Видео - Мелоун: Никола је посебан!

Никола Јокић показао је већ у првом мечу нове НБА сезоне да Денвер Нагетси нису погрешили што су му дали плату од скоро 150 милиона евра.

Кошарка 18.10.2018 | 16:45
Видео - Мелоун: Никола је посебан!
Иако је имао проблема са шутем, Јокић је предводио Нагетсе до победе над Л.А. Клиперсима 107:98 након преокрета после 17 поена заостатка.

Јокић је постигао 21 поен (6/13 из игре, 1/4 тројке) уз осам скокова и пет асистенција, те по блокадом и украденом лоптом.

"Милсапови скокови и дефанзивни труд су били од огромног значаја, а Никола, он је очигледно посебан играч", рекао је тренер Нагетса Мајк Мелоун.

Србин се посебно истакао у кључним тренуцима меча, у последња три минута сусрета у Стејплс центру када је прво тројком смањио заостатак Нагетса на 94:93, потом асистирао Полу Милсапу за преокрет, а потом још једном поентирао за 97:95, након чега се Денвер "одлепио" на недостижних 103:95.

"Само смо решили да дамо све од себе у последња три и по минута, све што нам је остало. То смо урадили, погађали важне шутеве, добро се бранили када је било потребно. Играли смо агресивно, "нападали" кош, тако је све лакше", рекао је Јокић.



У наредном мечу Нагетси дочекују Финикс Сансе, у првом наступу на свом паркету у недељу од 3 часа ујутру по нашем времену.

Санси су на дебију српског тренера Игора Кокошкова савладали Далас Мевериксе на премијери сезоне.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар