Порука Мекгрегору: Ако дођеш у Дагестан...

"Ако Конор дође у Дагестан, нахранио бих га – нама су гости светиња!" Руски ММА борац Хабиб Нурмагомедов имао је занимљив одговор на питање шта би урадио када би Конор Мекгрегор дошао у Дагестан, одакле је Хабиб пореклом.  Хабиб Нурмагомедов има поруку за Конора Мекгрегора. Погледајте и нежну страну "звери", односно шта је Хабиб урадио на фудбалској утакмици.

Остали спортови 23.10.2018 | 13:30
Порука Мекгрегору: Ако дођеш у Дагестан...
Мекгрегора је на турнир Олега Тактарова у знак помирења позвао отац Хабиба Нурмагомедова - Абделманап.

Отац Руса, који је пре двадесетак дана победио Мекгрегора, тако је одговорио на сукоб који је тињао пре борбе, а онда ескалирао после ње када је Нурмагомедов искочио из октагона да би се потукао са члановима тима Конора Мекгрегора.

Млађи Нурмагомедов је сада за руске медије истакао да би Конора дочекао у другачијем расположењу.

"Ако дође у Дагестан, морамо да дочекамо госте, нама је то светиња, а Дагестан је познат по томе. Мислим да би имао шта да види. Можемо да му покажемо дворану за рвање пошто не зна да се бори. Осим тога, нахранио бих га наравно, наши гости нису гладни. Сити су и одевени", рекао је Нурмагомедов.

Борба Хабиба Нурмагомедова и Конора Мекгрегора и све што се дешавало после и даље је главна тема у борилачким круговима.

Нурмагомедов је у Лас Вегасу, 27. победом у исто толико борби, одбранио УФЦ-ов наслов првака, а после меча у дворани је настао хаос. Руски борац је напао Конорове спаринг партнере, а Мекгрегор се у октогону сукобио са Кабибовим пријатељима и присталицама.

Отац и тренер руског борца, Абдулманап Нурмагомедов, недавно је пружио Мекгрегору руку помирења и позвао га да посети Дагестан.

Упитан како би дочекао Мекгрегора када би Ирац посетио његову земљу, Кабиб је одговорио:

"Ако дође у Дагестан, морамо да дочекамо госта како ваља - нама је то светиња. Дагестан је и познат по томе", рекао је Хабиб руским медијима и наставио:  "Нахранио бих га, наравно. Наши гости нису гладни. Сви су сити и обучени".

Али, није се на зауставио на овом коментару, већ је искористио прилику да "боцне" ривала:

"Мислим да има шта да види. Можда му покажемо рвачку дворану пошто не зна да се бори".



Руски борац је током викенда показао и своју нежну страну.

Пре утакмице руског првенства Анжи Махачкала - ЦСКА Москва, Нурмагомедов је био позван да продефилује пред публиком и изведе почетни ударац.

Док су га возили у багију, затражио је од возача да застане и потом је дошао до навијача у колицима како би их поздравио и сликао се са њима.



Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар