Како је говорила Милена Дравић...

Глумица Милена Дравић преминула је у 79. години живота у Клиничко болничком центру Бежанијска коса.  

Србија 14.10.2018 | 20:15
Како је говорила Милена Дравић...
Милена Дравић се од 2007. године борила с карциномом дојке, а за болест су знали само најближи пријатељи, породица и колеге, навела је једном приликом.

Осам година касније гостујући у једној емисији проговорила је о том тешком периоду јавно, а свог вољеног супруга истакла као особу чија јој је прусутност и брига највише помогла, те допринела позитивном исходу.

"Двадесет четири дана након операције стала сам на позоришну сцену и одиграла представу 'Лари Томпсон - трагедија једне младости'. Наставила сам одмах с послом, нисам хтела да се осврћем на оно кроз шта сам прошла. Тако ми је било лакше, знала сам да само на тај начин могу даље", рекла је она код Ивана Ивановића, па наставила:

"Требало је смоћи снаге".

Нисам смела да се саплетем, како због многих жена које се суочавају са истим проблемом, тако и због себе. Нисам желела ничије сажаљење, најмање своје. Људи су склони да се у таквим ситуацијама препусте тој врсти осећања мислећи да ће им тако бити боље. Најгора варијанта је својим проблемима оптерећивати околину.



За моје здравствене проблеме знали су само моји најближи, супруг, брат Раде и најинтимнији пријатељи. Колеге из 'Ларија Томпсона' биле су уз мене, нису хтели да скидамо представу с репертоара", изјавила је Милена у емисији и истакла да је њен супруг са њом "прошао кроз све фазе болести и да је умногоме допринео да исход борбе буде позитиван".

Извор: Ало

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Наша Добра Милена

14.10.2018 18:31

Студентски протест новембра 96 године у Београду.Кордон полиције испед студената спрема се у акцију разбијања.Тада пред њих излази Милена и обраћа им се онако као у монодрами и они одустају.Блокада Бранкове улице је данима трајала док није дошао Патријарх Павле и повео нас у литију до Саборне Цркве и на тај начин разбио блокаду полиције.Остали смо без оних којима смо се дивили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милена

14.10.2018 19:58

Поцивај у миру Бозијем,добра дусо.

Name

Дарио

14.10.2018 19:48

ОДЛАЗЕ СА ОВОГ СВИЈЕТА СВИ ОНИ КОЈИ ВРИЈЕДЕ И ЉУДИ КОЈИ СУ ОБИЉЕЗИЛИ ОВУ ЕПОХУ ОСТАЈЕ САМО БЕЗВРИЈЕДНА БАГРА.

ОДГОВОРИТЕ