Ђорђевић на тренингу Денвера...

Увек је задовољство гледати Николу! Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић био је гост Денвер Нагетса у Колораду.

Кошарка 17.10.2018 | 15:45
Ђорђевић на тренингу Денвера...
Ђорђевић је, како јавља амерички новинар Харисон Винд, био на тренингу и додаје да је ту због Николе Јокића, а српски селектор се на друштвеним мрежама захвалио на позиву Нагетсима.

Веза је, према Виндовим речима и српски тренер Огњен Стојаковић, док Пол Кли из ЦС Газета у Денверу тврди да је попричао са српским селектором.

"Мој брат од различите мајке. Хвала тренеру Нагетса Малоуну, генералном менаџеру Карнишовасу и председнику Тиму Конелију што су ме позвали на тренинге, задовољство је. Јокић је на тренинзима играо добро и звучао је добро – увек је лепо и занимљиво гледати га", написао је Ђорђевић.

Пол Кли каже да су Ђорђевић и Малоун током тренинга кошаркашки "кликнули".

"(Ђорђевић) каже да је Србија угостила Малоуна на тренингу и да су сада само заменили улоге. Срби играју другачије и таква игра се не поклапа са оном у НБА. Видео сам зашто су се Ђорђевић и Малоун разумели. Обојица воле да тренирају Јокића и максимално чврсту игру од почетка до краја", наводи Кли.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар