Колинда ''тјешила'': Имате ливаду...

Предсједница Хрватске Колинда Грабар Китаровић прошле недјеље је "измјестила" своју канцеларију у Бродско-посавску жупанију гдје је посјетила више градова и општина: Славонски Брод, Стару и Нову Градишку, Окучане, Сикиревце, пише индеx. хр.

Регион 14.10.2018 | 15:41
Колинда ''тјешила'': Имате ливаду...
Управо ју је тамо дочекало, како су написали на Фацебоок страници Радио Славонија, велико изненађење. Наиме, испред школе су је великим аплаузом дочекали ученици. Након пљескања, Колинда се сликала с њима, а онда су кратко и поразговарали.

"Је л' вам добро у школи?", питала је предсједница ученике.

"Даааа", одговорили су углас.

Док се још нису ни утишали, госпођа која је с њима дочекала Колинду, вјероватно директорка школе, питала их је: “А шта нам недостаје?”

"Дворана", опет су рекли сви ученици.

Колинда се осврнула око себе и ученицима одговорила:

"Зато имате ливаду."

Директорка је послије неколико секунди ћутања ипак прозборила:

"Да, велику ливаду."

Она и Колинда су пред дјецом још врло кратко попричале, а онда је Грабар Китаровић отишла док су јој дјеца весело махала.

Ово су неке од реакција на Колиндину поруку дјеци да умјесто школске дворану имају ливаду:

"Пази срамотног одговора у 21. вијеку, имате ливаду... ливаде су биле популарне кад је мој тата ишао у школу... "Треба краву насред ливаде да пасе", "Да човјек не повјерује, главно да је она себи лијепа и паметна", "Овцама треба ливада, а дјеци дворана", "Колинда каже ја бих јела лососа, кувар једи инћуне".

Извор: Индеx.хр

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

опаа

14.10.2018 15:24

Добро им је и рекла бас сликовито.Овце и јесу за ливааде да пасу траву а нека маме и тате гласају за ХДЗ. Зато имају ливаду, једну краву преседницу од које добију и пуно јогурта.Мудра им је преседница али и јадна.. Дјеца ће дворану добити кад тад али она памет никада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мађар

14.10.2018 15:55

Шта ће јој памет? Догурала је највишље што се може.

Name

Дорис.

14.10.2018 21:57

Баш Тако.

Name

Аустриа

15.10.2018 08:06

Ниста цудно кад подзете од јесеница до дзевдзелије реците слободно која и уцему је боља република од које све су у истом тору индустрија нула зивотни дтандарди нула тако стасу добили од распада југиславије биједу и просијацки стап и сами лопови и пљацкаси кад видите цовјека са краватом слободно га треба гадзат изметом јер ја јавно јебем господина у кравати и ањцугу такви су нас и довели до овога само је један господин и то на небу а земаљска говна ме неинтересују

ОДГОВОРИТЕ