СзП: "Нећемо да живимо у страху"

„Нећемо да живимо у страху. Српски народ не воли и неће да живи у страху. Нећемо да слушамо њега који застрашује здравствене раднике, младе људе, студенте, пензионере и остале грађане. Не плашим га се ни ја ни ови људи заједно са мном“ – поручио је вечерас предсједнички кандидат Савеза за побједу Вукота Говедарица на изборној трибини у бањалучком насељу Лауш.

Република Српска 24.09.2018 | 22:42
СзП: "Нећемо да живимо у страху"
„Нека зна да своје страхове које лијечи тако што их шири и утјерује у кости обичних људи, нека зна да му овај пут неће проћи. Те његове страхове ћемо разбити 7. октобра јер народ неће да живи у страху. Поразићемо га оловкама 7. октобра јер хоћу да живимо као слободни људи“ – рекао је Говедарица.

„Усуде ли се да крене физички на људе који на тргу траже истину и правду, стајаћу и ја заједно са њима", поручио је кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић.

Иванић је нагласио да ће Република Српска након што он и Вукота Говедарица побиједе на изборима 7.октобра бити праведније, поштеније и здравије друштво.

"Криминалци попут Кељмендија неће добијати документе, нећемо дозволити да нам некажњено дјецу убијају, а најбољи и најстручнији ће имати шансу без обзира да ли припадају политичкој партији" нагласио је Иванић.

"Каже Милорад Додик да ће очистити трг од оних који тражи истину и правду. А ми му поручујемо да ћемо га 7. октобра очистити политички, оловком и гласом", поручио је вечерас на изборној конвенцици СзП у Лаушу предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић.

"Од 7. октобра чистимо Српску од криминала, корупције, бахатости, непотизма и од страховладе", додао је Бореновић.

БН ТВ