Туча у авиону за Амстердам

У путничком авиону на линији Абу Даби-Амстердам агресивни путник данас је изазвао тучу, због чега су холандске ваздухопловне снаге послале два борбена авиона Ф-16 како би летјелицу допратили до амстердамског аеродрома, саопштиле су холандске власти.

Свијет 06.10.2018 | 20:55
Туча у авиону за Амстердам
Више путника је у тучи задобило лакше повреде, преносе француски медији.

"Американац (29) је постао агресиван након што га је шеф кабине замолио да се врати на своје сједиште. Након тога је избила туча, а чланови посаде, заједно са путницима, успјели су на крају да тог путника савладају", рекла је портпаролка холандске полиције Јоана Хелмондс.

Авион је, након што је агресивни путник савладан, добио дозволу да слети на аеродром "Схипхол", а полиција је, након слијетања, проблематичног путника ухапсила и пребацила у психијатријску болницу.

Иначе, холандски борбени авиони, наоружани ракетама, шаљу се само у изузетним случајевима, напоменуле су холандске ваздухопловне снаге.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Заре

06.10.2018 22:03

чуј ухапсили Американца, заштићену врсту???? Па ујутру има да му се извињавају и дају отказ комплетној посади авиона јер су б.....а провоцирали, посебно капетан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ц

07.10.2018 17:31

Да је саблиског истока биоби терориста а овако луд тако је то.