Лудог Ирца очекује 100 милиона $!

Конор Макгрегор уколико победи Хабиба Нурмагомедова у мечу за УФЦ титулу у лакој категорији могао би да увећа већ значајно богатство.

Остали спортови 06.10.2018 | 21:25
Лудог Ирца очекује 100 милиона $!
У доба интернета и плаћене телевизије, хонорари спортиста, у овом случају бораца нису познати унапред, већ се чека коначни рачун, па свакоме по заслузи.

А на том рачуну би већ у понедељак могло да се нађе око 100 милиона долара само за Конора Макгрегора. Ирски фајтер је након прошлогодишње борбе, да не кажемо циркуса са Флојдом Мејведером млађим зарадио око 75 милиона долара, али сад пикира и већу суму након судара са Хабибом Нурмагомедовим.

Процене су да би, уколико гледаност буде велика, а очекује се неколико милиона гледалаца који ће платити директан пренос, зарадити око 100 милиона долара. Његов противник иако актуелни шампион у УФЦ-овој лакој категорији вероватно не може да рачуна ни на половину суме свог противника. Разлога за то је пуно, али пре свега је ту огромна популарност Макгрегора, да не улазимо у остале детаље. Ирац је убедљиво најисплатљивији (ако може тако да се каже) борац у историји УФЦ-а и као такав је паклено скуп.

Да подсетимо, УФЦ бр. 229 се одржава у ноћи између суботе и недеље у Лас Вегасу, а меч између Макгергора и Нурмагомедова се очекује у раним јутарњим часовима. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар