Шта каже Јокић о Бобију?

Он није само велики човек који закуцава.  Никола Јокић, центар Денвер Нагетса, похвалио је сународника Бобана Марјановића за одличну партију у директном окршају претходне ноћи.

Кошарка 18.10.2018 | 18:45
Шта каже Јокић о Бобију?
Клиперси и Нагетси састали су се у првом мечу нове НБА сезоне и на крају је победу однела франшиза из Колорада.

Меч су обележили српски кошаркаши (Јокић и Марјановић) који су имали одличне учинке на крају дуела.

Посебно је импресионирао Боби који је на терену провео 18 минута и за то време остварио је учинак од 18 поена и осам скокова.

"Јесте ли га видели? Огроман је, талентован, има осећај. Није само велики човек који закуцава, он разуме игру. Ако буде добио прилику да више игра, показаће људима шта уме“, похвалио је свог земљака Јокић.

Марјановић је добио прилику и искористио ју је на најбољи могући начин. Међутим, његовим изласком Клиперси су доста изгубили и Нагетси су успели да преокрену меч. Један од најзаслужнијих био је Никола.

"Само смо решили да дамо све од себе у последња три и по минута, све што нам је остало. То смо урадили, погађали важне шутеве, добро се бранили када је било потребно. Играли смо агресивно, "нападали" кош, тако је све лакше", рекао је Јокић.

"Џокер" је меч завршио са 21 поеном, осам скокова и пет асистенција. Денвер наредну утакмицу игра у ноћи између суботе и недеље (Финикс), док франшиза из Лос Анђелеса игра ноћ раније (Оклахома).

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар