Проблем за Звезду - Марин неизвјестан за Ливерпул!

Марко Марин, фудбалер Црвене звезде, није сигуран за сусрет против Ливерпула у трећем колу Лиге шампиона.

Фудбал 22.10.2018 | 19:45
Проблем за Звезду - Марин неизвјестан за Ливерпул!
Звезда без Марина у Ливерпулу? Повреда офанзивца могла би да значајно ослаби екипу Владана Милојевића на Енфилду.

Немачки фудбалер није тренирао на последњем тренингу у Београду пред пут у Енглеску и више ће се о његовом стању знати на дан утакмице.

Марин је ове сезоне најбољи фудбалер Црвене звезде и играч који прави разлику на терену. Уколико не буде био спреман за меч са Ливерпулом Звезда ће бити знатно ослабљена. Марин није играо на последња два дуела Звезде у Купу и домаћем шампионату.

Ту није крај мукама Владана Милојевића, пошто у саставу има још неколико ровитих играча међу којима је капитен Вујадин Савић.

Марко Марин постигао је 3. октобра у Паризу први Звездин гол у групној фази Лиге шампиона, па је четири дана касније донео победу на гостовању Земуну и може се испоставити да је то био његов последњи наступ овог месеца.

Бивши репрезентативац Немачке од тада је прескочио утакмице против Динамо Врања и Рада и дан пред пут на гостовање Ливерпулу (среда, 21 час, Арена спорт на мтс тв) неизвесно је да ли ће он уопште бити у авиону са саиграчима.

Екипа Владана Милојевића тренирала је у понедељак последњи пут уочи лета за Енглеску и ове вечери није познато да ли ће најбољи играч Звезде бити у стању да конкурише за место у тиму на великом гостовању.

Утакмица између Ливерпула и Црвене звезде игра се у среду од 21 сат, а црвено-бели пут Велике Британије крећу у уторак ујутру.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар