Мејведер прихватио изазов Нурмагомедова!

Флојд Мејведер, легендарни боксер, прихватио је изазов Хабиба Нурмагомедова, актуелног шампиона у лакој категорији УФЦ.  У џунгли може бити само један краљ: Мејведер прихватио изазов Нурмагомедова! Друго укрштање боксера и УФЦ борца.

Остали спортови 17.10.2018 | 10:30
Мејведер прихватио изазов Нурмагомедова!
Руски борац пре неколико дана победио је Ирца Конора Мегрегора чиме је одбранио титулу најбољег на свету.

Туча двојице УФЦ бораца изазвала је велику пажњу јавности, поготово што су по завршетку избили инциденти у октагону и ван њега.

Након што су се страсти смириле Нурмагомедов је поново подигао свет на ноге, пошто је изазвао боксера Флојда Мејведера, који је непоражен у 50 борби, од чега је 27 завршио нокаут ударцем.

Сви су чекали одговор Американца, који се коначно гласио на Инстаграму и написао да се телевизије "ЦБС" и "Схоwтиме" спреме за пренос, као и хотел "МГМ Гранд" за смештај.

Такође, написао је да сви могу да оду на профил Леонарда Елербеа на којем је постављен видео где Хабиб изазива Флојда. На крају је само написао "Лет'с маке Лас Вегас греат агаин", односно "Учинимо Лас Вегас поново великим".

Подсећамо, Флојд је већ боксовао против УФЦ борца Конора Мекгрегора и наравно победио је пошто се дуел одржао по бокс правилима. Та борба позната је као "Монеy фигхт", пошто је укупно у игри било преко 500 милиона долара.

Конор Мекгрегор и Флојд Мејведер су спојили неспојиво када су 26. августа укрстили бокс и мешовите борилачке вештине (ММА). Неки су били одушевљени, неки су то сматрали светогрђем и говорили да је новац једини повод за такву борбу. И било добро или лоше, поновиће се, само што ће уместо обешчашћеногМекгрегора у рингу или октагону бити нови УФЦ шампион Хабиб Нургагомедов.

Дагестанац је и покренуо иницијативу, када је прошле недеље прозвао непораженог и пензионисаног боксерског шамоиона.

“Хајмо, Флојде, сад морамо да се боримо. Двојица момака који нису никада изгубили, 50-0 против 27-0. Хајмо, зашто да не? Јер у џунгли може бити само један краљ. Хајмо“, рекао је Нурмагомедов, који је недавно у октагону уништио Мекгрегора.

Неколико дана требало је Мејведеру да размисли, али он воли новац и магнет је за исти.

“Си-Би-Ес, Шоутајм, Ем-Џи-Ем Гранд, спремајте чековне књижице“, одговорио је данас Мејведер, најављујући спектакл двема ТВ станицама и казину који су у прошлости давале финансијску потпору његовим мечевима.

Не зна се још да ли би се меч одржао по боксерским или УФЦ правилима, мада је највероватније да бисмо гледали нешто налик ономе из судара Мекгрегора и Мејведера. Бокс дакле са нешто измењеним правилима. Објективно, Мејведер не би имао шансе у мечу са УФЦ правилима. Као што ни Мекгрегор није имао шансе са боксерским.

Али најбитније је да су обојица добро зарадили. Мејведер је имао загарантованих 100.000.000 долара,Мекгрегор 30.000.000. Сад би и Нурмагедов свој део колача.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар