Зашто власт не смијени Лукача?!

Ни пола године након убиства Давида Драгичевића, јавност још увијек о његовој смрти не зна ништа више од онога што је било познато када је пронађено његово тијело, и за то још нико није одговарао, подсјећа Српска демократска странка.

Република Српска 24.09.2018 | 14:44
Зашто власт не смијени Лукача?!
Све што су грађани од тада сазнали, откривено је захваљујући надљудским напорима Давидових родитеља, пријатеља и стотина хиљада грађана окупљених око групе Правда за Давида. То је још један показатељ интереса одговорних да се овај случај не ријеши.

„Након тврдњи да је тај младић био провалник и наркоман, за које је доказано да нису тачне, и да су истражни органи без грешке урадили свој посао, што је такође доказано као нетачно, сваки моралан и частан човјек поднио би оставку на мјесто министра унутрашњих послова. Након јавних пријетњи грађанима са скупштинске говорнице, покушаја физичког обрачуна са посланицима, стварања најмањег нивоа безбједности откад је рат завршен и силних пропуста у раду, у свакој нормалној земљи би један такав министар, ако не жели да оде сам, одмах био смијењен. Али, не и код нас. Не када је тај министар наводно моћни Драган Лукач, не и када је предсједница те владе очигледно немоћна Жељка Цвијановић, двије најодговорније особе за то што Давидове убице још нису у затвору“, поручио је Вукота Говедарица, предсједник СДС.

Умјесто да ријеше случај Давида Драгичевића, актуелно руководство Српске покушава да конструише „случај Давора Драгичевића“, цртајући му мету на челу сталним оптужбама да смрт свог дјетета „политизује“, те користи за „лично богаћење“ и „рушење Републике Српске“.

„Могу ли се смислити болесније конструкције? Кажу, не ријеше се ни у другим земљама сва убиства, а колико је тамо убистава у којима појединци из полиције одржавају лажне прес конференције и унишатавају доказе? Кажу, Давор политизује случај, а Додик први трчи да изјави саучешће, све у пратњи камера, не би ли предуприједио истину? Опозиција као политизује случај, јер анкетни одбор уради све да се раскринкају лажи и покрене истрага за убиство, иако се Додик надао да неће учинити ништа, још се и хвалио како је то била намјера? Правда за Давида наводно урушава Српску, тражећи да институције раде свој посао, а не њихови представници који лажу и крију, блате убијеног младића и његове родитеље, уништавају доказе и пријете свакоме ко постави незгодно питање? Толико је јадна ова стратегија постала да им се на лицима види како ни сами себи више не вјерују кад стану пред камеру“, сматра Говедарица.

Ова замјена теза, поручује он, покушај је да се народу скрене пажња с тога да нам дјеца преко ноћи нестају у центру највећег града, да се бомбе бацају на куће полицијских службеника, зоље испаљују на зграде, криминалци разрачунавају по улицама, новинари пребијају, а свједоци извршавају сумњива самоубиства усред полицијских станица.

„Републику Српску су претворили у малу Колумбију из неког прошлог периода. Захваљујући њима, туђа прошлост постала је наша будућност. Нећемо им то допустити, не смијемо. Ми ћемо наставити да подржавамо борбу Правде за Давида, као појединци колико је у нашој моћи, а као политички блок колико год капацитета имамо. Надам се да ће ускоро ти капацитети бити далеко већи, да ћемо моћи показати да се овај случај још како може ријешити ако има воље, образа и одговорности. Али, ако и не добијемо ту прилику, којим случајем, наставићемо да подржавамо Правду за Давида и идеје за које се залаже. Давор неће остати сам“, додао је Говедарица.

(БН)

Коментари / 120

Оставите коментар
Name

Прљави Хари

24.09.2018 12:50

Лукач - Прљави Хари је карика у ланцу власти; прва карика која држи више ланаца је Додик, па наниже. Прве карике су; Прљави Хари, главни тужилац, предсједник суда...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марјан

24.09.2018 12:59

Зато сто је он власт.

Name

истина

24.09.2018 13:02

еј моји срби ... после це вам бити неко други крив , сједите доцоворите се и рјесите проблеме , то је оно сто се од свих оцекује , насиље не долази у обзир , онај ко је крив зна се где му је мјесто, тацка

Name

гиометар

24.09.2018 13:04

Ја, геометар кад узмем мито од странке, о јаду са забавим да сачувам оно што сам му омеђио и укњижио, а тек ово где су велики интреси и живот у питању!

Name

титов инспектор

24.09.2018 13:06

Овај случај би Титови инспектори открили за један дан.

Name

Дудук

24.09.2018 13:10

Пред избора на три дана Додик смењује Лукача.

Name

Ре титов инспектор

24.09.2018 13:39

А колико су титои његови убистава извршили и заташкали? Јежим се кад ми не ко спомене тита и његов режим. И ови данас су му слични, све је то иста школа.

Name

дзоо

24.09.2018 13:45

Додик је паметан док је пласирао нама Србовање и како да мрзимо све сто има предикт Босанског,како да волимо Русе а они купују станове по ЕУ.Он је пљацкао глупе Србе радио ста је хтио а ми глупи ки колац.Никад нама неце бити добро док су овакви злотбори на власти.Бојим се и ове опозиције обецају а незнају да нас ни Свица немозе извуци за следецих 10 година.

Name

НН

24.09.2018 14:03

Овај режим и његови плаћеници су гори од еболе, инфицирају све око себе. Њима су нормална убиства, пљачка, отимање туђе имовине, исељавање младих из РС, итд. Она сотона псује, урличе, пјева под шатором, вријеђа, штити убице, наручује убиства новинара и за тог идиота ће гласати. Можете с бајом заједно на Соколац. та сотона нема ништа позитивно у себи. Само луд може то подржавати. Ко је убио Давида?

Name

Брко

24.09.2018 14:51

Гацо, гдје су нестали докази?

Name

Дадо

24.09.2018 15:26

Него најновија вијест је да Леми има нови план, а то је да он буде опет премијер РС. Конта вец да це изгубити од Иваница па ако продје Бисерка да буде премијер, а ако продје Вукота или да не иде на ниво БиХ да би сацувао вецину остаце у РС па опет да буде мандатар за састав владе. У сваком слуцају најмање сто зели је премијерско мјесто. Не знам ста це ако његова коалиција буде имала мање од 50%. Вјероватно це смислити нови план.

Name

Ре свима

24.09.2018 15:32

Ово је једна озбиљна тема и господин Говедарица је и у вези са овом темом изнио свој став, и у овом слуцају залазуци се од првог дана за истразивање смрти Давида. Без пуне истине о страдању Давида нема помака ни у другим сегментима друства, то је Вукоти јасно и зато јос по ко зна који пут указује на овај проблем. Назалост и страдање Давида ова власт неце истразити. Зато треба дати Вукоти подрску, и у сто вецем броју гласати за њега, за листе СДС, за професора Иваница, да једноставно људи са здравим разумом поведу овај народ у боље сутра, да се висе никоме и никада не понови оно сто се десило породици Драгицевиц. Подрска Вукоти безрезервна!

Name

Глас народа

24.09.2018 15:51

Тако се не добијају избори народ ти немозе повјеровати да мозес неправити било каква промјене а немас никаквог искуства да несто уцинис!!!Залосно ста си себи увртио у главу пониставас институције система ....

Name

Лендрин Млин

24.09.2018 15:54

Ма Лукац нек дува, ионако само Додика цува!

Name

Ре Дудук

24.09.2018 16:09

Па ста це онда ако добије изборе поставит це га за министра финанција.

Name

Министар

24.09.2018 16:11

Лукац не смије бити смијењен до именовања састава нове владе. Кад би сада смијенили Лукаца признали би да је криминалац из њихових кругова. Пола године прије избора смјена министра полиције би било политицко самоубиство.

Name

Подрска Вукоти

24.09.2018 16:19

Подрска Вукоти, цасном Србину из старе Херцеговине! СвиЦЕ....У октобру будимо сви ВУКота

Name

Лендрин Млин

24.09.2018 16:53

Поздрав за рају са ЛЕНДРИНОГ изадјоте на изборе.

Name

Види

24.09.2018 17:06

Стварно ово око Давида нема везе са политиком. Али стварно нема него понекад га Вукота, Бореновиц, Мектиц спомену!!!! И неколико стотина хиљада га подрзава!!! Којих неколико стотина. Ја га не подрзавам јер је он као отац и непостојеца мајка пустили своје дијете у раље таквог зивота. Све је то посљедица њиховог немара. На залост једног младог зивота.

Name

Ре види

25.09.2018 06:24

Види ти си пролупао! Непостојеца мајка?? Објасни молим те!

Name

ре види

25.09.2018 10:47

Ма да и зато треба да га убију,идиоте идиоте а ова владт није крива сто се дрога продаје насој дјеци а да не казем да је власт и полиција управо умјесана у то

Name

РЕ ВИДИ

25.09.2018 14:25

Да видим како цес ти своје дијете сацувати да не изадје на улицу јер га вјероватно немас кад лупас глупости. Боље постави питање засто су улице тако опасне у БЛ и ко је одговоран за то.

Name

ре види

26.09.2018 11:21

Они су најмање индиректно криви за криминал. Задатак политике је да организује друство, да га среди да би функционисало. Ако они не успјевају у томе, онда нису за те позиције на којима јесу и требају се замијенити!

Name

ре види (2)

26.09.2018 11:23

И ако ти то не видис, онда си или цовјек који профитира од те прљаве политике или слијеп цовјек, који не зели да отвори оци!

Name

Опет

24.09.2018 12:53

Власт не смјењује Лукаца јер не смије. Ако падне Лукач,падају и сви остали, као домине. Али зато кад нам сване,пасце сви,управо овако како рекох: као домине. СвиЋе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

24.09.2018 13:06

то висе није власт то је подземље нарко кланова вођа је Додик и Лукач то треба под нујно ликвидирати.

Name

Поларне Ноци

24.09.2018 13:07

ни поларну ноћ нецете доцекати ви из СзП....вама тек пада мрак 8. октобра

Name

Ре истина

24.09.2018 13:37

Пази ти да ти неко ноцу не покуца на врата. Знас!

Name

X

24.09.2018 13:39

Отици на сахрану Давида,младог студента,а затаскавати и не дозволити да се убице ухапсе,то мозе само Додик ,олицење сатане, теско вама лицемјери,казу Свете књиге.

Name

Ре Ре истина

24.09.2018 15:21

Нек стисне па нек покуца. Знас!!!

Name

Опет

24.09.2018 16:41

Не сматрај се толико битним па да помислис да це ти неко покуцати на врата. Не бој се. Ако будес добар,мозда те 8.октобра оставимо на миру, само продјемо поред тебе и оставимо те да гутас прасину иза нас. А мозда те и не оставимо на миру. Ајд,видјецемо хахахах

Name

Реално

24.09.2018 12:57

Он мора несто за Зељку, мада не видим какве она има везе. Дзаба му све, разбице га Зељка 7.10.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре реално

24.09.2018 13:16

Предсједница Владе надређена је министру МУП-а. Па како она нема везе са овим. Јеси ли добро?

Name

Ре

24.09.2018 14:05

Разбице се Бисерке ко звецка.

Name

Зеки Пресс

24.09.2018 14:53

Ако не успијем на избоирима посветицу се модерној поезији!

Name

Тешко

24.09.2018 14:58

Тешко,деда је усро мотку!

Name

инспектор

24.09.2018 12:58

Ту се ради о нечијем сину ко је у врху власти или је јак режимски тајкун, иначе Рађена је требало одмах ухапсити, није се увертира дешавала у пустињи, без свједока!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није

24.09.2018 13:11

Мали је налетио на јацег од себе. Нема мотива, нема доказа... треба се наци кривац, стета сто је све добило овакву политицку боју, опзиција гријеси ако нема ниста друго да понуди од ове бруке.

Name

Ристо

24.09.2018 14:31

Ко да ухапси Радјена? Они сто су га и инструисали да казе да му је куцу опљацкао Давид? А ти сто прицас да је налетио на јацега, у праву си, налетио је на оне који имају полицијску знацку и који се крију иза ње.

Name

Рс полицајац

24.09.2018 14:53

бањалуцка тајна је процурила ,,,и све се зна које умијешан ,,Додиков сестриц ,жељкин син ,,инспектори и цијели врх владе мупа тужилаштва сви би требали бити похапшени али од кога они Немогу сами себе хапсити,,,зато су направили приватну републику српску и блокирају све сто бих их могло угрозити ,,рецимо да додје сипа из Сарајева да их хапси ,,да знате каква је паника у редовима мупа нико никоме невјерује висе ,,али видјет ћете да већ раде на том Американци и високи представник да ће да нам укину МУП и надлежност јер нисмо у стању бронути о сигурности

Name

За Рс полицајац

25.09.2018 07:21

Ако знаш читати ћирилицу? Па како баш све њихова дјеца умијешана? А то о укидању МУПа си у праву. То вам је свима жеља и крајњи циљ. Али чисто сумњам да ћете успјети тзв Рс полицајче

Name

Мицо

24.09.2018 13:00

Цекај изборе и смјени га ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Мицо

24.09.2018 13:17

То си и ти некаква власт па одобраваш смјену након избора.

Name

Брдјанин

25.09.2018 21:46

Тацно тако Мицо.

Name

И Вукота

24.09.2018 13:01

И Вукота би у Колумбију, полако, има се времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АНТИБОТ✊

24.09.2018 13:23

Ха, како су ботови идиоти активни....Значи догорило...прпа...страх...Потпуно оправдано, идиоти, злочинци. Тика така тика така....✊✊✊

Name

Мацак

24.09.2018 13:03

Опрт пуцањ у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узми

24.09.2018 13:04

Узми или пистаљку или гусле..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

24.09.2018 14:29

Сви цемо гласати за Вукоту. Срећно !

Name

Јеца

24.09.2018 14:50

А ти узми микрофон па под сатор па рици заједно са својим предсједником то вам је ниво. Фујјјјјј

Name

Бранка_БЛ

24.09.2018 14:54

Ста је другар, тезгарење на пијаци са папцинама ти се допада? Има ронхил-а, а не коста ниста!

Name

јана

24.09.2018 15:10

Гусле него шта,а ти са Пејином унуком дувај У.

Name

Јадна нина

25.09.2018 21:47

А који то сви глиупацо?

Name

СвиЋе"

27.09.2018 10:39

СвиЋе!

Name

Тома

24.09.2018 13:04

Како вас висе није срамота блејати и млатити к'о Максим по дивизији? Па досадили сте И Богу И народу сваки дан к'о свабово " трајлала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Томо

24.09.2018 13:41

Вала, бас јесу. Зато им се симпатизери и осипају сваким даном.

Name

Ре

24.09.2018 15:35

Томо, ста је теби Пејо Мариц, или си папак њргове унике.

Name

Лана

24.09.2018 13:10

ДОСТА КАМПАЊЕ!!!!ДОДЈИТЕ НА ТРГ И ОСТАНИТЕ !!! Ја сам за вас И ГЛАСАЦУ ЗА ВАС АЛИ ДОСТА КАМПАЊЕ ВРИЈЕМЕ ЈЕ ДА ДОДЈЕТЕ И ОСТАНЕТЕ НА ТРГУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

24.09.2018 14:44

Зовете на улицу,тразите главе,пистите,подмецете камење,смјењујете силом,ПА ДОСТА ЈЕ И ВАС.Хоцете власт по сваку цијену,Имате и доказе ко је убио ДАВИДА али их кријете,МНОГО СТЕ СУМЉИВИ вама се немозе вјеровати.

Name

Дадо

24.09.2018 21:46

Сумљиви ајде буди мало писмен. Нису све сколе у лијевцу. Ви браните власт која ниједну фирму производну у БЛ није покренула и запослила раднике. Ало НИЈЕДНУ.

Name

Лактаси

24.09.2018 13:16

Браво Вукота!!! Овакав режим је више не издржљиво а да нам убијају дијецу то не смијемо опростити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.09.2018 13:35

Ко вам дјецу убија? Де људи не будалите висе. Момка улица одгајала и васпитала и прогутала. Има ил ко висе при себи да схвати да је слуцај само надуван. Мозда су га убили управо они који сад имају користи од те трагедије. Власт сигурно не.

Name

Јеца

24.09.2018 14:45

За Ре, ста ти прицас срам те било,и кога бранис. Када је је власт невина по теби засто су унистени докази засто је одрзана она срамна прес конференција засто? Јели неко из опозиције претуце новинара убили би га да га комсије нису спасиле. Ста писес фукаро једна марс тамо у милину гу.... Правда за Давида.

Name

јелена

24.09.2018 15:14

Па МУП, Додик и остали рекоше да је задес.Зажто не хапсе Филипа Ћулума?

Name

Ре за Ре

24.09.2018 15:48

Ко је убио Николу Дјуровица? Јел и њега улица одгојила?! Де нам реци ти који или која ниси познавао/ла ове момке. Ал битно је да бранис ове резимске битанге. Пууу

Name

ре

25.09.2018 10:56

И инзењера из ЗИБЛА убила улица,ове монструме треба скидати са власти.ПРАВДА ЗА ДАВИДА,ГЛАСАЈМО ЗА ВУКОТУ И МЛАДЕНА И СВЕ ЊХОВЕ ОДБОРНИКЕ НА СВИМ НИВОИМА ВЛАСТИ самк да се снсд,днс и сп сто висе минимизирају

Name

Мирослав Вуковић

24.09.2018 13:21

Ништа није доказано!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацо Браво!

24.09.2018 14:55

Цудно је то сто полиција ЛАЗЕ! Докази за то вец постоје!

Name

ГОВЕДАРИЦА

24.09.2018 13:23

Па кад и ако будете власт смјењујте и постављајте а немој мислити да на слуцају драгицевиц мозес добити поене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хало, вец 25 година просло!

24.09.2018 15:15

Говедарици не фале никакви поени него менталитет папка да мозе да разговара са таквима као ти.

Name

мима

24.09.2018 15:17

Свиће,Говедарица Предсједник бићеееееееееееееееее

Name

Ре

24.09.2018 15:41

Бранис устаску унуку, ако си Србин како те није срамота.

Name

рус

24.09.2018 13:34

Сацекај изборе Говедарице сто ти се зури па смијењивај ако додјес на власт стрпи се мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.09.2018 15:41

Ста ти је Пејо Мариц?

Name

Ре

24.09.2018 13:36

Овај Вукота је као авион који лети али без горива . А без горива се мозе летит неко вријеме а онда слиједи ....Ово нису избори за побољсање зивотног стандаарда него ко је веци Србин !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИКИ

24.09.2018 14:56

А највеци су Срби они који убијајау сјецу? Е у томе и јесте проблем сто се толерисе све ове године сто вам је Додик испрао мозгове о Српству и РС, Бице и боља и праведнија без њега и јаца и поноснија. Не мјери се Српство убијањем туде дјеце и свадом са другима!!!

Name

те

25.09.2018 10:58

Успјех је само ове скинути са власти и побољсати правну друаву и ми смо успјели,сами да се не краде народ,мање корупције и ето ти једна фина дрзава

Name

Истина је само једна.

24.09.2018 13:39

Да имате муда као што немате, давно би ви народ на улицу позвали. Бојим сте да сте слаби да било. Ста урадите. За то треба имати муда и памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

24.09.2018 14:36

Боје се Лукаца, зато не излазе на улице. Мада, мени је и драго да не излазе, не подрзавам то. У слуцају да се некоме не допада ово сто написах, молим да ми одговори, односно наведе само један примјер гдје је излазак на улице у виду револуције донио добро. Само један наведите.

Name

Лаус_Гоца

24.09.2018 14:57

Па да се Давор боји Лукаца не би спавао на тргу. А сто се тице Гаце има таквог олоса колико замислис.

Name

ре

24.09.2018 16:08

Ви из позиције само то чекате да се имате за шта ухватити и оправдати своје поступке.Е шишка вам.

Name

Како да га смијени

24.09.2018 13:45

Додик не смије смијенити ни Лукача ни Тегелтију , јер како се сада пи Бањалуци прича Додик је њихов потрчко, он сада игра како они свирају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.09.2018 14:08

Да, бас тако.

Name

Вукота

24.09.2018 13:47

Вукота на трг и уз народ , њих само револуција и народ могу отјерати , други начин не постоји , какви избори покрашће их.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.09.2018 14:00

Ти би бас да се медју се побијемо и засмијавамо комсилук.

Name

Ре

24.09.2018 14:08

Изадјитеее !!!

Name

Ре Вукота

24.09.2018 14:28

Попијели се ста?

Name

За Ре и за Ре Вукота

24.09.2018 16:42

Ничија није до зоре сијала, тако ни ваша , јебо вас Додик који вас купи за једно пиво и сједите стоко испод шатора ,

Name

Сладјана

24.09.2018 14:06

Добро је да сте се г. Говедарице,напокон,огласили. Јасно и директно. Да,тако се и ја осјецам. Да ми унизавају здрав разум и пљују по интелекту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

24.09.2018 14:17

Смијениће га, ако бог да. Побједом нове демократске власти, кавези има да се празне. Све из кавеза "похватати" и Зеница виа Туњице. Само тако може СВАНУТИ, јаком демократском државом разбити олош, шљам и полусвијет. Да се нико никада више неусуди да нам поново уведе МРАК. Када ови буде у затвору СВИЋЕ, тада биће....Поззз...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

24.09.2018 14:36

Тако је Ђорђе ,ако Богда биће Свитање уз нову власт !!!!!

Name

Не вриједи излазити на изборе

24.09.2018 14:29

Што да га смијени кад ће опет да покраду изборе.Нама је суђенои да живимо у Додиковој диктатури.Ћути и трпи !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.09.2018 15:48

Најперфидније брањење власти је ова порука. Масовно изадјимо на изборе о смијенимо багру, а онда сво пред лице правде.

Name

!!!

24.09.2018 19:50

Ономад 5 октобра у Србији је Милосевиц покрао изборе на којима је Војислав Костуница побиједио и ста се десило касније? Милосевиц је свргнут с' власти, отказала му послусност и војска и полиција и сто се није никако требало десити на дан светог пророка Амоса (крсна слава цара Лазара) га испоруцисе у Хаг. Немојмо заборавити да је ово зло у облику снсд-а 1998 нам инсталирао сам Милосевиц, а недуго за тим од истог тог зла изгубио подрску, тако да неце само економска пропаст овог народа, као ни цињеница да се дјед Пејо Мариц све ове године скривао од јавности довести до слома и промјене ове накарадне власти, него це ту свакако свој удио да има и ''бозија правда'' као и цињеница да неције кости не дају мира онима који су својим цињењем или нецињењем омогуцили да се злоцинци јос увјек налазе на слободи. Због свих тих разлога и много других Вукота побједјује.

Name

Драгас

24.09.2018 14:36

Господине Го едарица нама требају програми,планови развоја како БиХ тако и Српске.Нама треба да се каже бит ће изграђено толико км аутопута,бит ће доведено толико инвеститора,бит ће запослено толико радника у реалном сектору,бит ће за толико посто смањени намети и порези,побољшани увјети рада,смањено вријеме чекања на папирологију итд,итд,...Значи треба нам нешто конкретно,нешто опипљиво а ви кажете :"Српску треба вратити народу"и то вам дође као програм. Блатите друге у недостатку властитих идеја и тиме мислите освојити гласове за предсједника.Грдно се варате.Бит ће ми драго ако видим да нисам био у праву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

777

24.09.2018 15:14

Опет Драгец па који ти је Милорадов програм.убиства бобар бака српска бака здраство неплацени доприноси фирма Никола Тесла и да небрајамо све пропало..је пи том програму да тумарамо...ццц коњу ограницени

Name

јана

24.09.2018 15:32

за Драгаш,конкретно само да не не убијају,не пребијају новинаре и не штите убице,мени је довољно да гласам за промјене.Програм има ал га треба прочитати а из претходних коментара се види да си секташки бот, зато уз Пејину унуку сатани а Вукоте се мани.Свако за своје па ком опанци ком обојци.СВИЋЕ

Name

Ре

24.09.2018 15:57

Спријечити лоповлук, криминал, корупцију, убиства, успоставити ред, рад и неће изостати економски развој. Али ти чујеш само што режим лаже боту један.

Name

Миле

25.09.2018 20:07

Драгас ти не запазас добро.Ниси примијетио Вукоту на тргу како пали свијецу,моли се богу да оде власт.Једини проблем није испуњен кворум,па треба сацекати свитање!

Name

Дно дна

24.09.2018 14:47

Засто небитне ликове хапсе а главни кривци се сеткају. Правда и истина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгце

24.09.2018 15:00

Мој Вукота ти умијесто да имас планове и визију наредних десет година ста да се ради ти само нападас нема реценице да не споменес Додика или Драгицевица,лоса ти је кампања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

5

24.09.2018 15:12

Ре.Драгец боту Додикова је боља кад је фрајер сто спомиње кревет на тргу..каква је његова капања тући чистити ùбијати ко немисли као он..мрцино ботовска

Name

зрео за бријање

24.09.2018 15:19

Зато Додига прица о новим плановима, а старе јос није ни заврсио: пљацка великих предузеца, унистење банака, афера до афере и оно највазније: афирмација ПАПАКА!

Name

Ре

24.09.2018 15:53

Програм је презентиран, али ти боту један на овај начин браниш свог вођу, готови сте.

Name

РУЗА

25.09.2018 06:46

Драгце, ста бу требо по теби да лазе.краде као додик да прави аеродром у Требињу који никад није заврсен.Да обезједи себе и своју породицу као Додик своју дјецу и фамилију отворио им је фирме омогуцио кредите локале, А туду дјецу да убија јер су она небитна. Срам те било гаде од цовјека. Вкота је један фини и постени цовјек Народ је за Вукоту. СВИЦЕ !!!!

Name

Србо

24.09.2018 15:44

Има ли овде Срба или су сви заборавили своје писмо?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.09.2018 17:43

Видис да има. Цитај, ако знас.

Name

ре ре Титов инспектор

24.09.2018 16:01

Е видиш за вријеме Тита највише што су стекли висококотирајући политичари у Босни је викендица у Неуму. А шта ови данас имају?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

24.09.2018 16:11

ОН ЧЕКА ДА ГА НАРОД СМИЈЕНИ ШТО ЈЕ НОРМАЛНО У ДЕМОКРАТСКОМ ДРУШТВУ.АЛИ ПОШТО МИ НИСМО ТИ ОНДА НИШТА НЕКА УЖИВА.ПОЗДРАВ БУДУЋЕМ ПРЕДСЈЕДНИКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна Максимович

24.09.2018 17:39

НИТИ ЧЕ ИКАДА ДА САЗНА АКО ДАВОР НЕ ПОЂЕ И СВЕ РАЗОТКРИЈЕ ВЕЧ ОД ПРВОГ ДАНА ДА НИЈЕ БИЛО ДАВОР НЕБИ СЕ НИШТА НАПРАВИЛО И САЗНАЛО ЈЕР СУ УСТАНОВЕ ПОКАЗАЛЕ КАКО РАДЕ СВОЈ ПОСО АКО СЕ ТОМЕ ТАКО МОЖЕ РЕЧ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

24.09.2018 18:04

Засто се ти ниси борио за Р.Српску као он,вец си побјего,гњидо једна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свице

24.09.2018 21:43

Свака част будуци Предсједниче... Вец смо поносни на Вас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

25.09.2018 07:17

Увезани у криминалу. ВРАНА ВРАНИ ОЧИ НЕ ВАДИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срби

26.09.2018 08:58

Ударио србин на србина, тако и треба само оплети

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

26.09.2018 09:49

Изаберите срби сад вам је моменат ил усташку унуку ил брата србина без примјеса. ако изгласате ово прво јадно стидите се гробова младости која је дала зивоте баш борећи се против усташких сљедбеника.

Name

МЛАДЕНКО

26.09.2018 16:07

Овдје удара Србин на секту владајућу 12 г, а све тоне и млади исељавају,чуњеница је! Погледајте истини у очи клептомани сујетни!

Name

ФИЛИП

26.09.2018 11:38

Лијепо је видјети младе људе на функцији а не ове старе са туђим зубима и халапљивим шареним рукама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕНАД

26.09.2018 11:42

Стварно овако више неиде, у новим људима постоји бар НОВА ШАНСА А И ПАРЕ ЋЕМО ДОБИТИ КАО кад је Миле долазио након Биљане и Радована!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ВИДИ

26.09.2018 11:46

Кретену ретардирани,јел то значи да свако дијете разведених родитеља треба масакрирати и бацити у канал! Јел могуће да има таквих људи,без мозга смрдљивих шугараца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

27.09.2018 10:37

Додик и Лукач су заједно у власти, у личном богаћењу, у издајама, у уништавњу свега чега се дотакну, а постоји и она народна "ВРАНА ВРАНИ ОЧИ НЕ ВАДИ".

ОДГОВОРИТЕ