Расте број жртава страшне несреће

Н. С. (34) из Ћуприје који је јуче тешко повријеђен у стравичном ланчаном судару на ауто-путу Београд-Ниш, рано јутрос подлегао је повредама у Клиничком центру “Ниш”, сазнаје “Блиц”.  

Србија 10.10.2018 | 10:30
Расте број жртава страшне несреће
Несрећни мушкарац осма је жртва два језива ланчана судара која су се догодила у исто вријеме, на истом мјесту, само у различитим смјеровима.

Повријеђени Н.С. у удесу је задобио прелом карлице и кичме, због чега је хитно пребачен у КЦ “Ниш”, гдје су јуче рекли да је ван животне опасности. Међутим, ситуација се током ноћи промијенила, и он је око 8 сати јутрос преминуо у болници.

У ланчаним удесима јуче на ауто-путу погинули су Марија Чајетинац (33) из Београда, Претик Јан (35) из Војводине, Бурин Д. (37) из Македоније, Људмил Р. (37) из Македоније, Сузана Видановић, судија Апелационог суда у Крагујевцу, Миле Видановић, њен супруг, адвокат и Предраг Антонијевић (31), возач камиона.

До стравичних удеса дошло је око 7.20 сати јуче ујутро када је један камион нагло закочио након што је упао у густу маглу на ауто-путу, а само пар секунди након тога у њега су почела да се закуцавају возила. 

У удесима је повријеђено више од 35 људи, а оштећено више од 40 возила, преноси Блиц.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар