Сколс и Кантона о ужасном Манчестер Јунајтеду...

Смеју нам се Сити и Ливерпул, постали смо као они…! Легенде Црвених ђавола не могу да поднесу што градски ривал игра фудбал за уживање.

Фудбал 19.10.2018 | 23:08
Сколс и Кантона о ужасном Манчестер Јунајтеду...
Времена су се променила, сада Манчестер Јунајтед гледа у леђа највећим ривалима Ливепрулу и Манчестер Ситију. За време Алекса Фергсуона је то било скоро недопустиво. Јунајтед је играо бољи фудбал и побеђивао. Али од одласка Фергусона, Јунајтед никако да се састави…

Клупске легенде Пол Сколс и Ерик Кантона отворено признају да их боли што Јунајтед не може да праира највећим ривалима које су они побеђивали као од шале.

“Постали смо нови Ливерпул. Исти смо као они пре неколико година. Правимо исте грешке. А градски ривал нам се подсмева. Некада смо гледали Ливерпул и Сити и подсмевали им се како мењају тренере и играче. И како никад не успевају да ураде ништа добро. Сада се они смеју нама… Људи причају да је прошло тек 10 кола, али тако је било и прошле сезоне. Једини разлог због којег смо прошле сезоне били други је голман Де Хеа”,каже огорчени Сколс.

Један од омиљених Фергијевих играча је познато као човек без длаке на језику.

“Када гледам тренутни састав, није у питању недостатак квалитета, али мислим да недостају неки играчи највише класе које други тимови имају. Мислим на Де Брујнеа, Азара или Давида Силву, играче који ће повезати везни ред и напад. Имамо Лингарда који то понекад успева, али за њега нисмо сигурни ни коју позицију игра. Али осећа се као да би се у овом Јунајтеду мучио ко год да дође, чак и Меси. Имамо талентоване играче попут Рашфорда и Марсијала и ужасава ме помисао да би ни могли да оду и заблистају у неким другом клубовима. Нешто ми говори да ће тако бити са Марсијалом“, каже Сколс, који је са Ђаволима 11 пута био првак.

Прокоментарисао је и учинак најплаћенијег играча у тиму Алексиса Санчеза.

“Знам да поседује квалитет и да је био добар играч, али никада га нисам замишљао у Јунајтеду јер је помало себичан, понекад игра само за себе. Не мислим да је он тип фудбалера који нам је био потребан, поготово за тај новац. Као да смо га довели само да бисмо спречили Манчестер Сити да га купи“, додао је Сколс.  

Разочаран је Ерик Кантона.

“Ја се увек надам да ће Јунајтед бити првак. Поготово што су фаворити ове сезоне тимови које највише волимо да побеђујемо. Још је рано, тек је почетак сезоне и морамо да се надамо да ће се Јунајтед поправити. Ужасно је то што је “онај други тим” тренутно игра најлепши фудбал. Онај којем не желим ни име да поменем”, каже Кантона.

Краљ Ерик сматра да је Јунајтед изабрао погрешног тренера.

“Не разумем зашто Јунајтед доведе тренера који жели да игра дефанзивно. Волим Муриња, али више волим да гледам Барселону како игра. Волим да гледам Гвардиолине тимове и волео бих да је он тренер Манчестер Јунајтеда. Не гледам Манчестер Сити јер то је ипак Манчестер Сити. Али волео бих да гледам мој тим који води Гвардиола”.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар