Обрачун власти са групом ''ПзД''

Активисти покрета Правда за Давида трпе притиске на послу, а однедавно им одређују премјештаје на радна мјеста у другим градовима.

Република Српска 23.10.2018 | 10:53
Обрачун власти са групом ''ПзД''
У Републици Српској данас се тешко плаћа грађански активизам и отворена подршка породици Драгичевић која седам мјесеци на Тргу Крајине у Бањалуци тражи истину о смрти свог сина и правду за оне који су организовали и починили злочин.

Нема сумње да се снимци са камера, постављених на Тргу Крајине и око њега, помно прегледају у појединим инститицијама власти и страначким централама како би се утврдило ко су људи који свако вече од 26. марта долазе на скупове „Правда за Давида“.

Нема дилеме да су поодавно направљени спискови са именима и презименима људи који подржавају породицу Драгичевић, а да су на тим списковима црвеном оловком подвучена имена оних који су запослени у ентитетским институцијама, јавним предузећима и установама. Чекало се само да прођу избори, па да се крене са обрачуном. Уручују им се рјешења за премјештај на друга радна мјеста, која су ван Бањалуке, што те особе, углавном жене са малољетном дјецом, доводи у скоро па безизлазну ситуацију. 

Последњи у низу оваквих бесрамних поступака власти је премјештај Бранкице Ступар, дипломираног економисте, запослене у Републичком заводу за статистику. Са мјеста виши стручни сарадник за статистичке активности из области привредних и друштвених дјелатности у Одјељењу Бањалука, пребачена је на исте послове у Одјељење ове установе у Добоју.

„Именована се привремено распоређује на радно мјесто, које одговара њеној стручној спреми, на период до шест мјесеци, почевши од 29. октобра 2018. године“ написано је у рјешењу о премјештају Бранкице Ступар, које је потписао в.д. директора Завода за статистику РС Јасмин Комић. 

Комић је у образложењу срамног рјешења навео да Бранкицу Ступар премјешта у Добој, јер се тамошње Одјељење завода за статистику налази „у сложеној ситуацији, због повећаних активности које извршава ова мала организациона јединица, па је нужно да се нађе начин за излазак из постојеће ситуације, како би се посао одрађивао брзо и без застоја“. 

Комић је рјешење упаковао тако да испада још да је Бранкица Ступар награђена, а не шиканирана, да јој се премјештајем одаје признање, а не да је на њу извршен притисак. По Комићу, управо је Бранкица Ступар та „која посједује потребно искуство и стручна знања из ове области“, како би се „неодложно“ ријешили сви проблеми у Подручној јединици Завода за статистику РС у Добоју.

Власт је, с предумишљајем, довела Бранкицу Ступар у матну позицију. Повиновати се рјешењу и задржати посао, до којег ће сваки дан морати да путује више од 90 километара и исто толико да се врати кући, гдје је чека малољетно дијете. Друга могућност је да да отказ и остане без средстава за живот. Давор Драгичевић најавио је да ће лично отићи код Комића и упозорити га на овај притисак и уцјену Бранкице Ступар, а група „Правда за Давида“ најавила је ангажовање адвоката који ће заступати људе који су због подршке породици убијеног младића мобинговани на послу. 

Слично као Ступарева прошла је и Владинка Томичић, радница МУП РС, која је због подршке скуповима „Правда за Давида“ из Бањалуке премјештена на радно мјесто у Полицијску управу Приједор.

„Борбу породице Драгичевић за истину и правду подржавам од самог почетка“, написала је Томичићева у објави у Фејсбук групи „Правда за Давида“ 16. октобра.

Навела је да јој је тог дана изненада стигло рјешење о премјештају.


"Данас ми је уручено рјешење о привременом распореду у Полицијску управу Приједор, почев од 17. октобра  2018. у трајању од 6 мјесеци, уз образложење да се у ПУ Приједор очекује повећан обим послова", написала је Томичићева. 

Иста матрица као у случају Бранкице Ступар -  прича о наводно повећаном обиму послова. 

Владинка Томичић је самохрана мајка шестогодишњег дјетета. Јавно је изказала забринутост да после премјештаја из Бањалуке у Полицијску управу Приједор не зна ко ће њено дијете да води у школу, али је нагласила да неће одустати од људских увјерења. 


Групи „Правда за Давида“ до сада се јавило пет особа, које трпе притиске и премјештени су са једног радног мјеста на друго због доласка на скупове на Тргу Крајине и отворене подршке породици Драгичевић. 

Даниела Ратешић -Дошен, једна од водећих активисткиња групе "Правда за Давида", без посла је од 5. октобра ове годинЕ. Како је навела, више није жељела да трпи притиске свог бившег послодавца „Сани оптик“, због ангажмана око организовања протеста, па је дала отказ.

Од ње је 5. октобра, када је одржан последњи велики скуп „Правда за Давида“ у Бањалуци, затражено да поподне службено иде на терен и то при крају радног времена, што је она одбила уз образложење да има приватних обавеза. Даниела више није жељела да трпи притиске и дала је отказ.

Власт у РС, предвођена СНСД-ом, потпуно се разоткрила. У предизборној кампањи пријетили су отказима, одузимањем плата и пензија свима онима који не подрже њихове кандидате за предсједничке функције. Сада су кренули, малициозно и подмукло, да се свете људима који седам мјесеци долазе на скупове “Правда за Давида” на Тргу Крајине. 

Извор: Журнал.инфо

Коментари / 217

Оставите коментар
Name

СНСД

23.10.2018 08:57

Шта је спорно јер то Додик јавно рекао пре избора и добио 60 посто подршку народа. Не видим ништа спорно у томе што протјерује политичке супарнике то је дио његовог предизборног обећања.Цовјек држи само до ријечи и спроводи шта је обећао својим гласачима којих је 60 посто у РС.Хвала предсједниче

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

23.10.2018 09:06

100% тацно..Подрзавам све.

Name

Ре СНСД

23.10.2018 09:11

Једно је добити 60% гласова а друго избројати 60 % гласова. Гдје ти глупсону у овим сиканираним зенама видис страсне политицке противнике ?

Name

Истина

23.10.2018 09:14

Јадан је народ и са таквима као сто си ти и таквим предсједником. Није ниста спорно, али онда треба јавно да се прогласи феудалцем, народ кметовима, па ко воли да буде кмет нека узива у свом положају.

Name

борац

23.10.2018 09:40

није добивено вец покрадено.

Name

Реално

23.10.2018 09:43

Додик вам обецо лос зивот нисте боље ни заслузили довео вас до контењера да се храните позз за Додика.

Name

дррр мррр

23.10.2018 09:46

Јадан је овај народ јер нема мозга у глави.Овај народ гледа зивот само како це му бити данас а сутра како буде није ни цудо сто је све овако накарадно.Зивот само на хљебу затупи народ а ускоро неце ни хљеба бити.

Name

Ре СНСД

23.10.2018 10:00

Како би и могло да буде спорно ишта што је рекао Додик? А не личи ти ово на какав други случај из историје, врло блиске или врло далеке? Или нама никакво искуство и није потребно... чему свједочимо свакодневно у овом осиромашеном друштву гдје су и душе покрадене, не само паре и памет народска.

Name

Даки

23.10.2018 10:05

Додик није освојио ни 54% гласова и то према њиховим резултатима након крађе.

Name

Раки

23.10.2018 10:05

Па јели се ико у снсд упита да су то српкиње и одгајају српске потомке а пардон бисерка је устаског порекла

Name

Раки

23.10.2018 10:07

Па ко добије толику подрску сто се онда боји зена српкиња мајки мени се цини да је он 60 посто покро

Name

Ремсете

23.10.2018 10:10

Колико је 60% од 50% изашлих на изборе, када сте толико паметни у СНСД-у? и Гадафи и Садам су мислили да су богови и да су недодирљиви.

Name

млади

23.10.2018 10:14

ПОКРАДЕНО, ПОКРАДЕНО ЗНАЈУ И ОНИ ЗАТО НЕМА ЕУФОРИЈЕ. СРАМОТА ЗА СРПСКИ НАРОД КО ГА ПРЕДСТАВЉА У ПРЕДСЈЕДНИШТВУ- ПРИМИТИВАЦ , МЕСАР.

Name

аустриа

23.10.2018 10:14

колико ја видим царе бицете ви поред својих омиљених застиника које волите гладног стомака празних амбара како сте посијали такоцете и врсити

Name

Ре Ре

23.10.2018 10:15

Дубоко си се увукао у Милетов шуп*к и сви видимо да се лепо осећаш тамо.Мрш гњидо биједна!

Name

Глас за “снсд”

23.10.2018 10:17

Оцито теби који писес озбиљно или се спрдас са ситуацијом градјана РС.Говори о теби колико си мален и да ти глава слузи само за сисање као и осталим 60%,које си навео да су подрзали додика и његове цланове партије.Ниста висе,него обицни паразит који сиса и узива тренутно распало стање у насој лијепој РС.То с циме се храните це ускоро да нестане,а све висе вас је који се борите за касику али назалост,лонац је вец одавно празан!!!Стани пред огледало и погледај се.Размисли добро о томе сто цес видјети.

Name

ре снсд

23.10.2018 10:20

Тако је и Хитлер радио када је дошао на власт најприје према политичким неистомишљеницима. Колика сте биједа људска ви у снсду немате појма

Name

Мк

23.10.2018 10:26

КАКО ВИ БЕЗДУШНИЦИ МОЖЕТЕ УОПШТЕ ИШТА КОМЕНТАРИСАТИ.ЉИГЕ ЉУДСКЕ .КО ЈЕ ДОДИКУ ДАО 60% ГЛАСОВА.ВИ ЖИВИТЕ У СЈЕНЦИ МИЛОРАДА ДОДИКА ЈЕР СТЕ САМО ПОТРОШНА РОБА СНСД.МИЛОРАД ДОДИК ВРЛО ДОБРО ЗНА КАКО И НА КОЈИ НАЧИН ЈЕ ДОБИО ТЕ ГЛАСОВЕ И ОН НИЈЕ У ЗАБЛУДИ ОН ЗНА ДА ГА НАРОД НИЈЕ ИЗАБРАО НЕГО КОМАДИ ПАПИРА УБАЧЕНИХ ОД СТРАНЕ ЊЕГОВЕ ПОТРОШНЕ РОБЕ КАО ШТО СУ ОВИ ЉИГАВЦИ КОЈЕ ЗАНИМА ШТА СЕ ДОГАЂА НА БН ТВ И НА БН ПОРТАЛИМА.ЈА РТРС НИТИ ГЛЕДАМ НИТИ МЕ ЗАНИМАЈУ ЊИХОВИ ПОЛТРОНСКИ ИЗВЈЕСТАЈИ.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

Name

за сндс

23.10.2018 10:33

човјече, ако си човјек...размисли добро шта збориш и пишеш, Правда за Давида није политичка организација, и ничији политички супарник, то је правда да се открију убице, самим овим отварају се многа питања, зар не мислиш тако?

Name

Чича

23.10.2018 10:35

спорно је то што се крше основна ЉУДСКА ПРАВА, а спорно је и то што се тако понашају диктатори и што то није демократски

Name

Сома

23.10.2018 10:36

60% од оних сто су изасли на изборе,а не 60% подрске народа

Name

Посматрач

23.10.2018 10:52

СРЕЋА ПА НАМ ЈЕ ЈЕЗИК ИЗУЗЕТНО БОГАТ: јадници, љиге, глупсони, кметови, без мозга у глави, примитивци, гладни стомаци а празни амбари, паразити, бездушници, кокошари, натпросјечно глупи, увлакачи у гузице, улизице, болесници, умоболници, лопови, крадљивци, криминалци, издајници, крезуби аналитичар, балвани, гивит???, стока, љигавци, убице, багра... Како се само појединци часте на овако малом простору и у само 62 коментара.

Name

Исток

23.10.2018 10:58

Ре СНСД То сто ти говорис у Европи и свијету је препознато као фасизам. Прогон на основу вјерске , расне ,националне или политицке опредјељености се назива фасизам. ТАЦКА. Да ли то знаци да ми вас моземо одстрељивати као знак отпора. Антифасизам је увијек био подрзан у Европи

Name

РЕ СНСД

23.10.2018 11:09

СПОРНО ЈЕ САМО ТО СТО ЈЕ ТА 60% ПОДРСКА КУПЉЕНА УЦЈЕЊЕНА ПОКРАДЕНА И МАЛИМ ПРОЦЕНТОМ ЗАВЕДЕНА..Е САМО ТО ЈЕ СПОРНО И НИСТА ДРУГО С ТИМ СТО СЕ РЕЗУЛТАТИ ОДЛИЦНО ВИДЕ НА ОВОМ И МНОГИМ ДРУГИМ ПРИМЈЕРИМА.

Name

Росана

23.10.2018 11:21

Која ово кретенуса подрзава Додика а против је цовјека који се бори за своје дијете . Мора да си нека опајдара , како те није стид . Лизете гузу појединим па онда И остајете на радним мјестима, ста је с народом који трпи тортуре као овај цовјек коме су убили дијете И јос лазу И измисљају .

Name

Отпор

23.10.2018 12:05

Дзиберу

Name

ЕбацаЈ

23.10.2018 12:27

Слазем се са СНСДовим коментаром, али имам једно питање. Што није испунио обецање да це помести Давора са трга 8.10. Јос једно питање Засто је обецао да це након избора стати уз Давора па није стао.

Name

Данијел Кецман

23.10.2018 12:27

Кад сте вец говна према самим себи, као сто јесте говна, мислим Срби, па вам је ок ово као овом СНСД-у засто да не вратимо Аустроугаре да владају нама, или Отомане, и тако су радили бољи посао.

Name

Исправно

23.10.2018 12:41

Сто би Сојиц рекао Цирко не мозес да сисас две краве и ако си на платном списку страних удрузења и амбасада ја те скидам са свог

Name

ре Исправно

23.10.2018 12:55

Де буди љубазан па нам препоруци коју страну организацију да се пријавимо на тај списак страних плаћеника, кад већ немамо паметнија посла. Оглас: НУДИМ УСЛУГЕ СТРАНОГ ПЛАЋЕНИКА

Name

ПА

23.10.2018 13:34

Дарко Илић је наредио убиство Давида Драгичевића у сарадњи са Дубравком Кременовићем који је лично тукао Давида!

Name

мј за реално

23.10.2018 13:36

Боље јести и из контејнера бар знас да је твоје него као ти бити плаценик.Видјет цес када им не будес висе требао ни икар ти неце дати.Ми цемо те опет примити на контејнер да не умрес гладан.

Name

куку нама са нама

23.10.2018 13:37

Јели вама јасно да сте сами криви за све ово и да је сад јасно засто стално понављам да је протекторат рјесење

Name

Соћо

23.10.2018 13:39

Браво за Додика дио багре растјерати перфидним притисцима, дио застрасити а дио организатора потровати цијанидом.

Name

мј.за ре исправно

23.10.2018 13:45

Нетребас се ти нигдје пријављивати .Паметном цитаоцу твојих коментара јасно је за кога радис и ко те плаца.

Name

киза

23.10.2018 14:11

Питам се питам се да ли у овом снсд-у има ико са мозгом. Изгледа да нема јер колико видим после 12 година владавине влада зла крв медју Србима, и отварају се врата независној дрзави хрватској са границом на Дрини и то само ради једног дезертера, сверцера и трактористе. На крају нисам бас сигуран да це се то тек тако заврсити јер је гласање тек у току иако је бројање одавно заврсено.

Name

суца

23.10.2018 15:09

Биједа , јадници,оцајници само ниским ударцима.Јасна порука ПРАВДЕ НЕМА И НЕЦЕ БИТИ,али се варају.

Name

Ре

23.10.2018 15:14

Цекај од дрзаве добијају плату, а против дрзаве раде. Са опозијом на тргу, а Додо да гледа. Е неце да мозе. Подрзавам правду за Давида, подрзавам да се ријеси слуцај, али ово је отисло предалеко.

Name

Ре ремсете

23.10.2018 18:42

Пријатељу 90% из секте неразумије ста је 60%од 50% кладио би се у зивот да их 50% незна таблицу мнозења као сто и устаска унука неразумије из економије "дугује" "потразује" . Сама се Бисерка залила никако неразумијем оно дугује потразује

Name

23.10.2018 19:49

Расцерати багру! Зивио краљ Миле!!!

Name

АцО

24.10.2018 12:41

ЗАШТО У ТОКУ БРОЈАЊА, ОДМАХ У ПОЦЕТКУ СЕ БРОЈЕ ГЛАСОВИ ЗА ПРЕДСЈЕДНИШТВО, НИЈЕ БИЛО ПРИГОВОРА ОД СТРАНЕ ЧЛАНОВА БИРАЧКИХ ОДБОРА И ПОСМАТРАЧА ИЗ ОПОЗИЦИЈЕ ?? ТЕК КАДА СУ ВИДЈЕЛИ ДА ГУБЕ, ОНДА СУ ПОЧЕЛИ СА ПРИЧОМ О КРАДЈИ.... НЕ ПОДРЖАВАМ ЈА НИКОГА, НИСАМ ГЛАСАО, АЛИ НЕ МОГУ ВИШЕ ДА БУДЕМ НА ОВОЈ СТРАНИЦИ И ЧИТАМ КОМЕНТАРЕ, КАДА НЕМАЈУ СМИСЛА!!!!

Name

АБ

24.10.2018 12:52

Ово као да је Додик саставио, и Орвел би му завидио!

Name

Ре СНСДА

24.10.2018 22:37

Неманон ни 10/-- посто који 600 покрао Рудоња изборе па свуда на гласацким мјесyима неправилности.Ето то 60-/- посто народа пред Словенском Амбасадом то ти је резултат избора .

Name

Ја

23.10.2018 09:04

Срамота, на шта може спасти власт која жели на силу да влада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ја

23.10.2018 09:24

Цуј на силу

Name

Гоци

23.10.2018 09:35

Па има ауто пут БЛ Добој направио Додик то јој је за цас.

Name

мислим

23.10.2018 09:42

Како је лазно освојила власт тако мора и владати.

Name

Познавалац прилика

23.10.2018 10:54

Бандити тих истих су убили Давида, па ваљда је све кристално јасно. Они су највеће зло, они неће стсти, народ их мора спријечити. Они су фашистичко-мафијашка организација којој треба забранити рад. Што се тиче ових људи што трпе притисак, свему дође крај па и овом злочиначком режиму, издржите, све ће проћи, ви сте показали достојанство, морал, храброст, а тако се треба понашати свако а не бити јадници којих је у највећом броју. Кад прође ово треба вас ставити на високе функције јер такви као ви можере извући земљу из ове биједе.

Name

разумио

23.10.2018 11:10

Додика је највеца папцина код нас! Ласкава титула за једног типа огрезлог у коруптивним радњама..

Name

мј.за познавалац прилика.

23.10.2018 13:51

То сто писете,без доказа, циста је демагогија.Да има и један промил истине у томе до сада би сви били осудјени они које прозивате.Срецом вецина народа види у ком правцу идете и одакле вјетар дува.

Name

Пепеаруенде

23.10.2018 15:10

А ко треба да осуди властите криминалце? Па зар не видите како се краде доказни материјал у МУП-у? На целу МУП-а стоје окорјели криминалци на целу са Додиком!

Name

киза

23.10.2018 15:36

Гоци мајмуне није аутопут направио баја вец ја који плацам порез овој дрзави

Name

мј .за папер

23.10.2018 18:03

Сто неискористе изузимање предмета са нивоа БиХ и рјесавају по закону.Пријатељу неце јер у том слуцају има много нелогицности и много смрди на јахаце апокалипсе.

Name

Ре

23.10.2018 19:20

Ма ко је убио Давида?

Name

Е неце да мозе

23.10.2018 19:22

Да ми сдс кроји будуцност. Е неце јос су гори од Доде. Немамо ми замјену, нема нико храбрости ни зеље, бјезе сви. Јесмо гласали, јесмо. Удри Додо стоку

Name

Ајд

23.10.2018 19:27

Ајд да видим сад 50 000 на тргу. Е неце да мозе, просли избори, нису успјели. Сад само сака јада подрзава ПзД. А ста су мислили, да нам кроје из федерације. Е неце, ако су украли гласове и нека су. Кад смо ми Срби овце. Ајд Срби сад на трг да вам бројност видим. Сад на трг сви, ајд.

Name

Ајд

23.10.2018 19:28

Ајд сад да видим како погнуте главе на посао идете. Тако нам и треба. Удри Додо

Name

Сви знамо

23.10.2018 19:32

Сви знамо каква нам је дрзава. Сви знамо ко је газда. Сви знамо правила понасања. Јел нам треба из Данске и осталих земаља да нас дизу против самих себе. Ајд сад сви на трг. Подрзите људе сто су без посла остали. Мајке сто су премјестај добили. Ста је сад Сви знамо све Али из куце сад, зима

Name

Буба

23.10.2018 21:27

Ово је цисто лупетање,ста фали премјестају,људи се премјестају нон стоп и ,па се врацају на своја радња мјеста,бице им плацени сви путни троскови.Како тако олајавате одмах Додика и све одреда...ооооо горе је нама сто смо ми овакви какви јесмо

Name

Ре буба

24.10.2018 16:44

Ма да буба, ваља то због колотечине. У праву си ти.

Name

Рудоња

23.10.2018 09:04

Шта жели он мајмун један ским ће тај криминалац да обрачуне прави убили су човјеку дијете сад поново би неког убијали мафија Р Србске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пласите се зена ?

23.10.2018 09:06

" Ударили " по зенама , то је СНСД . Безоцни , безосјецајни, бахати . Како сијали тако це и позњети !

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

23.10.2018 09:36

Научили од нас

Name

Боро

23.10.2018 10:25

Ја ондје нигдје не видим ЖЕНЕ.

Name

Ја па ја

23.10.2018 10:56

Правда за Давида ! Пизде, најлакше је давати отказе , бојите се жена !

Name

С

23.10.2018 11:42

Сјецам се када ми је један стари дивни цовјек прицао како су Аустрију и Њемацку након 2. свјетског рата подигле зене. Мускарци који су презивјели су били истрауматизовани, пасивни и без наде, понизени али су зене те које су својом храбросцу и великим радом вратиле наду. Оно сто видимо данас је продукт тога али назалост некад и суровост и мозда превелику самосталност зена њиховог подруцја. Као зенско и неко ко је много пута био на скуповима, нисам размисљала ни минут да ли да се придрузим, упркос посљедицама али старије господје, даме, баке тамо су ме заиста зацудиле. Толико је љубави у њиховим оцима. Насе зене су заиста поносне, а људи на насем подруцју су вец толико тога дозивјели и онда ово. Скидам капу свима, уцинили сте ме бољом особом!

Name

Кум

23.10.2018 09:07

Такви су нико и ниста када проде мандат или изгубе власт,тек онда треба да зиве а народ неке ствари вјероватно неце да заборави.Зелим таквим да се могу опустити као ја али неце моци бас тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били...

23.10.2018 09:09

Додик је обицна будалетина осилио се кроз паре које је покрао од народатре треба га склонути подхитно са политицке сцене и ставити га тамо гдје му је мјесто. А то је "Цорка" и све му одузети. Зна народ ста је и колико имо прије рата. Ово сто се десава у РС-ј нема ни у романима а ни у цртаном филму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роко

23.10.2018 10:02

Зивио Миле Додик!

Name

Боро

23.10.2018 10:23

Били,Били....кокошару један....Голи Оток је био мајка за такве који су само Т споменули у таквом контексту.Шта тебе,јадо мучи???? Колико ко пара има,ха?????? Иди ради по 12,14,15х и гарантујем ти да ћеш и ти пунити новчаник....Уосталом,сретна је држава коју такви напусте.

Name

Ре Боро

23.10.2018 10:40

Ви сте у таквој заблуди ако мислите да је Додик вјечан. Тренутно је потребан странцима да заврсе што су планирали, а онда игранка...Да ли је било јачих од Садама и Гадафија? Па гдје су сада?Сигуран сам да ћемо ускоро гледати и неки Милин снимак како га извлаче из неке рупе. Живи били па видели! А ти идиоте немој да будеш у заблуди да вас народ воли. Мрзи вас и доћи ће вријеме када ће то и показати!Ви сте фашисти и коначно сте се потпуно разоткрили. Додуше ти си мали небитни кретен који послушност показује овако, мада можда сутра и ти не будеш подобан? Или ти баце дјете у канализацију?

Name

Боро

23.10.2018 11:07

Ја сам своје дијете "дао" за ову државу,и немаш ми више шта бацити у канализацију.Додик је мозак ове државе,и такви као ти,јадо,му не могу ништа.Нек ти буде све оно што му желиш.

Name

Г.Волар

23.10.2018 13:21

Е мој Боро..био један Боро из М.Главе...друзио се с хрватима из Г. Волара..или ти сокцима како их звали..а у ствари су то махом људи лицког поријекла ..јео и пио Боро код њих..врсио зито..људи га вољели..цијенили..постовали...а онда додје зло и наопако, па ови сокци постадосе устасе, а Боро ..мозда и не својом вољом, постаде цетник... па удри једни по другима..би по оном ..ко јаци тај табаци... и тако у овом крају, цетници били јаци и протјерасе све устасе...па направисе логоре, па муцили оне друге вјере..и неистомисљенике...и би мој Боро..нас Боро..неистомисљеник..и би му зао оних драгих му људи код којих је поцасцен и погосцен био...и умре нас Боро од туге и залости сто све тако наопако постависе тамо неки зли људи... и ако цемо постено Боро..замјерам многим оцевима,сто су слали младе своје синове и сто погинусе ..зарад цега мој синко...зарад цега??..питам ја све нас..хебо нас на Блакану..ми смо јад и цемер вијековима..

Name

Натаса_БЛ

23.10.2018 13:27

Свака цаст за коментар!

Name

мј.за Боро

23.10.2018 13:59

Господине Боро нада је среца да смо у РС вецина у односу на овакве као сто је овај плаценик "Ре" који мисли да свима мозе дрзати лекције.Несто прецесто у својим коментарима спомиње канализацију и покојног Давида.па сваком паметном у овој земљи јасно је ста се збива и цему таква резија.

Name

киза

23.10.2018 15:39

Боро колико видим ти ниста и не радис него писес из кафица у којем сигурно имас бесплатно пице. Таквих ми је доста

Name

Ре Боро

25.10.2018 06:43

О ботино јеси увуко ногице у бајно дупе .Празилук ти јос и дупета вири требало би те врстити од тамо пдакле си сљего.Није звака за сељака.Ти радис по 12 сати хахаха ти прицас о неком новциу и народу који одлази па ти си једна обицна риба којсе врти у акваријуму цитав бједни јадо мизерни ти зивот и незаслузујес ниста висе.А и јесте из те твоје вукојебине из које си сљего домет ова папнска БЛ јер сте само село прењели у град.Али не оно село људско домацинско постено него оно најгоре папанско папане један.Ти поредис Тита и овог јаду као сто си ти па бједнице на голи оток су исли бас такви да је Тито зив сад би тамо заврсио и ти и твој Баја педЦедник и остала криминална свита.Зато иди гледај РТРС СТА ТИ УОПСТЕ БОТЕ РАДИС НА БН .

Name

Ја

23.10.2018 09:10

Гдје то још има осим РС, па гдје ти то живиш кад одобраваш да се та твоја "већина' има право сватити над свопственим народом. Благо теби одани члану СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Због

23.10.2018 09:30

У цијелом свијету је тако

Name

хондy

23.10.2018 09:13

Па ова са два презимена није добила отказ ни преместај вец је сама дала отказ..Ста је ту спорно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

За хондy

23.10.2018 09:19

Неоспорно си натпросјецно глуп !

Name

Милан

23.10.2018 09:28

Спорно је да је газда тразио да ради ал она је имала обавеза па није могла.

Name

Ре Милан

23.10.2018 09:51

Јао како бих ја волио кад ми газда казе да радим да му одговорим са: не могу, имам приватних обавеза.

Name

Никола

23.10.2018 10:52

Жена је имала обавезе изван радног времена,а не док траје радно вријеме! Правда за све нас!

Name

за милан

23.10.2018 11:09

мили бозе каквих размисљања и какви бундева као ти овде сваста пису,сигурно и тата и мама су љути сто су те родили

Name

не

23.10.2018 11:14

Ја кад сам друга смјена радно вријеме ми је до осам сати.

Name

ре никола

23.10.2018 11:21

Па који је онда разлог да је дала отказ ако јој обавезе нису реметиле посао

Name

ре

23.10.2018 16:55

Она зиви у погресном времену за своје амбиције.Код Тите би далеко догурала,јер мозе пуно да вергла супљу прицу.Овекве РС нису потребне.

Name

Ре Хондy

25.10.2018 06:57

Па натјерани су присиљени да дају отказ ето лао због здравственог стања тако да би могли доббити лакав такав премјестај. У противном добојес отказ мозес да тузис у овом слуцају о којем ја писем министарство добијес неку марку остете о си на црној листи СНСДАи онда нигдје ни ти ни дјеца немогуу добити посао у цитавој РС Ето .

Name

децко

23.10.2018 09:16

Гласали сте -гледајте! Не видим ниста спорно

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

23.10.2018 09:41

Е да је опозиција постала позиција, то би све било другачије. Кад се сјетим сретних година 1991-1997., нико није тада остајао без посла на овај начин и никога нису шиканирали на овај начин, него метак у чело и пријатно. Како смо тада посијали, сада жањемо...

Name

Посматрач

23.10.2018 09:21

Ја би волио да ми је пензија загарантована на радном мјесту у Бања ЛУци. Моје жеље су једно али је стварност сасвим другачија. За последњих 10 година, премјештан сам 4 пута, није ми пало на памет да се буним и жалим јер нисам имао никакву основу за то. Мораћу и ја да се учланим у неку гупу или НВО да има неко да се бори за мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Пасматрац

23.10.2018 09:35

Ти само сагни главу и цути , и дабогда те стално премјестали !

Name

Раки

23.10.2018 10:11

Па такве они и требају да могу да раде сњима ста хоце зато поклопи се и не писи глупости

Name

ПОсматрач

23.10.2018 10:40

За Раки и овог другог Види се да појма немате о чему причате. Битно је само негативно коментарисати и нападати по онима за које сматрате да нису као ви. Чуди ме да увреде и надимци које дајете не истомишљеницима нису кренули већ од првих коментара. ПС: Код својих премјештаја уопште нисам видио освету или политичку конотацију а мислим да то није ни код горе описаних случај. Поготово код оне што ради код приватника. Каже има обавеза. Па ко од нас нема обавеза?

Name

станци

23.10.2018 09:25

НИЦИЈА НИЈЕ ДО ЗОРЕ ДОГОРИЛА... СВАКОЈ ДИКТАТУРИ И РЕПРЕСИЈИ ЈЕДНОМ ДОДЈЕ КРАЈ, ДОЦИЦЕ И ВАМА.. А ВИ СТО СТЕ УЗ ЊИХ..КАД ЈЕДНОМ ОСТАНЕТЕ САМИ .. МИ НЕМАМО ГУЗИЦУ ДА СЕ У ЊУ УВЛАЦИТЕ.. УБИЦЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.10.2018 09:52

Нема мој друзе ниста од тог. Први це се они придрузити новој власти и поцети пљувати по снсд као сто сад пљују по њиховим супарницима. И сто је најгоре,они це заузети позиције у новој власти а ми обицни црнци цемо и даље радити за њих. То је најгори сој друства,улизице.

Name

Ре за Ре

25.10.2018 07:06

Свака цаст за комент

Name

Жељка Миладић

23.10.2018 09:32

Јадна ли је та владајућа елита. Правда за Давида,Ђенана,Дацу,Бојана и сву дјецу, као и за све станивнике БиХ. ПРАВДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диктатор

23.10.2018 10:00

Болесник али умоболни се тако понаса, сили се на зенама и самохраним мајкама. Лијепо драге моје два дана на посао па на боловање кицма, дискус, физикалне и тако па опет два дана на посао па боловање на дијете. Јебо ли вас страх па муске п.... е изадјите на трг па ста казите. Несмијете наравно

Name

ТЕШКА ЖАБОКРЕЧИНА

23.10.2018 09:39

ДОДИК КОНТИНУИРАНО РАДИ НА ЦИЈЕПАЊУ ОВОГ НАРОДА . ДИЈЕЛИ ГА НА ОНЕ КОЈИ СУ БЕСПОГОВРОНО НА ЊЕГОВОЈ ЛИНИЈИ И ОНЕ КОЈИ СЕ СУПРОТСТАВЉАЈУ ТОМ КРИМИНАЛНО АУТОКРАТСКОМ МОДЕЛУ ВЛАДАВИНЕ. ПОРАЖАВАЈУЋЕ ЈЕ ТО ШТО ВЕЋИНУ ЧИНЕ ОНИ КОЈИ ГА ПОДРЖАВАЈУ, ДАЈУ ЛЕГИТИМИТЕТ ЊЕГОВОМ ЛОПОВЛУКУ. ДУГОРОЧНО ГЛЕДАНО ЗБОГ ОВАКВЕ КОНСТАЛАЦИЈЕ ОДНОСА ОВО ДРУШТВО НЕМА ПЕРСПЕКТИВУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аполо

23.10.2018 10:12

Овако је Србима постено,било у НДХ,и 1948,Информбиро,На власт силом и крадјом долази цовјек који довршава унистење Срба,сто је преостало, ИСЕЉАВАЊЕ, губитак посла,мобинг,убиства,и издајник Вуцииц,и назалост Црква,мирно посматра док колоне младих преко градиске,масовно иду пут Запада,нико ни прстом да мрдне,Хрват ДОДИГ,довршава посао Павелића,Срби да нестану,у томе му помажу српски издајници,

Name

Радојица

23.10.2018 11:04

Браво Аполо .... хоцу реци Хамдија. Имас 100% право

Name

ре Аполо

23.10.2018 16:57

Иди мало до мјесеца.Види ста горе има нова.

Name

Ре ТЕСКА ЗАБОКРЕЦИНА

25.10.2018 07:16

Ја мислим да је Додик и сада западов играц и њихов цовјек.заврсио је тамо праксу.Мислим да му је унистење РС примаран циљ ии да му је то задатак као и Вуцицу Косово.Сва ова бука коју он дизе око странаца и амбасадора све је то резија и игра као сто и против бакира а у ствари цјело време играју заједно.Ево сад це баја се ангазовати да бих удје у ЕУ.Он РС унистава изнутра презадузио је РС продаје Дрзавне обвезнице подјелио народ унистио економију правосудје народ масовно одлази бједа сиротиња задњи у свему пореде нас са неким Африцким земљама .Све ми ово изгледа као унистење и самостално укидање РС.

Name

Па

23.10.2018 09:43

Шта хоћете, не може и јаре и паре?! Бар то код нас до сада никада није могло. За добро наше РС морате се мали више жртвовати, а сад има и тај ауто-пут па ће те брзо стизати на посао и враћати се на митинг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИРО РАДА

23.10.2018 10:24

Опет ти крезуби аналитичару? Сад гледам још се ниси овај мјесец јавио на биро? Ако се не јавиш избрисаћемо те јадниче!

Name

пуковник

23.10.2018 10:31

Е, ПА свака ти цаст.

Name

ШЕФ БИРОА РАДА

23.10.2018 10:37

Стално гласаш за Снсд и још те глупану нису запослили.Јес се јавио на биро овај мјесец незапослена сподобо?

Name

Ре биро рада

23.10.2018 10:42

Добар! Хахахахаха

Name

ЧИСТАЧИЦА НА БИРОУ

23.10.2018 10:52

Незапослени гмазу јао што си паметан идиоте.Хехехехе...

Name

Ре РЕ БИРО РАДА

23.10.2018 11:08

Ма то је једна мрцина тај је паметнији и од свих министара у Рс заједно.Иначе тај ПА се бави узгојем свиња и шверцом,а на бироу рада је од 1992 године и никад иза рата нигдје није добио посао јер је паметњаковић.Тај све зна и свакоме паметује.Хехехехе...

Name

Па

23.10.2018 12:37

Нисам задовољан. Мало сам изазвао коментара.

Name

ПА

23.10.2018 13:27

Давида Драгичевића су убили припадници Мупа Рс по наређењу Дарка Илића и Драгана Лукача.Додик крије убице и саучеснике!

Name

Ре па

23.10.2018 13:43

Ако ти је намјера да изазиваш револт у народу онда успеваш, само не знам како то твојој секти онда одговара? Мада ви ботови сте сви малоумни, вероватно су инструкције биле да лобираш за секту, а ти наравно ментално инсуфуцијентан си то тумачио у складу са својим могућностима па то испада овако. А да се ти ипак држиш тих свиња?

Name

Па

23.10.2018 16:17

@Ре па. Шта имаш ти против гица а волиш српски смоки?

Name

Ре Па

25.10.2018 07:23

Додик поциње и своје људе из министарства пустати низ воду њему ниста није свето ни битно него да је он само он и он на власти.А дрзо само до новца и пар људи окко себе са којима краде ову РС.Па ако мислис да и тебе воли или дрзи до тебе лазес се јако.Будо ти сретан сто има тај нови ауто пут ускоро це и теби требати да идес брзе на митинге.Јер сљедеци су ови попут тебе небитни.

Name

Патриота

23.10.2018 09:52

гласали сте за Додика. сад ми који нисмо гласали за њега и који смо имали здрав разум и који смо знали ста це бити, испастамо заједно са вама који сте глас дали за 50. ето није свануло. остадосмо у највецем мраку бар јос 4 године. ако презивимо до следецих опстих избора...

ОДГОВОРИТЕ
Name

yоко

23.10.2018 10:50

па тако је, народ је чудо право колико је затуцан

Name

Ре ПАТРИОТА

23.10.2018 12:47

Све висе мислим да овакве коментаре пису Додикови ботови да би народ полако прихватао ове криминалне изборе и продукт Бранка Петрица који је оцигледно добио огроман новац заједно са екипом. Не постоји особа у Републици Српској која не зна да су избори покрадени и престаните да нападате народ. И просли су били али у мањем броју па вец 4 године имамо лазног предсједника. Гледам оног Срдјана Мазалицу како бездусно лазе у емисији. Казе сели се народ у Европи и свугдје па и код нас, а код нас људи немају ста да једу, на ста да се грију, како да се превезу. Јадан он лазе сам себе да би примао 4 плате док други људи скапавају. Бездусни људи без икаквих моралних нацела, као нацисти Бозе ме опрости.

Name

Ја

23.10.2018 09:55

Се слазем да је ово заиста грозно. Али имам и једно питање. Када су ове поменуте добијале посао у институцијама, да ли су заиста биле најбоље на конкурсу или су примљене преко везе иако је било и квалификованијих? И да ли су тада размишљали о правди према тим људима који су остали без посла због њих? Односно, да ли се залажу за правду свуда или само у овој групи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИ

23.10.2018 10:25

Си један обични балван хехехехе...

Name

Ре Ти

23.10.2018 10:50

Нисам ја обицни балван, него ти немас адекватне противаргументе на мој коментар, па лупас.

Name

ре ја

23.10.2018 11:18

Цитас ми мисли

Name

Ре ја

23.10.2018 13:49

Твоја логика је јако дискутабилна, наравно она је ускладу са твојим могућностима. Само теби и теби сличнима такве конструкције звуче нормално. Теби и оно што Додик прича има смисла, када данас говори једно, сутра друго теби је то ок. Али те не треба кривити. Они без елементарног образовања, минимума интелектуалних способности и развијеног критичког мишљења су прототипови сектиних бирача и ботова.

Name

Ђоле

23.10.2018 10:01

Па зар још има гивита који воле рад и дјело РУДОЊЕ.Жалосно је,али имам осјећај да би недај Боже требало у РС да се још деси случајева типа Давид па да стока прогледа очима и довати се палија и мотака и правац Бањалука.ццццц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

23.10.2018 11:12

Ау Ђоле,што си ти опасан лик.А Бања Лука ће вас чекати скрштених руку...хахахаха...па ја више волим и бањалучког душмана него вас, који би нам долазили са тим палијама да нас "спашавате" од ове власти...Наивчино.Ето Крајишници вас се баш боје.Бу!!!

Name

Ре Боро

23.10.2018 13:50

Боро јеси и ти један од оних са бироа, или си од оних које пуштају из затвора пред изборе?

Name

Ре боро

25.10.2018 07:34

Какве Бањалуке Боро ко зна из које цуке си ти сљего.Сљего па ти БЛ центар свјета да требају палије јер без палија такви као ти цете јос увјек сра....и по овом граду љецуци свој комплекс цуке БањалукомНемас ти појма ста је БЛ ако мислис да је ово сада није то је она иста цука коју си ти и такви попут тебе доњели са собом.

Name

Некако...

23.10.2018 10:04

Миришем страх! Само нека наставе тако, незадовољство народа расте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

23.10.2018 11:13

Хахахаха...имамо и бабу Вангу у овим "мозговима"."Све јунаци........." хахаха

Name

За Бору

23.10.2018 12:26

Осјећам и да имаш велике уши Боро и да си (с)купио довољно гласова да сваки дан добијеш сендвиЋ! Поздрав Боро и не заборави да смо ми сви исти, нема потребе за непријатељским ставом. Реци газди да не дијели народ, ионако се лоше живи.

Name

Ре Боро

23.10.2018 14:47

Ауу што смо паметни, мора да си завршио основну школу! Купи факултет немој бити циција! Има да ти нађу одмах неко директорско мјесто! Па ћеш онда бар знати зашто се увлачиш секти у задњицу!

Name

Очигледно нешто не штима

23.10.2018 10:06

С једне стране грађани дали повјерење Додику и Бисерки - јахачима апокалипсе, са друге масовно бјеже преко гране. Неспојиво - нема логике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина и правда

23.10.2018 10:09

Не мозе Додик, упркос Вуцицевих савјета и свеопсте подрске Вуцицевог резима, спријецити истину да изадје на видјело. овим сто ради, Додик само тоне све дубље и дубље. Он це се на крају извуци, али це Комиц и остали љигавци страдати. Због тога ова борба Правде за Давида има смисла и вриједи се борити. Она траје и трајаце и бице правда на крају. Е, то је оно сто њима љигавцима није јасно и никада неце бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Распоред на друго радно мјесто или премјештај у друго мјесто рада Чланак 172.

23.10.2018 10:15

(1) Радник може да буде распоређен на друго радно мјесто код послодавца које одговара његовој стручној спреми и искуству стеченим радом. (2) Радник може да буде прем ј ештен у друго место рада, ако су испуњени сви сљедеди услови: 1) ако је д ј елатност послодавца такве природе да се рад обавља у м ј естима ван с ј едишта послодавца, односно његовог организационог дијела; 2) ако је удаљеност од места у коме радник ради до м ј еста у које се пр емијешта на рад мања од 50 км и ако је организован редован превоз који омогудава благовремени долазак на рад и повратак са рада и обезб је ђена накнада трошкова превоза у висини ц и јене превозне карте у јавном саобрадају ; 3) ако радно мјесто у другом мјесту рада одговара његовој стручној спрем и и искуству стеченим радом. (2) Радник може да буде прем ј ештен у друго м ј есто рада ван случајева из става 1. овог члана само уз свој пристанак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

23.10.2018 10:16

Резим це да застити и своје убице а ста це "опозиција" да уради ? Да ли це да сједну у скупстинске клупе и завезу губицу и примају фине плате ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре:

23.10.2018 13:29

Сви се ми налазимо на броду који тоне. Знаци сви це ускоро да тразе појас за спасавење!

Name

Архандјело

23.10.2018 10:17

Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идра

23.10.2018 10:21

Ова што су је премјестили у Добој има срећу у несрећи што је отворен аутопут, хаххахахха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре идра

23.10.2018 10:45

То само идиотима као теби може бити смијешно. Дао Бог па и теби се посложи тако нека занимљива ситуација... Додуше ти си је заслужио!

Name

Боро

23.10.2018 11:21

Како је дошла до радног мјеста тако јој и јесте....Сад се буни!Што није била тако гласна кад су њу убацивали без реда и конкурса????

Name

Ре ре идра

23.10.2018 13:13

Ех да хоће и мени бог да да радно мјесто у некој државној институцији па нека ме премијештају гдје год хоће, не бих се бунио.

Name

Ре Боро

23.10.2018 13:13

Оте ми ријеч из уста.

Name

кико

23.10.2018 14:34

Паламудила у Бања Луци паламудице и у Добоју.

Name

Ре Боро

23.10.2018 14:53

Боро, образуј се, користиће ти!Бар ћеш разумети огласе на бироу! Осим ако ниси на неком одсуству из затвора?

Name

Цовјек

23.10.2018 10:25

Нема зивота док се сви поштени људи не дигну и смјене све покварене, похлепне и не одговоре са свих полозају и направи систем гдје само одговорни и постени могу остати на функцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наца

23.10.2018 10:25

Багра најобицнија!!!, Како казу ниција није до зоре горјела па неце ни њихова!!! ПРАВДА✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ела

23.10.2018 10:31

Заборавили сте мене премјестај и БЛ за Јахорину мене су за сада најдаље казнили

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шома

23.10.2018 10:33

60% од оних сто су изасли гласати

ОДГОВОРИТЕ
Name

с кореја

23.10.2018 10:42

Тразили сте диктатуру и добили сте је...па за боље и нисте,,нек вас јаси ко магарце јос 4 године па опет..кад сте глупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

23.10.2018 11:14

105 па опет,ако Бог да,хахахаха

Name

Ре Боро

23.10.2018 14:55

Тебе нека јашу, ти си навикао! Ево другари из федерације ти признали истополне бракове, па правац Сарајево. И не враћај се!

Name

Са стране

23.10.2018 11:01

За све ове који сматрају да је у реду самохрану мајку померати са радног места због тога што подржава да се нађу убице нечијег детета, питања: Какви сте то људи? Имате ли трун људског достојанства, или сте га продали за партијску књижицу и ситне интересе? Гади ли вам се властити одраз у огледалу? Мени би се мој, да сам на вашем месту, прилично гадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

23.10.2018 11:36

Зашто да нам се гади?Нек дотична призна како је дошла до радног мјеста?Можда је моја кћерка била адекватнија,али.....Еееее наивчино,ал ћете потонути кад вам та "ваша" правда изађе на видјело о свему томе,и свима њима.

Name

Ре са стране

23.10.2018 13:15

И ја сам самохрана мајка и радим код приватника и викендом и прековремено и нико ме ништа не пита. Ево, ја бих се радо мијењала са њом па таман и у Добој да путујем.

Name

Ре Боро

23.10.2018 15:00

Свака част Боро за активност, можда ти вођа да неки орден ионако их дјели и шаком и капом! Можда добијеш и који круг хеликоптером ко' српска мајка. Или ће ипак бити да ћеш добити бајат сендвич? И ногу у дупе када им више не будеш потребан!

Name

Правда

23.10.2018 11:03

Када ће те смјенити директора Средњешколског дома,који врши мобинг на радницима.(Видића?) Тај исти:тјерао је људе у пензију и ако су по гдинама старости могли још да раде.На њихово радно мјесто доводио себи подобне наравно уз новчану надокнаду,ако нису имали дипломе он им је набављао-опет уз новчану надокнаду.Чак им је и пети степен набављао-опет уз новчану надокнаду.)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИТО ЈОСИП БРОЗ

23.10.2018 11:08

Бања Луко, сама си крива у неку руку. Знала си ко је ДоДицк и подржавала си га. Сад кад је дјаво дошао по своје, би да га се ријешимо. ДоДицк је заљубљеник у ратне злоцинце, у криминалце и у све што није добро. Знала си то Бања Луко, врло добро. Одговарало ти је. Кад је кренуо да убија родјене Бања Луцане, смо тек онда сконтали о каквом се манијаку ради. Ови Сто га подржавају, желим вам исту бол да осјетите као ови јадни родитељи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.10.2018 11:27

Бања Лука није подржала диктаторски резим, Додик није побиједио у Бања Луци

Name

ТиТО

23.10.2018 14:23

Ко је побјеђивао од 2000?

Name

Зоран

23.10.2018 11:08

Дотичној није тешко пао премјестај као премјестај али сад це имати проблем да стигне на протест. Или посао или улица па нек ти покрет за Давида исплацује плату. А ја сад је аутопут до Добоја ето тебе за сат времена тамо ништа страсно. А за дијете незнам ко јој цува малољетно дијете док протестује на тргу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре зоран

23.10.2018 11:27

Дијете је с њом на тргу јер дјецу треба од малих ногу одгајати да не шуте и не трпе и да су у стању препознати диктаторе и диктаторски режим!

Name

ре зоран

23.10.2018 11:30

БРАВО,БРАВО, за коментар. Сто би рекли у центар, па нек се сад цесу.

Name

Ја

23.10.2018 12:29

Е мој Зоране колико си неук, тебе смјестити у Европу је био гријех од Бога, за тебе су ове централноазијске деспотије и за твој ментални склоп. Ово људи не могу да издрзе, оволику неправду и зато су на тргу, а протест и изразавање незадовољства је уставом загарантовано право, које нам нецете одузети. У Југославији су били протести, ради много цега, студентски и свакакви, 60-тих година па надаље, нас народ је као и сваки европски на то навикао (мозда нису Србац и Теслиц). Могу да стојим у свом граду гдје зелим, хоцес ли ми ти то забранити Зоране? А протест траје само пола сата до 40 мин, за то це се наци ко да прицува дијете, а има и друге дјеце на тргу да се играју. Е мој Зоране, не знас ста пропустас и како се људи друзе на том тргу, као сто се вец дуго нису друзили, откад сте нам све отели.

Name

за ја

24.10.2018 01:08

Друзи се ти,али кад се вратис из Добоја,ако стигнес хеххеех

Name

Градјанин

23.10.2018 11:25

Што се сад бунимо и треба нам ово,имали смо изборе ништа нисмо промјенили што значи да нам је добро и да дајемо владајућој парти благослов да ради шта хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

23.10.2018 11:27

Кад це те ви схватити да су избори просли и да сте изгубили. Као увјек бољи бопједјују. А сигуран сам да би били успјеснији да мало висе радите а мање измисљате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радана

23.10.2018 13:31

Од када се то под "радом" подразумјевају крадја и пљацка?

Name

Петар

23.10.2018 14:34

Да ако је све тако засто господа из СДС:а, ПДП: то јест власт из Сарајева ниста није доказала током цетири године? Или СУ то само празне прице?

Name

СКАНДАЛ

23.10.2018 11:43

Све је извуцено из контекста цијеле прице.Не ради се овдје о никаквом сиканирању понајмање о некаквим отказима којих нема вец се ради о нормалном пракси које има у свим градовима па се тако особље које ради у полицији или полицијски слузбеници пребацују у друга мјеста и друге градове бас због смањивања корупције у полицији итд итд.Таква пракса је уобицајена од пре неколико година и не видим ту ниста спорно,господја це и даље наставити да ради свој посао само у другом граду...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yу ре

23.10.2018 19:53

Тако је. Колико има оних који би отисли и у требиње, само да раде.

Name

Ре Скандал од БЛ форевер

24.10.2018 09:58

Прво ,лазес јер има смјена односно деградирања на разним странама у министарствима Владе РС. Друго. сто се правадтае, ударите брате до краја по властитом народу, то сте и обецали. Али ниција није...остатак је познат.

Name

Бањалуцанка

23.10.2018 11:49

Ниста око прмјестаја ове зене није спорно. Знате ли како се само дотицна бахато понасала на том истом послу,ниста није хтјела да ради,у току радног времена је била на Тргу. Није она самохрана мајка вец прима алиментацију и то за насе услове доста велику. Нико не оправдава убиство овога младица,али гдје су сада ти силни политицари који су се клели да це ријесити слуцај. Како продјосе избори тако и преста интетесовање истих за овај слуцај. И опет це полиција РС ријесити тај слуцај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанка или србац?

23.10.2018 12:34

само лази да покријес банду!

Name

Ре Бањалучанка

23.10.2018 15:05

Како се само усуђује да прима алиментацију? Треба да цркне од глади и она и дјете! Е моја ситна душо, јадна ли си! Ти си срамота за женски род ако и јеси женско уопште? Шта год да си Бог те створио такву са разлогом! Без памети и морала!

Name

23.10.2018 19:56

Ето ви из савеза за пропаст нека говорите истину.

Name

Џиги бау

25.10.2018 13:33

Ма нисте у праву,треба јој дати 5000 марака плату ал да долази када хоће и буде докле хоће,па то су та права свугдје у савременом свјету!

Name

А

23.10.2018 11:57

Јад и чемер! Тачно би човјек заплакао од туге! Шта онда нас чека, само горе и горе вријеме! Нема заиста другог рјешења него напустити ову јадну и биједну државу,само због јадника који је уништавају сваким даном све више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јела Татиц

23.10.2018 12:15

Јада мајко како се бринете за становнике. Нема везе,нас је све висе И висе. Доци це ваљда ПРАВДА једног дана. Ако не земљи ваљда це на небу. До тад Зивјела ПРАВДА ЗА ДАВИДА. ПРАВДА за све

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кока

23.10.2018 18:39

Ти си кока мозак,кога интересује правда,.Све је политика и паре.Ко плати тај клати.Понестало финансијске подрске,Амераи Енглеза,понестаје праведника..Нема љеба без мотике!

Name

Персеполис

23.10.2018 12:16

Диктатура под маском демократије. Нека, црви, уживајте у томе. За друго ништа и нисте него да вас неко манипулише и дрнда вам те већ испране мозгове! Ал само Једно знајте: Сви ће иза решетака за убиство Давида Драгичевића! Ако не иза решетака, онда у лудницу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

23.10.2018 12:20

Како је багра кренула са својим фасистицким методама, питам да ли це И инспекторицу МУП-а Јасминку Јотиц премјестити на мјесто цистацице или јој дати отказ јер је свједоцила пред тузилаством да је полиција изузела снимке са камера тек 31. марта. Посто скоро цио свој зивот зивим у Канади , могу да дам себи за парво да упоредим И констатујем да све ово сто се десава у вези са Давидовим убиством је крив мафијаски, фасистицки , стаљинистицки И диктаторски резим. Ако се неко не слазе да је ово све заједно , нека изабере једну одредницу , неце погријесити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Канада

23.10.2018 20:11

Ајд Канада разгули. Доста је нама нас, јос нам ви требате. Увјек ме занимало, кад се јаве ови из тих уредјених лијепих топлих прекрасних крајева без проблема, сто не раде несто паметно, вец се насим глупостима баве.

Name

Невесиње

23.10.2018 12:36

Ево први пут подрзавам додика у свему. Само хандри предсједнице, нек свима присједне. Како сте гласали тако нека вам буде. Неце дуго проци, медју собом цете се сви поклати, ви из снсд, једва цекам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

23.10.2018 12:36

Поздрав из Свицарске Узивајте у Р.Српској

ОДГОВОРИТЕ
Name

23.10.2018 19:57

И узивамо.

Name

зивио додик

23.10.2018 12:59

Он це да укопа српску ко сто је милосевиц југослацију све исти сценаријо мора доци до дна да би исли према горе

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ 16

23.10.2018 13:18

ОН ЈЕ ЛУЂАК!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН

23.10.2018 13:19

ТАКО И ТРЕБА КАД ГА ИЗАБЕРЕТЕ ИЛИ ОСТАНЕТЕ КОД КУЋЕ КАД СЕ ГЛАСА ЗА ПРОМЈЕНУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозе помози

23.10.2018 13:28

Онај ко мозе ризиковати свој посао и довести у питање своју езгистенцију и своје породице, због некога другог, томе оцито фали соли у глави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

23.10.2018 13:40

Шта сад народ хоће, гласали сте сада узивајте четири године. Сада ће те тек да видите, све су полуге власти у једном човјеку ! Сретно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

замјена теза

23.10.2018 17:06

Не буне се они који су гласали за Додика,вец они који нису гласали за Додика и који су имали нереалну зељу да на изборима Додик одлази.Посве је погресна констатација гласали сте... Мени равно све до мора.

Name

Ре

24.10.2018 19:28

Гласала и буним се. Мало контрадикторно, али ста цес. Нисам имала за кога другог :) Веци шљам да бирам нецу. За трг јесам, али сви на трг за наса права. И то зато јер ми то зелимо. А не да нас хускају са стране.

Name

стара лола

23.10.2018 14:01

тако треба радити тако ради и путин одмах отказ и на улицу тамо имају вецу плату

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сах

23.10.2018 14:34

Драги пријатељи! Не треба вам бити ниста цудно. Ја сам цовјек вјерник,тако да сам упуцен у вјерске књиге,које редовно проуцавам. Па вас молим,ко је заинтересован да удје на yу тyубе и отвори АНТИХРИСТ. Све це вам се само казати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даре

23.10.2018 14:48

Ето шта је Додик са својом камарилом спреман да уради. Ништа му није свето а као интересује га Република Српска. У праву је био давно један аналитичар који је рекао за Додика , наша ће га покољења проклињати шта ће нам овај урадити и тачно тако. Ако самохрану мајку избаци са посла па која Република га онда занима? Али има она стара,можеш како хоћеш али нећеш до кад хоћеш,једном ћеш сићи па кад год.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мј.

24.10.2018 09:03

Пријатељу ствари морас гледати и из другог угла.Рецимо да си ти власник велике фирме и фирма ради како тако али борис се дацпрезивис.У том презивкјавању испуњавас све обавезе према радницима и уједном тренутку конкуренција ти поцне паковати како си лопов,криминалац и на крају и убица.Ти покусавас да показес свимацда то није истина а на крају видис да и твоји радници уцествујуу томе и присуствују скуповима које организује конкуренција.Ста бисте урадили.Све гледали мирно и пустили их да наставе да вам униставају фирму или предузели одредјене кораке.Треба бити реалан и без двоструких арсина.

Name

Ре мј

25.10.2018 17:04

Па није ово приватна дрзава. Плате не даје додик, вец ми, градјани рс, ето један је и тај конобар Давор. Ето ми плацамо порезе дрзави и они од насих пара исплацују себи плате и свима на будзету. Тако да си полупао лонцице. Али није ни цудо јер ти ни Додик не конта. :) У овој насој дрзави ни доктори ни предсједник па цак ни цистацица не разумије да их ми плацамо и да су у слузби народа. Тако да се истресају на обицне градјане који их у ствари плацају. Мозе ли ико схватити да су то насе паре?

Name

Зоки

23.10.2018 15:29

Т И С И Н А,СТО ЈЕ НАРОД ХТИО ОН ЈЕ НА ИЗБОРИМА И ДОБИО,МИЛЕ ЈАСИ И УДРИ НИСТА БОЉЕ НИСУ ЗАСЛУЗИЛИ,МОГЛИ СУ ДА МИЈЕЊАЈУ ВЛАСТ АЛИ НИСУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУЗА

23.10.2018 15:41

Додик није добио те гласове покрадено је. Он није заслузио то мјесто гдје се налази и одакле му право да људе оставља без посла. Засто народе сутите изадите на улице тразите смјену Додика и његове власти доста. Харац рајо харац хљеба господару хљеба нама треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Југослав

23.10.2018 15:49

Бјезати на запад одреци се српског имена и православне вјере, на то нас тјерају.То је нама наса борба дала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мј.

24.10.2018 09:06

Па и предци су ти се вјероватно одрицсли вјере православне.Среца да нас има јос много који се неби продали за свобогатство запада.

Name

Вессна

23.10.2018 16:36

Срамно и бахато... Кад - тад ће полагати рачуне за своје нехумане поступке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

23.10.2018 16:41

Дјаволи настављају да воде коло,докле це ,видјецемо,једина утјеха је да и над њима има сила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

23.10.2018 17:09

#правдазадавида✊✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

23.10.2018 17:10

#подрскасиканираниммајкама✊✊✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

23.10.2018 17:11

#СТОПМОБИНГУ✊✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

бозе помози

23.10.2018 17:13

Ти си нај веца будала кад изјебу друге и ти цес доци наред мајмуне један треба се борити прије прво су одлазили који не раде сад одлазе сви ја сам отисо 88 бијо зидар нисам имо ста јести док доду наси из иностранства са аутима а изгубили би од двије овце једну а ја отисо сад имам преко 200 радника а да сам осто јебавали ме у мозак да не смијем да размисљам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тонемо све дубље

23.10.2018 18:02

За младе људе овде нема будуцности или је будуцност црна. Назалост многи невиде да ова назови дрзава сваким даном све висе тоне и врло брзо це се заглибити у властитом дугу а њени становници постаце робови свјетских финансијских организација. Зато млади људи на вријеме рјесавајте своју егзистенцију и не дозволите да радите за мизерију а заузврат пуните дзепове послодавцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

23.10.2018 18:25

Тјера их да сами дадну отказ, јер ако им они дадну отказ морају их исплатити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марица

23.10.2018 19:09

ИСТИНА И ПРАВДА✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марqуез

23.10.2018 19:23

Опа бајуне! Прпа! А?! Насао се бајун угрозен. Од зена!!! Од Правде за Давида! Насао се сверцер, лопов, дилер и његове убице угрозени од обицних људи! Јадни сте багро црвена и сваким даном дајете ново знацење изразу - дно дна! ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

24.10.2018 13:54

Тразит правду и истину мирним путем је циста глупост ,о д тога нема ниста само губљење времена и спрдацина зива коју ова власт изводи ,према зртвама насиља ,народе ако зелите истину ,правду,слободу и бољи зивот онда се то другације ради угледајте се у остали свет и бит це вам јасно а мирни и демократски протести су само изговор који је за глупи народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спилер

24.10.2018 22:34

Само револуција и све срусити и успоставити нову власт.Румунски сценарио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кварт

25.10.2018 09:33

Поздрав за Ступареву. Лафица била, лафица остала. Не дај се стара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РепубликаСРПСКА

25.10.2018 11:35

Зивио Предсједник и наса Република Српска.!!

ОДГОВОРИТЕ