Пијани, агресивни и параноични

Након што је на лету од Лос Анђелеса до Њујорка, због свађе са особљем због места у авиону глумица Тара Рид избачена с истог, медији су актуелизовали сличне случајеве са познатима. Преносимо вам листу манекена, глумаца и певача који су избачени из авиона.

Забава 22.10.2018 | 15:55
Пијани, агресивни и параноични
Кејт Мос 

У видно алкохолизованом стању, 2015. године британска манекенка замољена је да напусти авион након што је подивљала јер особље више није желело да служи алкохолна пића. Наводно је, излазећи из авиона, бујицу увреда упутила пилоту. 

Наоми Кемпбел 

'Црна пантера' позната је по свом размаженом понашању, а шта су све прошли радници на аеродрому након што јој је изгубљен пртљаг, вероватно не желе ни да се присећају. Наиме, на једном од летова 2008. године изгубљен јој је пртљаг, због чега она није желела да напусти авион док се исти не пронађе. Колико ју је то избацило из такта говори и податак да је млатила и пљувала особље, али и полицајце који су покушали на силу да је избаце из авиона. 

Алек Болдвин 

Дословце избачен с лета 2011. године био је глумац Алек Болдвин који је одбио да седне на своје место током полетања због игре с пријатељима.

Џонатан Рис Мејерс 

Глумац је 2010. године био је прилично ратоборан када је, иако није имао карту за исту, покушао да у прву класу након чега му је био забрањен лет, а слично се поновило и седам година касније. Тада је глумац на аеродрому у Даблину снимљен како пијан тетура уоколо због чега му осигурање није дало да се укрца на лет. Недавно је видно пијан приликом укрцавања урлао на своју супругу. Након последњег инцидента Мејерс је затражио помоћ лекара да стане на крај својој зависности. 

Кортни Лав 

И певачица Кортни Лав у својој биографији има записан инцидент и то давне 2003. године. Иако ју је особље замолило да се веже, како би могли да полете, она је то одбила. Након тога избачена је са свог лета на лондонском аеродрому Хитроу. 

Селма Блер 

Селма Блер такође иза себе има срамотан инцидент из 2016. године када је на лету почела да плаче због неког мушкарца, који се налазио у истом авиону, вичући да га се панично боји. Лекари су се за њу побринули одмах при слетању, а касније је за све оптужила комбинацију алкохола и таблета за смирење издатих на лекарски рецепт. Она је недавно на Инстаграму открила да болује од мултипла склерозе, болести нервног система.

Ферги 

У данима њене највеће славе, тадашњој певачици групе Блацк Еyед Пеас, Ферги, забрањен је лет након што се на аеродрому појавила толико пијана да је једва стајала на ногама. 

Џош Духамел 

И бивши супруг певчице Ферги, глуамц Џош Духамел, удаљен је 2010. године с лета након што је одбио да угаси свој мобилни телефон приликом полетања.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар