
Ауторка хита "Роллинг ин тхе Дееп" је само ове године своје богатство увећала за 15 милиона фунти, и тиме је постала једна од најбогатијих пјевачица, с укупним богатством од 147,5 милиона фунти.

Адел је зарадила и 30 милиона фунти током њене свјетске турнеје, која је завршена у љето 2017. године, као и девет милиона од продаје својих албума. Процјењује се да је прошле године у ово доба имала на свом рачуну 132 милиона фунти.

Глумац Данијел Редклиф је по новој листи пао на треће мјесто, са зарађених 87 милиона фунти, док је поп пјевач Ед Ширан успио да напредује једно мјесто, са зарадом од 94 милиона фунти.

Адел је у посљедњих неколико мјесеци имала проблема због оштећења гласа па је због тога морала да откаже два распродата наступа на стадиону "Вембли".

Пјевачица је шокирала своје обожаваоце прије неколико мјесеци када је одлучила да узме паузу од 10 година да би могла да одгаја свог сина.

Она је, поред продаје албума, успјела да увећа своје богатство и рекламирањем разних козметичких производа.

Поп пјевач Хари Стајлс на новој листи заузео је четврто мјесто, са зарађених 58 милиона фунти, што га чини најбогатијим чланом бенда "Оне Дирецтион". Стајлса прати глумица Ема Вотсон, која тренутно на свом рачуну има 55 милиона фунти.

Колеге Харија Стајлса из бенда "Оне Дирецтион" такође су на листи 10 најбогатијих музичара у Великој Британији. Ниал Хоран је на свом рачуну сакупио 46 милиона фунти, Луис Томлинсон 44, Лиам Пејн 43 и Зајин Малик 37 милиона фунти.

Звијезде франшизе "Ратови звијезда" су нови на овој листи најбогатијих па су тако Џон Бојега и Дејзи Рајдли зарадили 4,6 милиона фунти.

Ријалити звијезда Спенсер Метјуз, који се недавно оженио манекенком Воуг Вилијамс, такође је дебитовао на овој листи са 4,5 милиона фунти на свом рачуну.

Своје мјесто међу најбогатијим је пронашла и Кајли Џенер, која је претекла Џастина Бибера и тиме постала најмлађа милионерка ван граница Велике Британије. Џенерова је већину свог богатства стекла захваљујући продаји козметичких производа са њеним именом. У наредним данима биће објављена листа од 30 најбогатијих славних личности које имају 30 или мање година у Великој Британији.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар