Трампова нова моћна ''звијер''

Аутомобили државника су увијек привлачили пажњу, а посебно када су у питању предсједници Русије и САД. Прије неколико мјесеци смо видјели како изгледа нова лимузина којом ће се возити Владимир Путин, а нову “машину” има и Доналд Трамп.  

Свијет 25.09.2018 | 10:44
Трампова нова моћна ''звијер''
У недјељу је стигао у Њујорк гдје је на улицама Менхетна први пут виђена у јавности његова нова “Звер”, “кадилак” базиран на моделу ЦТ6. Послије десет година у служби, лимузина предсједника САД, позната и као Звер (Тхе Беаст) одлази у пензију.

Љубитељи државничких лимузина нису видјели један, већ чак два Трампова “кадилак”, јер обезбјеђење предсједника САД, тајна служба, користи два идентична аутомобила у каравану како би се збунили потенцијални нападачи.



Трампов “кадилак” је опремљен гомилом заштитних система, па се процјењује да је тежак 7-9 тона. Тајна служба држи детаље о возилу далеко од јавности, опет због безбједности предсједника. 



Спекулише се да посједује систем против пожара, ноћну камеру, лансер за сузавац, запечаћену вентилацију кабине и посебан систем за одбрану од ракетног напада. Дизајн нове Звери је, описују амерички медији, сличан старој лимузини с неким “новим и модерним детаљима”, а и побољшаним системом заштите и непробојним стаклима.

Уз то што изгледа као да може да сруши зграду, произвођачи гарантују да је и “окретан” те да ће њиме агенти “лако маневрисати”.

У случају најгорег, лимузина је опремљена залихом крви са крвном групом предсједника, како би могла одмах да му се укаже прва помоћ.



“Масивно чудовиште лијепих линија”, је мало детаљнији опис Трамповог новог возила којим ће се возити. Рад на дизајну започет је 2013. године, а већина детаља се држала у тајности.

Лимузина има распоред сједења као и прошли модел 2+3+2, а ентеријер ће имати неке додатке које је тражио предсједник Трамп.

Извор: Курир

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Додик

25.09.2018 09:46

Цу да се задузим са васи пари цу да купим. Нисам дјабе изградио аутопутеве

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вијагра

26.09.2018 12:16

Нешто размишљам и поред тога што је човјек у поодмаклим годинама, али и човјек са репутацијом женскароша , стари Доналд ће уз помоћ одређених напитака ипак покушати да окурбани ново ауто , чисто ради малера

Name

С. М.

26.09.2018 12:35

ЗВЕР И ЛЕПОТИЦА ЈА ГЛАС ДАЈЕМ ЗА МЕЛАНИЈУ ЗА ЉЕПОТУ КОЈА НИЈЕ ПРЕЛАЗНА..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко Тамо

28.09.2018 08:59

Ма њу одрађује сеф осигурања сто се одавно зна.

Name

Сваста

26.09.2018 15:03

Цовјек има обезбједјење као да је Додик !

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање за бн

26.09.2018 17:26

Засто пустате ове глупане да коментарису овај додик и такви уозбиљите се једном.

ОДГОВОРИТЕ