Креће НБА лига...

Вориорси апсолутни фаворити, Јокић међу МВП кандидатима. . .  Одавно један тим није толико суверено важио за фаворита у НБА лиге као Голден Стејт Вориорси уочи нове сезоне.

Кошарка 16.10.2018 | 20:30
Креће НБА лига...
НБА се враћа у ноћи између уторка и среде дербијем Истока између Бостон Селтикса и Филаделфија 76ерса од 2.00 часа ујутру по нашем времену, док је већ у другом мечу вечери на програму први спектакл сезоне, Голден Стејт Вориорс – Оклахома Сити Тандер од 4.30.

Тако ћемо већ првог дана сезоне видети зашто су кладионице толико уверене у нову титулу Вориорса, па је примера ради престижни "Виљем Хил" на тријумф "Ратника" ставио квоту 1,53.

Друго место деле вероватно једина два тима која имају колике-толике шансе да парирају Вориорсима, Бостон Селтикси и Хјустон Рокитси са квотом 7.

Можда мало и претенциозно на четвртом месту су Лос Анђелес Лејкерси који са Леброном Џејмсом имају квоту 11.

Следе Сиксерси са 15, Торонто Репторси са 17, Тандер са 29 и опет можда мало превише оптимистично Сан Антонио Спарси са 41.

"Виљем Хил" као потпуне аутсајдере види седам тимова – Хоксе, Нетсе, Булсе, Гризлисе, Меџик, Сансе и Кингсе на које је највећа квота – 501.

Британска кладионица прогнозира да ће се у плеј-оф из Запада пласирати – Вориорси, Рокитси, Тандер, Џез, Лејкерси, Нагетси, Пеликанси и Спарси, а са Истока – Селтикси, Репторси, Сиксерси, Пејсерси, Бакси, Визардси, Хит и Пистонси.

Лука Дончић је на "Виљем Хилу" фаворит за признање најбољег рукија сезоне са квотом 3,5, испред првог пика са овогодишњег драфта, центра Финикса Деандреа Ејтона (4).

Што се тиче трке за МВП сезоне, прво место деле Ентони Дејвис и Леброн Џејмс са квотом 5, а близу су Јанис Адетокумбо и Џејмс Харден са квотом 5,5.

Међу кандидатима "Виљем Хил" види и једног Србина – Николу Јокића који је 15. фаворит са квотом 67.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар