Каталонци пишу: Барса би још једног Србина!

Каталонски медији лицитирају са именима дефанзиваца који би могли да дођу у Барсу због бројних повреда првотимаца, а на тој листи се појавио још један Србин.

Фудбал 20.10.2018 | 10:45
Каталонци пишу: Барса би још једног Србина!
После штопера Зенита, Бранислава Ивановића, са доласком на Камп Ноу се доводи и дефанзивац франуског Сент Етјена, Невен Суботић.

Тренер Барсе, Ернесто Валверде, због тежих повреда Самјуела Умтитија и Томаса Вермалена, те година Ђерара Пикеа, а неискуства Клемона Ленглеа, тражи искусно појачање у одбрани за наставак сезоне.

Суботић има уговор са француским великаном до 2020. године, па би у Барселону у случају истинитости ових спекулација стигао вероватно само на позајмицу у јануару, до краја текуће сезоне.

Осим Суботића и Ивановића, кога су медији селили на Камп Ноу још пре две године када је изгубио место стартера у Челсију, шпански медији као потенцијална појачања Барсе у одбрани у јануарском прелазном року наводе још Ђенеа Дакунама из Хетафеа и Унаја Нуњеса из Атлетик Билбаа.

Валверде је заинтересован и за дефанзивце Ајакса, Матајса де Лихта и Тотенхема, Тобија Алдервејрелда, али је њихов долазак знатно тежи посао.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар