СП за одбојкашице: Промијењени термини!

Мечеви српске репрезентације почеће касније него што је првобитно планирано, што је добро.

Остали спортови 06.10.2018 | 08:30
СП за одбојкашице: Промијењени термини!
Светска одбојкашка федерација (ФИВБ) променила је термине утакмица Групе Е Светског првенства за одбојкашице, чиме је обухваћена и репрезентација Србије.

Што је одлична вест за оне који желе да уживо гледају изабранице Зорана Терзића у Јапану!

Наше одбојкашице прву утакмицу друге фазе играће против Мексика у недељу у 6.25 часова, уместо у 3.40 као што је претходно било предвиђено. У понедељак утакмица против Немачке почеће такође у 6.25, уместо у 3.40.

У трећем колу Србија ће играти против Јапана, у среду од 12 часова и 20 минута, а противник у четвртој рунди биће јој одбојкашице Холандије. Тај меч на програму је у четвртак од 9.10 часова.

До промене је дошло на захтев бразилске телевизије Глобо, пошто су Бразилци тражили да играју утакмице у првом термину.

Репрезентација Србије је у првој фази такмичења остварила максималних пет победа, а пласман у трећу фазу оствариће по три селекције из Ф и Е група.

Одбојкашица Србије, Ана Бјелица, рекла је да верује да ће екипа и у наставку такмичења бити максимално концентрисана у намери да оствари нове победе.

"Прошао је први део такмичења, који смо обавиле на високом нивоу, са свим максималним победама. Сада смо дошле у Нагоју, где нас сигурно чека тежи посао. Прво ћемо играти са Мексиком и Немачком, а онда и са Холандијом и домаћином Јапаном. Сигурно да очекујем максималан приступ, као и у првој групи, тако да мислим да неће бити проблема, ако у прва два меча уђемо с максималном концентрацијом. Поново се надам максималним победама", рекла је Бјелица.

Српска репрезентација ће у наставку турнира играти без Бојане Миленковић, која се повредила на утакмици против Порторика.

"Омела нас је повреда Бојане, десила се у незгодном моменту, али и то је део спорта, поготово на овако великим и тешким такмичењима. Тешко нам је да наставимо без ње, али имамо још три јако квалитетна примача, тако да верујем да ћемо на најбољи начин успети да је одменимо и да наставимо као што смо кренуле", навела је Бјелица.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар