Крајње неморална и прљава кампања

Предсједник Републике Српске и кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за српског члана Предсједништва БиХ Милорад Додик сматра да је предизборна кампања коју воде представници Савеза за побједе крајње неморална, те да је "понижавајуће слушати Младена Иванића да прича о исељавању младих из Српске док његов син живи и ради у Лондону, а дезертера Вукоту Говедарицу о патриотизму и ратиштима".

Република Српска 25.09.2018 | 15:17
Крајње неморална и прљава кампања
"То је веома понижавајуће и, прије свега, крајње неморално па се често питам да ли ти људи имају имало морала у себи. Иванић прича како се људи исељавају из Републике Српске, а његов син живи и ради у Лондону. Како је могуће да он прича о одласку младих, а свог сина је смјестио у Лондон? Не волим што морам о томе уопште да причам, али ово говорим само у контексту морала. Не кажем да младић није способан и свака му част, али говорим о моралној димензији онога што Иванић прича. Његов син је први отишао још у вријеме када је Иванић био премијер и сада он прича о одласку младих", рекао је Додик у интервјуу Срни, подсјетивши да његова и дјеца премијерке Жељке Цвијановић нису нигдје отишла и да живе у Републици Српској.

Он је навео и да градоначелник Бијељине Мићо Мићић каже "исељавају се људи", а не каже шта је он учинио да их заустави, осим што "прави стамбене зграде и продаје станове".

"Он има власт у Бијељини и шта је урадио да заустави људе да не иду, шта су урадили ови из Савеза за промјене који чине власт на нивоу БиХ? Знам да је њима агенција рекла 'гурајте ту причу', али, ипак, мораш имати ваљда неки морални однос према томе. Ми смо урадили бар нешто у том смислу. Влада је увела мјеру да свака породиља има годину дана матерински додатак. То је само једна од мјера, али радићемо још, настојаћемо да омогућимо младим људима да остану овдје, да отварамо нова радна мјеста и још много тога", истакао је Додик.

Предсједник Српске је нагласио да је одлазак људи регионални проблем, а не само проблем Републике Српске. "Опозиција упорно покушава да нас окриви за то. Мени је жао што се то дешава, али људи се овдје исељавају вијековима и увјерен сам да ћемо наћи начина да то зауставимо и да ће се многи од тих људи вратити јер то гдје они одлазе нису ни обећане земље ни послови", рекао је Додик.

Говорећи о изборној кампањи коју воде кандидати Савез за побједу, Додик је рекао да она све више поприма карактеристике једне веома "прљаве" политичке кампање засноване на неистинама и подвалама.

Он је навео да Иванић стално понавља на трибинама и по медијима да су њих двојица два различита свијета и да се у неком Иванићевом свијету, како је рекао, "дјеца не дирају, а камоли да се убијају".

"Та његова изјава је испод сваког нивоа и биће времена да ту тему рашчистимо. Сад кад би га питали, он би рекао 'нисам то рекао', а пуне су новине те његове изјаве. И на митинзим стално понавља да има неки његов свијет и неки мој свијет и да ја као живим у свијету рата. Ја 12 година водим Републику Српску, па га јавно питам гдје је тај рат о којем он говори? За разлику од њега, ја имам само јасан став који износим и никада нисам говорио о рату нити позивао на рат", истакао је Додик.

Он је оцијенио да је понижавајуће и јадно да "дезертер Вукота Говедарица било шта прича о оцу Жељке Цвијановић који је био мајор, командант на многим тешким ратиштима о коме сви у Теслићу говоре са великим поштовањем".

"Како се није нашао неко од бораца из њихових редова да говори о том човјеку, него Говедарица. Он се нашао да прича о мајору, ратиштима, о патриотизму, он који је када се бомбардовала Српска побјегао у Србију а када се бомбардовала Србија побјегао у Српску. Да ли тај човјек има имало морала у себи? Како је могуће да неко са таквом биографијом попут Вукотине прича о мајору који је командовао јединицима Војске Републике Српске? Говедарица нема никакве мјере, то је човјек који се сакрио у камиону брашна и отишао у Србију и он даје себи за право да нам држи лекције о патриотизму", додао је Додик, који је лидер СНСД-а.

ИЗА НАС СТОЈЕ ДЈЕЛА, А ИЗА ОПОЗИЦИЈЕ - НИШТА

Он је истакао да на све те "њихове гнусне лажи и подметања", може да одговори само аргументима, јер као човјек, предсједник Републике и кандидат за српског члана Предсједништва БиХ не жели да се спушта тако ниско.

"Гдје су њихови аргументи, шта су они урадили у протеклом периоду? Има ли иједан објекат који су они направили, има ли нешто што су оставили иза себе? Иза нас остају дјела и нема мјеста у Републици Српској да нисмо нешто урадили. Завршили смо пројекат изградње нових болница у Републици Српској, изградили мост у Фочи из властитих средстава који је бомбардован током НАТО агресије, почетком октобра отворићемо Болницу у Источном Сарајеву, те дионицу ауто-пута према Прњавору, наставићемо градњу ауто-пута даље према Бијељини, до границе са Србијом, па према Приједору, као и брзи пут од Вишеграда према Палама и пут према средњем Јадрану од Бањалуке према Мркоњић Граду", најавио је Додик.

Он је појаснио да је изградња мреже ауто-путева идеја генерације политичара која је сада на власти у Републици Српској. "Када смо дошли на власт 2006. године уопште није било плана о изградњи путева и ауто-путева, а сада ћемо имати 120 километара ауто-пута у Републици Српској. У Источном Сарајеву, гдје је Мирко Шаровић био градоначелник, 1998. године није било уличне расвјете, путеви су били ширине три метра, без тротоара...

Ми смо одмах кренули у изградњу и реконструкцију путева на том подручју и то на моје инсистирање јер је то народ који живи тамо заслужио. Планирамо да наставимо и даље. У идућој години приоритет нам је реконструкција школа, као и развој туризма и у том погледу ћемо све бање и приватне и јавне подићи на један виши ниво како би могле да приме значајан број туриста", истакао је Додик.

Он је нагласио да је поносан на оно што је Влада урадила у Источном Сарајеву и на Јахорини. "У Јахорину смо уложили 50 милиона КМ и данас имамо најбољу пословну годину од када постоји Јахорина, успјешну зимску и љетну сезону. Такође, на Палама нема ниједног важног пројекта који је био постављен пред нас а да нисмо урадили - од реконструкције тунела на улазу у Пале, спортске дворане, факултета, студентских домова, комплетне санације улица, сада крећемо у изградњу индустријске зоне у кругу некадашње фабрике 'Фамос - Коран' што ће створити могућност за отварање нових радних мјеста", истакао је Додик.

АКТУЕЛНА ВЛАСТ КАМПАЊУ ЗАСНИВА НА СНАЗИ АРГУМЕНАТА, А НЕ ПОДВАЛА И ПОДМЕТАЊА

"Шта је урадио СДС који је био власт више од 20 година на подручју града Источног Сарајева? Има ли иједан објекат који су они направили и који је везан за СДС или ПДП? Нема! Ниједан пројекат нисмо видјели да су они реализовали, осим бараке на Палама коју за назвали 'зградом Владе Републике Српске'. У Источном Новом Сарајеву издвојили смо новац за изградњу путева, вртића, позоришта, спортске дворане, реконструкцију школа... и учинили да тај дио Републике Српске буде перспективан, да се граде стамбени објекти, да се људи насељавају", рекао је Додик.

Он је нагласио да људи све то виде, као што виде да се Мирко Шаровић који живе на подручју тог града није изборио да иједан фенинг са нивоа БиХ уђе у Источно Сарајево.

"Зато народ за њега и не гласа. Мирко Шаровић је продао своју професију и своју душу муслиманима у Сарајеву за неке послове које обавља. Постоје неке приче да је директно умијешан у трговину месом за Турску. Да ли је тачно или није нека утврђују органи али људи то не праштају. Народ зна да у Источном Сарајеву нема ниједне ствари коју су они урадили. Зграду гдје је смјештена Градска управа Влада је поклонила граду, направили смо и Административни центар Републике Српске који је репрезентативни објекат", рекао је Додик, истичући да не стоји прича опозиције да се не улаже у источни дио Српске.

Он је нагласио да нема локалне заједнице у Републици Српској у коју Влада није ушла и уложила нека средстава.

Додик је истакао да актуелна власт у Републици Српској своју кампању заснива на чињеницима, дјелима и бори се снагом аргумената за разлику од опозиције која се служи биједним подвалама и лажима.

ЈАВНА ЈЕ ТАЈНА ДА ОПОЗИЦИЈА СПРЕМА "ДЕШАВАЊЕ УЛИЦЕ" НАКОН ИЗБОРА

Говорећи о могућим "дешавањима улице" уочи и након избора у Републици Српској, предсједник Српске је рекао да је јавна тајна да опозиција има план да позове народ на улицу послије избора и да изврши неки притисак.

"Ми знамо шта они раде и о чему размишљају, јер међу њима има људи који дођу нама и испричају шта планирају. Ја ћу им 8. октобра рећи ко нам је то преносио, а ријеч је о људима блиским њима, који сједе с њима. Они дођу нама и кажу да планирају да утичу на ЦИК БиХ да прогласи изборе неуспјешним, па ако то не успије онда иду на варијанту да кажу да су избори покрадени онако како су крали на прошлим изборима, јер они знају како се то ради. Али имају ту проблем, јер изборе не проводимо ми, већ ЦИК и они су адреса за изборне процедуре, а има и закон који треба свакога да казни за било какву малверзацију", рекао је Додик.

БиХ МОРА УКИНУТИ ГЛАСАЊЕ ПУШТЕМ ПОШТЕ

Он је навео да се највеће малверзације дешавају у области гласања у одсуству и да ће БиХ морати да укине гласање путем поште.

"Потребно је промијенити закон и јасно рећи да могу да гласају само они који се на дан избора нађу у БиХ или да гласају у амбасадама, а не да се врше крађе гласањем путем поште. Пошта је извор малверзације. СНСД је три пута апсолутно побиједио а онда су нас гласање путем поште и вреће довеле у позицију да смање нашу снагу", рекао је Додик.

Он је позвао људе који гласају у Републици Српској да се опредијеле за једну политичку структуру и једну политичку личност јер само доминантно гласање недозвољава да те вреће имају неку снагу.
 
 (Срна)

Коментари / 89

Оставите коментар
Name

бот

25.09.2018 13:20

Слажем се, обавезно укинути гласање путем поште! Ту су највеће злоупотребе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мк

25.09.2018 13:50

ГОВЕДАРИЦА НИЈЕ НИ СПОМЕНУО ОЦА Г.ЦВИЈАНОВИЦ НЕГО ДЈЕДА ЖЕЉКА ЦВИЈАНОВИЋ ДЕМАНТУЈЕ ЗА ОЦА КОЈИ НИЈЕ НИ СПОМЕНУТ.ХВАЛА БОГУ ИМА СНИМАК А ЖЕЉКА СЕ КАО УВИЈЕК ПРАВИ ЛУДА ИЛИ ЈЕ СТВАРНО ЛУДА.ЖЕНО ДЈЕДА ТИ ЈЕ УСТАША НЕ ОТАЦ.ДЕМАНТУЈ ЗА ДЈЕДУ ПЕЈУ.ТО ЈЕ ПОДЛА КАМПАЊА БОЛЕСНА И ПОДЛА КОЈУ ВОДИ СНСД.И СВЕ ЈЕ НАПРАВИО СНСД.НИЈЕ МИЛОРАДЕ ТО ЈЕ НАПРАВИО НАРОД КОЈИ ГЛАСА И ЗА СДС И ЗА ТЕБЕ ТО СУ МИЛОРАДЕ ЗАЈЕДНИЧКЕ ПАРЕ НАРОДА Р.СРПСКЕ КОЈЕ СИ ЛИЧНО ТИ ПОДИЈЕЛИО НА ПОДОБНЕ И НЕПОДОБНЕ.

Name

кики

25.09.2018 13:56

Интересантно је да Додик ово казе а увјек се позива на свајцарски референдум. То је сад контрадикторно. У свајцарској се гласовање углавном проводи путем ПОСТЕ и вази за најбезбеднији вид гласања.Тиме и подстицу рад своје посте.Изборни материјали се саљу на адресу препоруцено са плаценом маркицом за препоруцени повратак гласцког материјала.Особа која га прими код куце мора потписати да га је примила.За било који вид малверзације су предвидјене високе дугогодисње казне затвором.Адреса повратка писма је само једна и нема 400 мјеста бројања и превозења некаквих вреца.Постоји само једно мјесто гдје се броји то сто ПОСТА донесе...Миле,Миле...заказо си ми ТОТАЛНО.Све треба да иде путем посте.

Name

Дјеца генијалци

25.09.2018 16:37

Додиковој и Зељкиној дјеци нигдје на свијету не би било боље, него овдје, јер би свуда у свијету, осим у РС, морали да раде и постено зараде оно сто тросе. Једино овдје могу да арце и бахато тросе оно сто њихови родитељи на најнепостенији нацин отимају од народа РС. Једино овдје могу да се запосле са најнизим коефицијентом на кинкурсу и једино овдје могу да добију три милиона марака да се не дрогирају. Како га само није срамота да своју и дјецу своје подгузне муве пореди са дјецом која су отисла далеко од својих домова да би себи обезбиједили егзистенцију.

Name

ИСТОЦНО САРАЈЕВО

25.09.2018 16:38

Теби фукаро информација, Ист.Сарајево су изградили градјани својим средствима, како је градња у експанзији тако су се и улице и остала инфраструктура градили и сирили, прије рата Лукавица је била село близу Сарајева у којој ја као сарајлија нисам никад био, а данас у њој зивим, од ливаде смо направили лијеп градиц. Парама од продаје некретнина у Сарајеву се градио град Истоцно Сарајево и дан данас гради. СДС је створио тај град и све у њему, било би пуно висе да насе паре нисте у Б.луку носили и покрали, досао си пред изборе да нам солис памет и паметујес, да нам казес како треба да се град зове и да затезес ситуацију с босњацима, а не знас да скоро цијело Ист.Сарајево ради у Сарајеву, да новац на Јахорини и Требевицу остављају управо босњаци, да су наси односи изузетно добри и висе него пријатељски. Паре за болницу у Касиндолу си украо и направио дворану у Лактасима, сад кад су људи помрли отвара се нека болница, С НАСИМ ПАРАМА МИЛОРАДЕ, покрали сте истоцни дио цитав, смета ти Саровиц који је успјесан и постен цовјек, смета ти Мициц и развој Бијељине, смета ти БН ТВ јер говоре истину, никад ниси био на Малом Зејтинлику, Врањесу, Миљевицима, хтио си да укинес опстину Истоцни Стари град па ниси, Пале су изградили људи а не СНСД, путеве, СДС се борио и бори за народ, а ви из СНСД прогањате све по И.Сарајеву ко није с вама, укратко, НИСИ ДОБРОДОСАО У ИСТОЦНО САРАЈЕВО, ТИ НИСИ И НЕЦЕС БИТИ НАС ПРЕДСЈЕДНИК, БИТ ЦЕ ВУКОТА, а Вукота је био дијете у рату. Лазове биједни срам те било, ако смо прави срби и људи ти висе нецес бити власт од 7-ог октобра. Правда за Давида и за све нас од твоје тираније!! Вукота и СзаП до побиједе уз помоц Бога и цасног Крста!!

Name

Др

25.09.2018 16:46

Највеци пораз јесте то да оптузује Саровица кои руку на срце ради праве ствари.

Name

Ре Истоцно Сарајево

25.09.2018 17:03

Видис, да није убијен Давид не бих изасла на изборе. Овако цу гласати за СДС из реценог разлога и због умијесаности власти у убиствоовог дјетета. Инаце не бих због оне нејаци протјеране у неколико дана и из неколико западнокрајиских опстина. За то вријеме се на Палама славило сампањцем јер сте мисли да цете добити пола Сарајева.

Name

Трново

25.09.2018 17:28

Аника Ненадић ,прикупља податке из дијаспоре и врбује у Додикову корист.

Name

ИСТОЦНО САРАЈЕВО за Ре

25.09.2018 17:42

Ако цес због Давида гласати за СДС онда боље немој. Друга ствар, ја нисам био на Палама и пио сампањац, а нису ни други горе, СДС није продао западнокрајиске опстине вец зауставио устасе да не удју у Б.луку.... А сто ти то тако с мрзњом Пале спомињес, јел те то твој Додик тако уци да све сто је из ист.дијела РС треба пљувати, а на Палама је настала РС. То о сампањцу говори о теби све, није те стид да пљујес по Палама и лазес, док је та крајина сверцовала Пале су сахрањивале своје борце. Од таквих СДС не зели гласове, ено ти твог Додика.

Name

ГВОЗДЕН САРАЦ

25.09.2018 18:04

Милорад и његов СНСД су српски народ свели на просјацки стап, а истоцни дио РС опустосили да се неце за 100 г.опоравити, млади одлазе, стари умиру, мало се дјеце радја, економски све унистено, о цему овај лудак прица? Мрзили ми или не Федерацију, 200 година су испред нас, довољно је проци и видјети својим оцима, ријеци су сувисне. А ти нас покопавас ли покопавас. СДС је једини спас и да РТРС преузме у своје руке иза 7-ог октобра.

Name

Ре Истоцно Сарајево

25.09.2018 18:57

Хвала Рудоњи сто је изградио административни центар. Влада нам висе неце засједати по баракама и ливадама.

Name

Ре Мк

25.09.2018 18:59

Управо тако. То је њихов стил. Кажеш му да су крушке труле а он каже: Није истина да су јабуке труле.

Name

питам

25.09.2018 19:47

Да ли је морално, да председник РС иде у Србију да гласа?

Name

Тим

25.09.2018 13:23

У октобру буди ВУКота....буди Младен....подрска Вукоти и Младену.....СвиЦе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

25.09.2018 13:39

СВИЋЕ хтјети да пређу у СНСД. Али биће касно за вас.

Name

СПО

25.09.2018 14:01

Ти Петре очигледно ниси вук већ ово друго.

Name

РЕ Петар

25.09.2018 14:35

Сви ће хтијети да пређу у Њемачку, да ли ће бити касно видјећемо. Надам се да неће.

Name

Фебо

25.09.2018 14:44

СВИЋЕте ви у 3ПМ !

Name

Ре Петар

25.09.2018 15:24

Хахахаа. Добар ,добар ;)

Name

Горан

25.09.2018 15:29

У Октобру буди Србин и имај националну свест, јер су сви жељни да се међусобно дохватимо, не би ли уништили Републику Српску. Нека победи најбољи уз чисте изборе.

Name

Вице

25.09.2018 13:24

ХАХА МИЛОРАДЕ ТИ СИ ПАТРИОТА И ПРЕВИШЕ СИ ДОПРИНИО СА ШВЕРЦОМ ЦИГАРЕТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

25.09.2018 14:48

Он је био једина опозиција СДСу још 1992. године, па ти види... А и сам знаш да је у праву ово за Вукоту.

Name

Миле

25.09.2018 14:55

Јоване, Србине... Поздравља те дид Пејо.

Name

Игор

25.09.2018 17:06

И ово све сто је набројао вриједи 2 а он се задузио 4 милијарде. Па тако мозе свако .

Name

Светозар

25.09.2018 13:25

Ти си стварно дно дна у теби ни грама људства нема, брука за овај народ кога води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.09.2018 14:48

Видим да текст ниси ни читао

Name

неко

25.09.2018 13:26

Добро си рекао, Милокраде, ваша дјеца су ту, али не спомену да живе на грбачи овог напаћеног народа, као ти и твоја драга Биса... Али туђа одоше због ваше... Нека, попут Давида, у гроб. Добро си рекао, за вас говоре ваша дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

25.09.2018 14:50

Требао је споменути и колико људи је убијено у мафијашким обрачунима за вријеме власти СДСа у И. Сарајеву.

Name

Брацон Лазаревиц ре Мирослав

25.09.2018 16:41

Ста болан лупетас, какве везе има СДС с мафијаским ликвидацијама?? Па ко створи РС медзеде? Фуј

Name

Ре

25.09.2018 18:45

За све вас: Републику Српску није створила ниједна партија. Створили су је борци.

Name

ТИ

25.09.2018 13:26

ћеш да говориш о моралу, ако ико нема морала то си ти.Немаш основне културе само знаш да вређаш, да пљујеш по другима.Ти си највеће зло за Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кхал Дрого

25.09.2018 13:28

Свака кампања је и биће неморална. Биће и прљава, и то је неизбјежно. Но ови у СзП су превршили сваку мјеру. Оптужили су Жељку за усташтво. Еј усташтво. Наводно јој је неки дјед био усташа (који је узгред буду речено изгледа умро 1992-е, ако је вјеродостојна слика споменика, биће неки преприган усташа па претекао и поживио старост). Унук/унука не смије испаштати за гријехе дједова. Исто важи ако је неко од рођака (многим ваљаним Србима, борцима ВРС јесте био) био на противничкој страни у задњем рату. Имали смо у прошлим временима да дјеца и унуци јесу испаштачи за гријехе предака, некад били обиљежени да су из "четничког краја", но такво поимање ствари води неминовно негативној селекцији, која је погубна за свако друштво. Тако да су ове прозивке крајња мизерија а Жељка је поручила да су за дједа и за ујака, неког Иву, у питању лажи. Што ће рећи, двострука поквареност. СзП и неки медији су овим гадостима превршили сваку мјеру. А свако ће већ својим дјелима доказати приврженост Српској и роду нашем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тоза

25.09.2018 13:39

Па наравно да је истина да је био устаса. То не могу да демантују. Оца нико није ни спомињао. А ово за Вукоту дезертера је пресмијесно, цовјек имао 16 год. Додик је имао 35, па није био у рату. Био у БГ, сверцао цигарете и робу из робне куце у Лактасима. Ти си дрооогиран

Name

за Кхал Дрого

25.09.2018 13:42

Ово што је речено, написано, доказано, презентовано, усликано, именовано, дато на увид , нису гадости , већ су чињенице које су напокон угледале свјетло дана. Ако мислите да ћете вријеђањем , минимизирањем наведеног , као у фазону дај пусти будале , убједити грађане да је то неистина, онда сами себе лажете. Истина је изашла на видјело па поруке Цвије ...... да су то лажи ... управо говори о томе да се ради о круцијалним чимбеницима који су погубни за кампању и које је нормално најбоље игнорисати и причати бијеле лажи, јер нема доказа да се речено побије , јер се истина да је дида и ујко био У неможе побити.

Name

Ре

25.09.2018 13:49

Заборављас или не зелис да изнесес све ... Јадно. Ово је ЕлДорадо И апокалипса српства. У недостатку стварних И здравих пројеката побољсања стандарда, резим наставља са " у наредном периоду" а милиони се Перу од врата до врата И сваки трецеразредни цлан просипа новац да покупује бједнике којима ниста друго није ни остало. Јадно знам, цуте они који највисе знају а лапрдају они који не треба да излазе ис мисије рупе

Name

Без страха

25.09.2018 13:50

Ста хоце тај устаса Додик, његово поријекло, Јасеновацка градја, Брцко, Цовиц ,укидање химне двоглавог орла...

Name

Ре Кхал Дрого

25.09.2018 13:53

Ти да прицас о моралу и дјелима?! Тиииии!!!!! Срам те било, срам оног мртвог дјетета које си олајао гдје си стигао. Стигло те дабогда све сто си другима цинио. Па распитај се ста јој син Филип ради у зивоту. Пејина је то крв.

Name

Ре Тоза

25.09.2018 14:53

Није био у БГ, него у скупштини РС у то вријеме. И то опозиција. Мангупски... Вукота је 1976. годиште и могао је са 19 година фино бити на Крајини са својом генерацијом. А у праву је и за његов повратак у РС чим је почело бомбардовање у Србији.

Name

књиге

25.09.2018 13:31

или се грцевито борите да вас убаце на будзет или сте вец тамо неки шефици па крадуцкате или сте главне баје па отимате на велико,сви ал понављам "сви" сте иста говна и бицете јер вас бира неписмени народ и тако у вијек вијекова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

25.09.2018 13:32

Као прво нисам ни.процитао цитав текст је вец на прву баја поново лупета... Само би поставио једно питање владајуцој структури а поготово у Бања Луци... Који су то они фабрику направили ..саградили ...отпоцели у Бања Луци...?КОЈУ...??? Осим сто су све једну фабрику или ти индустрију угасили у Бања Луци...!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.09.2018 14:13

Мозда неку фабрику еxтазија

Name

Изногуд

25.09.2018 13:34

са њим смо пушили и у рату и послије рата, само што смо у рату бар пушили цигаре, а сад.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

25.09.2018 13:39

Немој Рудоња животати...јесул то они који код тебе долазе сваки дан да ти поднесуу извјештаје они полтрони попут Стевандића и Митровића...или Краишника и клошараца, Међеда и Милојевића...ако су то ти ..те знамо дај неке друге што им више плаћаш....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бy

25.09.2018 13:40

Вии сте иста говна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Насао се ко це да моралисе

25.09.2018 13:41

Моралису они који друге зову устасама. Јос који дан вам је остао да арлауцете и губите катастрофално. Миле апсолутни побједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.09.2018 14:12

Легла "стока" јаднице?

Name

Лола

25.09.2018 14:13

Да се примијетити да су вецина симпатизера Снсд-а јако неписмени, па медју њима и ви. Такодје, јос једна карактеристика вам је заједницка, фаце су вам тупаве, свима, без изузетка. Вјеровали или не, ја цу сваког од вас по фаци на улици познати.

Name

Петар

25.09.2018 13:43

Јован Дивјак је за неке политичаре из СЗП српски патриота. Срам да вас буде. Подржавају вас на овом порталу српски непријатељи који се представљају српским именима а ви то као не знате. Сазнаћете али ће да буде касно за вас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.09.2018 14:10

Ееее мој Србине, ко те брани

Name

Ре

25.09.2018 14:12

Немој висе о српству, молим те. Педофили И криминалци стали у одбрану српства... Јадно као И ти

Name

ре Петар

25.09.2018 16:48

Јеси ти то веци србин од мене из Сарајева који зиви и ради у Сарајеву и цитав рат био у свом граду? Јесмо ли то срби они и ови, јел се то дијелимо мозда?? Марс кретену један сеоски. Ти цес да прицас несто смеце. Зелим да у РС побиједи Вукота и народу донесе достојанство конацно а дивљака Додика сто прије скинути.

Name

Сретен

25.09.2018 13:43

Ау, овај цовек је за озбиљно посматрање! Кад Миле прица о моралу и постењу, знаци досли смо до краја! Бези Додо, док јос имас куда!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

25.09.2018 13:44

Кад је био рат сви смо требали шверцати. Свако дијете треба да добије 3 милиона КМ да остане код куце. Камо среце да је тако.Ни Вуциц није ратовао, није дезертер. Није свако за пушке.Само храбри оружја се хватају, а код нас изгледа само будале. Е то је јадно и жалосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моралист

25.09.2018 13:45

Хтјели смо избројати колико пута је у свом испразном говору употријебио ријец "морал,морално,неморално..." Одустали смо,муз и ја,јер ако нема тих ријеци,има неких других које знаце ЛАЗ ИЛИ ХВАЛИСАЊЕ ИЛИ БЛАЦЕЊЕ ОНИХ. ДРУГИХ...Ма,ФУЈ! Ма једна обезглављена,одвратна,простацка фигура.То је на крају остало од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.09.2018 14:09

Плус мало остарио И офуцао сее ко' бивси кафански кловн.

Name

О да

25.09.2018 15:17

И приде анксиозан. Није му лако, ал ста га габри кад има крваве милијарде.

Name

Радимир

25.09.2018 13:54

Има ли неки јелен, са којим би овј весељак могао поприцати, да неприва сваки дан са СРНОМ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вултурес

25.09.2018 13:54

а гдје си ти био на ратисту ај да цујем гдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вивија

25.09.2018 14:56

Био је Легенда из Вукова са Дрине. Гласај за њега.

Name

Ре Вивија

25.09.2018 16:15

Јел Вук постао васка?

Name

Радиша

25.09.2018 13:57

Па зашто се не запиташ зашто су отишли која их је власт натерала да оду па нормално да само неће лопови као штосте ви отићи,и син покојног Слободана Милошевића није нигдје ишао док му је отац био на власти а гдје сад надамсе даће и твоји после ових избора исто проћи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

25.09.2018 14:01

Шта овај сељак баљезга.Идемо Вукота, до побједе.Хоце ли нам унука усташког сатника бити предсједник РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бета

25.09.2018 15:41

Можда усташког сатника неће ,али Српског мајора дефинитивно хоће ! :)

Name

Ре Бета

25.09.2018 16:17

Мајор ни дјецу није крстио. Мозда је зена крисом кризмала.

Name

Милутин Добој

25.09.2018 14:03

Па био бих и мој син ту да је добио кредит од 3 милиона и све бенифиције које иде уз то док је ТАЈО ту гдје јесте....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ој ој ој мухамеде из добоја

25.09.2018 16:08

Био бих бааааааа.

Name

Вук

25.09.2018 14:06

Вуциц је мало умотано стао на страну Милета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ Р СРПСКЕ

25.09.2018 14:07

ЛОПОВЕ ИЗА ТЕБЕ ЦЕ ОСТАТ ДУГОВИ КОЈЕ НИ НАСА УНУЦАД НЕЦЕ МОЦИ ВРАТИТИ. ДРУГО ,СТО БИ ТВОЈ СИН ИСАО ИГДЈЕ КАД МУ ДАС 3 000 000 КМ. ТОЛИКО СИ НАКРАО ДА ДЕСЕТО КОЉЕ О НЕМОЗЕ ПОТРОСИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АНОНИМУС

25.09.2018 14:09

Ето нека си ти био ратник и борио се за РС. Док су нечији синови и очеви гинули ти си тада увелико Ронхил ваљао пизда ли ти материна! Треба да те буде срамота,тако и оне сто гласају за тебе,онај шљам од народа сто се купи за 100 јебених Марака!!!! Фуј јебем ти државу и ко је води ј управља истом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОМАНИЈА ре Анонимус

25.09.2018 16:50

Алал ти бог људино на коментару, ти си прави брат србин. Бог ти све дао у зивоту.

Name

Опет

25.09.2018 14:10

Хахахаха Додик говори о постењу. Ко о цему курва о постењу. Мрс дебилцино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

25.09.2018 14:13

Па немозе свацији сун да добије милионе од дрзаве и прави воцњаке има приватни косаркаски клуб.а о дезертерима немој само ти да прицас био је премијеркин родјак у ХВО а дјед у Устасама и НДХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

муња транс

25.09.2018 14:20

Овде се само прича шта су за 12 или колико година су на власти изградили, али ни једном ријечју нити документом не кажу колико су покрали,уништили,опљачкали, у црно завили......

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

25.09.2018 14:31

Згадили сте ми се сви. ФУУЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ. ОЛОШУ.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

милијана

25.09.2018 14:32

Процитала сам само поцетак и већ сам се изнервирала. А ону Цвијановићку пребацим одмах на ТВу. Лупетача обична. Али да прокоментаришем тај почетак који ме је изнервирао. Питање одласка дјеце у иностранство. И сад се он дуса да су његови остали овдје. Па свима би нама било боље да су његови отишли. Игор је добио бесповратни кредит од пар милиона евра за изградњу воћњака. па лако је тако остати. А дјете овог човјека ради у Лондону, не троши туђе паре. Или ћерка Милорада што је истјерала Пингвин из Боске да би отворила Агапе. И то је са наше грбаче. Бране, нека иду. камо среће да су ти отишли у иностранство. Али не могу као ни Шпирићеви. Ко није видио његовог синан не зна шта је зло. Он тако бахато вози по граду да нисам једном пред њим у гапу скретала. На факултету се бахатио, професоре зезао, човјек је због њега оболио. Камо среће да им дјеца оду у иностранство али нико их неће

ОДГОВОРИТЕ
Name

К

25.09.2018 14:32

У праву си, дај и моме сину 3 милиона марака да не иде одавде Како те није срамота лопузо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.09.2018 15:26

У иностранству треба радити да би се зарадило. Тамо се не дају милионски кредити незапосленим нити се запосљавају татини и мамини синови. Посао добијају способни а не подобни.

Name

Бато491

25.09.2018 14:40

Зивеце овај народ и после устаса!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

25.09.2018 14:46

Човјек је зло нисам ни прочитао текст само људи који имају велику корист . политичари или они који нису добри са главом могу глсати за њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хгф

25.09.2018 14:53

А ти си Додик провео цијели рат у рову. Како те није срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мато

25.09.2018 15:51

Колико се зна није иваниц даво јавно пензионерима 100 марака вец си ти и твој СНСД а о крадзама података и гласања умјесто народа тоје несто друго боље је дасе покријете усраним поњавама каквисте гадитесе цијелом свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гога

25.09.2018 15:56

РАЗУМИЈЕМ ДОНЕКЛЕ ДОДИКА КАД ПРИЈЕТИ ДА ЦЕ ОТПУСТИТ РАДНИКЕ,ДА ЦЕ ДАВОРА ПОМЕСТИ СА ТРГА ,ДА ЦЕ ЗАТВОРИТИ ОВОГ ИЛИ ОНОГ,РАЗУМИЈЕМ СВАКУ НЕБУЛОЗУ КОЈУ ИЗГОВОРИ ,АЛИ НИКАКО ДА РАЗУМИЈЕМ НАРОД КОЈИ МУ ДАЈЕ АПЛАУЗ ЗА СВЕ ТЕ ГРОЗОТЕ КОЈЕ ИЗГОВАРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАВО ,

25.09.2018 21:04

Свака част!

Name

Директ

25.09.2018 17:28

Господо из ЦИК-а, гдје ли сте сад?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Истоцно Сарајево

25.09.2018 19:08

Ако је неко пун мрзње, онда си то ти. Да, ономад се славило сампањцем. И ја не мрзим Пале. А устасе су зазстављене захваљујуци Милосевицу. Јос несто. Ти као да си додиковац. Припрост и агресиван.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале ре ре Истоцно Сарајево

25.09.2018 19:45

Да ти паљанин одговори, ти си Додиков глумац , на Палама се у униформама ходало до краја рата а ви у Лактасима у цивилкама, нема куце на Палама да није погинулог борца дала , ви од тамо из тзв.западног дијела треба да устанете кад спомињете Пале и истоцни дио. Овдје се бранило српство на које се данас Додик писа и нас понизава. Зао ми је сто си тако пуна негативне енергије и мрзње.

Name

Ре Пале

26.09.2018 05:11

Ало сировино. Процитај ста написах и реци гдје ту има мрзње. Ти знас ко је овдје и до када у униформи ходао?! Такви као ти и дијеле нас народ, срам те било. Први цес сутра у БЛ заузети бусију у влади ако Вукота побиједи.

Name

Влади хр

25.09.2018 20:46

Па Додику лопове Па засто да твоја дјеца иду вани кад им је тата накрао за 1000 година да зиве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

готов је

25.09.2018 23:02

Досао је теби крај. Идес ти у Зеницу или у Фоцу.

ОДГОВОРИТЕ