Ћао, здраво, не може ни овдје да брани!

Каријуса склањају и из Бешикташа! Немац опет под паљбом критика!

Фудбал 19.10.2018 | 13:45
Ћао, здраво, не може ни овдје да брани!
Отишао је Лорис Каријус из Ливерпула, али од критика побегао није. Штавише, дошао је у средину где се кикс, а камоли више њих, малтене, не праштају, па уочи наставка сезоне у Бешикташу су близу одлуке да склоне немачког голмана из стартних 11.

На наводну одлуку тренера Шенола Гунеша – намерно пишемо „наводну“, јер медији у Истанбулу умеју често да се залете без основа – утицала је грешка 25-годишњег голмана на мечу са Малмеом у Лиги Европе, кад је примио јој један гол који иде њему на душу.

Уосталом, погледајте...



Гунеш му је дао шансу да се поправи на гостовању Коњи, непосредно пре репрезентативне паузе, међути, Лорис Каријус је и ту примио два гола, па у стручном штабу Бешикташа постоји све јаснији став да се Немац склони са црте, а међу стативе врати далеко искуснији Толга Зенгин. Можда већ на недељном гостовању Гецтепеу, међутим, скоро извесно за дуел са Генком у Лиги Европе предстојећег четвртка.

Грешка коју је Лорис Каријус направио против Малмеа само је употпунила његову колекцију бисера у последњих неколико месеци, јер је забрљао у финалу Лиге шампиона против Реала, потом на почетку припрема Ливерпула, због чега је и одлучено да оде на позајмицу на Босфор. И то у трајању од две године, колико би, сматра Каријусов земљак Ули Штајн, било довољно да се сабере.

„Каријус изгледа као неко ко мисли да је важније да се слика и поставља фотке по друштвеним мрежама, него да пружа добре партије на терену. Потребне су му две савршене сезоне да докаже и себи и другима какав је голман“, рекао је Штајн, иначе некадашњи чувар мреже Хамбурга, Ајнтрахта и Арменије из Билефелда.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар