Кинези на Милану пукли пола милијарде!

Јонгхонгу одузет пасош, не може нигде из земље! Док Росонери плове већ у неким мирнијим водама. . .

Фудбал 17.10.2018 | 20:15
Кинези на Милану пукли пола милијарде!
Брат Силвија Берлусконија шокиран је пословањем Кинеза коју су купили Милан у априлу прошле године. Он каже да је просто необјашњиво то што је Ли Јонгхонг урадио за тако време, односно да је успео да изгуби пола милијарде евра?!

Подсетимо, његова компанија из помоћ кинеских власти купила је Милан од породице Берлускони за 740.000.000 евра, али како није било довољно новца да се трансакција доврши, Кинези су узели зајам од америчког инвестиционог фонда Елиот менаџмент (303.000.000). Паоло Берлускони каже да је у прво време имао симпатије према Јонгхонгу и његовим људима, али да је онда одједном све кренуло по злу, пошто га је држава Кина напустила у заједничком послу. 

"Кинеска влада је променила филозофију, Ли је остао сам, сви су га напустили и није могао даље. Никада нисам упознао тог човека, али знам да је изгубио бар 500.000.000 на куповини Милана. Невероватно звучи, али то је истина".  

Сада у Милану дувају неки нови ветрови...

"Задовољан сам што је Скарони дошао за председника. Он је сјајна особа. Добро познајем и људе из Елиота. Изјаве Леонарда и Малдинија делују уверљиво. Ми навијачи Милана можемо да будемо задовољни како се ствари после свега одвијају".

Када је Ли Јонгхонг у питању коначно су га пронашли. Тако бар бар тврде кинески медији. Човек се неколико месеци водио као "нестало лице". На његову жалост, одузет му је пасош и у наредном периоду неће моћи да напушта домовину док истражни органи не устраже његово пословање. Претпоставља се да је "дужан и ружан", те да је банкрот готова ствар.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар