Брод љубави поново у акцији

Брод на којем се нуди неограничен секс са 60 надрогираних проститутки поново плови успркос ружним коментарима од прошле године.

Забава 13.10.2018 | 16:55
Брод љубави поново у акцији
Али што се уистину збива на том крстарењу с обиљем дроге и секса? Под водством Гоод Гирлс Цо, путовање траје четири дана на тајној локацији, а гости имају неограничен приступ дроги, алкохолу и храни. Секс се некако подразумијева.



Брандед Сеx Исланд, одмор је који обећава све, од секси схоwова уживо, луксузних тулума на јахти те изненађења на сваком кораку. Цијена? Готово 5.000 фунти (око 10.000 КМ), пише Миррор.

Прошлогодишње је догађање изазвало бијес народа, критичари су га називали “срамотним” и “језивим”, а позивали су и на криминалистичку истрагу.  Првобитно се требало организовати у Колумбији, али су власти и локални свештеници изгласали против. Зато је славље секса било пребачено на Карибе.



Организатори обећавају двије секси Латине за сваког мушкарца, секси схоwове уживо, луксузне тулуме на јахти и друга изненађења на приватном карипском отоку који подржава конзумацију дрога. Клијенти се могу неограничено сексати са женама, мијењати партнере и испуњавати најперверзније маштарије док тулумаре попут милионера, стоји у огласу.



На мрежној страници пише да је 60 жена ондје само како би угодиле мушкарцима и учиниле да се сваки осјећа “као краљ”. Најважније, клијенти се не требају бојати депортације ни затвора. Наглашава се како су све жене тестиране и чисте од полних болести, преноси Нет.



(Радиосарајево)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Знају они који теба да знају

13.10.2018 15:28

Одлично , то је бар јавно , а шта се дешава у нашој политичкој елити, је*у се организовано по јахтама које крећу из словеначких лука, исто , дрога, алкохол, преверзије. Организовани одласци из Бањалуке. И једна наша народна посланица која је уједно и директор учесница политичког куплераја на морским таласима. А све то о трошку грађана Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Специјално

14.10.2018 06:54

Интересантно...да ли се зове на З? Знаци зато је гурају као посланика...боље пролазе такве од образованих и паметних, мала зна знање, а ко не зна науцице хе, хе.

Name

акабиба

13.10.2018 15:57

Ову јахту треба поставит на свим ријекама Од саве, уне босне дрине и неретве нек се ухљеби к...у

ОДГОВОРИТЕ
Name

И тата би сине

14.10.2018 05:47

Ал нема ценара !

ОДГОВОРИТЕ