Ове звијезде већ пуне хотеле

Страни и домаћи туристи, који желе да дочекају новогодишње празнике у граду на Врбасу требало би већ да почну размишљати о резервацији мјеста у хотелима или другој врсти смјештаја како не би остали без њега.

Република Српска 15.10.2018 | 10:07
Ове звијезде већ пуне хотеле
У том периоду засигурно ће се тражити кревет више јер ће за Нову годину Бањалучане, али и све оне који дођу у град на Врбасу, забављати три регионалне пјевачке звијезде - Жељко Самарџић, Харис Џиновић и Жељко Јоксимовић. Задовољно ће трљати руке и власници смјештајних капацитета у општинама које граниче са Бањалуком, јер сви који не буду нашли смјештај у крајишкој љепотици, то ће учинити у овом локалним заједницама.

Да ће наступ три пјевачке звијезде попунити смјештајне капацитете, показује чињеница да су словеначки туристи у неким градским хотелима већ букирали смјештајне капацитете за 30. и 31. децембар ове и  1. јануар наредне године. У хотелима у којима још увијек није почела званична резервација смјештаја за новогодишње празнике рекли су нам да ће то бити на дневном реду почетком  новембра. Како кажу, тада очекују навалу резервација за смјештајне капацитете.

Иначе, у граду званично има регистрован 1.891 лежај у хотелима, мотелима и преноћиштима, а више од 1.000 кревета који нису регистровани, а који се издају као "стан на дан".

"У току је процес регистрације нових смјештајних капацитета, након чега се очекује да ће град добити приближно још толико регистрованих лежаја колико их сада има", рекли су у ТОБЛ. Додали су да су од почетка године до 1. октобра регистрована само 32 "стана на дан".

(Независне)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

МАРX

15.10.2018 08:46

НАРОДУ ЈЕ ДОСТА ИГАРА, НАРОД ЗЕЛИ ХЉЕБА А НЕ СУНДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.10.2018 08:56

Па иди ради и зарадј хљеба себи, неце ти нитко други зарадјивати....

Name

За Ре

15.10.2018 09:03

Нитко???