Стојковић о намјештању...

Нећу да коментаришем којештарије и глупости! Бек Црвене звезде Филип Стојковић одбацио је и тврдње, али и питања о случају намештања на утакмици Пари Сен Жермен – Црвена звезда.  

Фудбал 22.10.2018 | 18:45
Стојковић о намјештању...
Француски Л'Екип је после 3. октобра и утакмице са ПСЖ покренуо причу да је неко из управе Звезде уплатио пет милиона евра на опкладу да ће ПСЖ победити Звезду са пет голова разлике.

На "Парку принчева" се то и десило, распуцали су се најбољи играчи Парижана и тријумфовали 6:1.

"Не желим да коментаришем те којештарије и глупости", рекао је Стојковић на питање новианра Сана и потом образложио зашто те тврдње по његовом мишљењу немају везе са истином.

"Ми смо у јако тешкој групи, са великим клубовима и њиховим тимовима. Лиерпул, ПСЖ и Наполи имају невероватне играче и огромне организације и финансијску моћ иза тимова. Разлика између нас и њих је велика. Нажалост, осетили смо то у Паризу", рекао је Стојковић.

Он је додао да Фирмино, Салах и Мане представљају један од најбољих нападачких трија у свету фудбала тренутно.

"Брзи су, технички надарени и играју вансеријски са и без лопте. Можда је само ПСЖ са Каванијем, Нејмаром и Мбапеом упоредив са њима. Ливерпул нема слабих тачака. Надамо се да они неће одиграти на врхунском нивоу, али су велики фаворити", рекао је Стојковић.

"Како да се такмичите са њима? Дајте више од онога што можете, играјте фудбал свог живота и надајте се да они неће бити најбољи што могу", објаснио је "Жуле".

Он је истакао и да је добар пријатељ са Марком Грујићем који је Ливерпулов играч на позајмици у Херти.

"Ако не може да добије прилику у Ливерпулу, то показује колико је Ливерпул јак и какве играче има. Убеђен сам да ће се Марко једном вратити као део првог тима", казао је Стојковић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар