Коме смета јака Црвена звезда?

Фудбалски клуб Црвена звезда разматра правни основ за тужбу против француског листа који је оптужио неименованог челника „црвено-бијелих“ за клађење на висок пораз од Пари Сен Жермена у Лиги шампиона, који се потом и догодио (6:1).

Република Српска 13.10.2018 | 16:42
Коме смета јака Црвена звезда?
Саопштење Звезде преносимо у цјелости:

“ФК Црвена звезда још једном са огорчењем и резигнацијом одбацује сваку могућност умјешаности у било какве нечасне радње било ког члана нашег клуба, везано за писање француског листа Л’екип.


ФК Црвена звезда инсистира на што бржем расвјетљавању цијелог овог случаја јер је бачена озбиљна мрља на име нашег клуба. 

Ми смо од јуче у контакту са нашим адвокатима, да би на прави начин предузели све могуће мере и заштитили углед ФК Црвена звезда који је неко, односно “кредибилни доушник”, покушао да угрози. Очигледно је да некоме смета моћна и успјешна Црвена звезда и да је пласирањем овакве лажи зелио да дискредитује све остварене успјехе које смо постигли у протеклом периоду. Веома нас чуди и брине да тако непровјерена информација процури из УЕФА и добије тако велики медијски простор. Без обзира што и лист Л’екип задржава могућност да је све измишљено, ангажовали смо адвоката и у Француској, који разматра правни основ за тужбу против листа Л’екип због нарушавања угледа ФК Црвена звезда.

ФК Црвена звезда ће бити истрајна да се дође до коначне истине, а да се манипулатори и доушници који стоје иза ове афере приведу правди и одговарају за срамно дјело”, наводи се у саопштењу “црвено-бијелих”.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

хахаха

13.10.2018 17:24

Терза би неког да приводи правди а њ3га 3 године приводили.Звезди највисе сметају њени аболирани и лица са потјерница..Требали сте давно оцистити своје двористе а не да вам је увјек други крив.Бар реците васој звездаској јавности да овај пут нике крив Толе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

13.10.2018 17:47

Углед клуба ...хахаха Па није вам ово селендра балканска гдје сте све купили ви и ваша пицоуста старлета. Ако вам се ово докаже,заборавите Европу мин. 5 година. ПС Нека то ураде и са вашим предсједником !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.10.2018 22:08

Јер увек ћеш бити тек комшија мали.

Name

ако

14.10.2018 15:00

Је функционер звезде уплатио новац и доказе се нема ста даље казна максимална

ОДГОВОРИТЕ