Добој: 5 радника изашло из болнице

Из добојске Болнице “Свети апостол Лука” отпуштено је свих пет радника који су били довезени након повређивања у експлозији у Рафинерији нафте у Броду, потврђено је Срни из ове здравствене установе.

Република Српска 11.10.2018 | 11:54
Добој: 5 радника изашло из болнице
У ову болницу било је примљено шест пацијената, међу којима је пет са лакшим повредама задржано на опсервацији, док је један пуштен кући. 

Доктор Зоран Благојевић рекао је раније да су раници примљени са лаким повредама насталих ударцима и комадићима крхотина стакла и да су радиолошки прегледи утврдили да нема тежих повреда.

Из полиције су навели да се експлозија у Рафинерији нафте у Броду догодила у уторак, 9. октобра, око 21.30 часова у постројењу за прераду нафте. Погинуо је радник Љубо Патковић, а десет његових колега је повријеђено.

Извор: Срна

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Бакица

11.10.2018 10:24

Срецан опоравак драги наси зелимо вам сваку срецу

ОДГОВОРИТЕ
Name

живи и здрави били

11.10.2018 12:15

У нашој држави нико други нема посла. У Броду и Модричи само раде рафинерије а у осталим мјестима само трговачке радње и ништа више немамо од послодаваца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цј

11.10.2018 13:56

НЕКА.ВАС.БОГ.ЦУВА.И.СА.СРЕЦОМ.ДА.СЕ.ВРАТИТЕ.СВОЈОЈ.ПОРОДИЦИ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГЛАС

11.10.2018 17:08

ЗАСТО ЈЕ ДОДИК ИСАО ДАВОРУ ДРАГИЦЕВИЦУ У КУЦУ ДА ИЗЈАВИ САУЦЕСЦЕ ТАКОЗВАНЕ "ЗАДЕСНЕ" СМРТИ ДАВИДА И НУДИ ИМ "СВОЈУ ПОМОЦ", А ОВИ ЈАДНИЦИ И ОНАЈ ЈЕДАН УМРЛИ ГА УОПСТЕ НЕ ИНТЕРЕСУЈУ ????????????????????? САДА ЗНАМО КО ЈЕ УБИО ДАВИДА !!!!! КО ЈЕ НАРУЦИО УБИСТВО И ЗАСТО ????????????????????????? ПРАВДА ЗА ДАВИДА !!!!!!!!!!!!! ПРАВДА ЗА СВЕ НАС!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ