Терзић позлатио предсједника

Предсједник Републике Србије Александар Вучић уприличио је свечани пријем за женску одбојкашку репрезентацију Србије поводом освајања титуле првака свијета на шампионату одржаном у Јапану.

Србија 22.10.2018 | 18:37
Терзић позлатио предсједника
Предсједник Вучић је изнио низ хвалоспјева на рачун златних одбојкашица и истакао је колико је цијела нација поносна на њих.

– Ваше побједе у Јапану су обрадовале све, цјелокупан народ. Када сте побиједиле, када је почело славље, ја сам се сјетио оног филма “Злато за одважне”. И то зато што ништа тачније не постоји, злато је намјењено онима који никада не одустају. Хвала вам за зној и труд, показале сте како иде до циља. Држава ће брзо испунити обавезе, ми вас молимо да народ још много пута обрадујете. Надам се да ћете донијети злато и са Олимпијских игара, пошто сте показале да знате да побјеђујете у Азији. Ако не буде злато, ми ћемо увијек бити срећни због онога што сте урадили – рекао је Вучић.



Селектор репрезентације Зоран Терзић је уручио посебан поклон предсједнику Србије – златну медаљу са Свјетског првенства. 

– У оваквим приликама је традиција и ред да се предсједнику државе подјеле поклони, због онога колико нам помаже. Не дајемо сада само поклон предсједнику Вучићу… Видимо да он са нама проживљава сваки поен, то нама значи више од било каквог новца. Поклон је специјалан, јер га дајемо пријатељу одбојке, а ја му овом приликом поклањам златну медаљу – поручио је Терзић.

На дочеку је био и предсједник Републике Српске Милорад Додик, који је такође честитао златним одбојкашицама.

(Блиц)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Дајте му

22.10.2018 16:55

Дајте и Додику килограм злата,навикао је,испод килограма ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сјетих се

22.10.2018 17:16

Кад оно Додик муну кг злата, о.а му клептоманског.

Name

златна полуга

22.10.2018 17:35

Брзо заборависмо да је Додик сакрио/украо златну полугу из државног трезора.

Name

УТЈЕХА ,

22.10.2018 18:15

Када смо губили 2:1 од Италијански тјешио сам друштво тиме да нећемо морати гледати она два Штакора како успјех дјевојка промовишу у личну заслугу и рекламу. Дјевојкама велико Браво, њима Марш!

Name

Ма ста це их он цекати

23.10.2018 06:37

Цуј Додик их сацекао,родитељи свих насих спортиста,мислим на РС су против овиг лупеза који је сав спорт у БЛ унисти,сав!А ни родитељи нас МВП нису сигурно гласали за њега јер видим да је Вукота побједио у Билеци.

Name

Обрад

22.10.2018 21:12

Давне 1986. сам отишао први пут на аеродром да дочекам ватерполисте - прваке света. Од тад смо на десетине пута на на аеродрому и на овом истом месту славили. Али су штеточине ово данас, као и све друго, упропастиле. Ја, који сам гледао СВЕ њихове утакмице, устајао раном зором, стрепео, викао, будио укућане, седим код куће и стидим се у име смрдибуба које су нас похарале од 2012. до данас. Па људи моји - отели су нам и ово! Ботове организују и за ово!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гале

22.10.2018 21:13

Ево вечерас, на овој тужној манифестацији, која је требало да буде заслужени свечани дочек, доказа за две веома битне ствари, једино ми је жао што су девојке колатерална штета: 1. Народ је жестоко и у огромном броју против власти. Београд није хтео са ботовима и политичарима вечерас. 2. Ботова је све мање. У паници су се скупљали, телефони се усијали. И опет - хиљаду, две у вр' главе. Да закључим - ови несрећници, чега год да се ухвате - све упропасте. Од потпорног зида на коридору, до дочека шампионки света. И наковањ би покварили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спороприцас

22.10.2018 22:13

Да хвали а Ртрс није могао финале преносити. Толико .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

23.10.2018 06:11

Дјевојкама наклон до пода а тебе Терзићу се стидим , и твоје медаље. СРАМ ТЕ БИЛО ТЕРЗИЋУ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

23.10.2018 06:44

Гори сте ви сто дајете на значају овој двојици. Ја сам уживао гледајући те дјевојке. За мене ови су безначајни. Љутили се ми или не љутили њих народ "воли".

Name

миско

23.10.2018 11:22

Прелпо је видјети насе златне дјевојке у друству 2 пресједника.Али запита ли се ико како је теско у Републици Српској радити у клубовима,обезбјwити минимум уелова насој дјеци.Као цовек који ради у спорту за 10 година никад ниста нисмо добили од савеза и дрзаве.Ја знwм ко ј3 и како својим радом допринео да Тијана буде оно сто јесте Најбољw на свету,тај би требао бити први ту.Господине пресједнице помозите клубове који раде са децом и боре се сваки дан са проблемима,да би у Републици Српској било јос Тијанаи Бранкица.

ОДГОВОРИТЕ