Народ хоће уговор са Вукотом

„Наша ће борба бити борба поштених против непоштених, разумних против бахатих, одговорних против саможивих. На крају тог пута, на изборима и послије њих – знаћемо којих је више у Републици Српској. Зауставићемо праксу да једна група партија замијени другу на власти, да умјесто једног добијемо другог вођу. Инсистираћу да јавним предузећима управљају најспособнији и најстручнији, који ће морати да сваке године положе рачуне и испуне план. "

Република Српска 22.09.2018 | 14:47
Народ хоће уговор са Вукотом
Ово су само неке од тачака документа под називом „Уговор са народом“, који од почетка предизборне кампање грађани у више од 60 градова и општина Републике Српске потписују са Вукотом Говедарицом, кандидатом Савеза за побједу на предстојећим општим изборима.

У питању је документ у коме су садржане гаранције и планови будућег предсједника Републике Српске, као и обавезе које ће он преузети на себе и за њихово испуњење одговарати народу.



„Желио сам да грађани Републике Српске буду увјерени у моју спремност и одлучност да на све што кажем ставим свој потпис, образ и част. Драго ми је да су грађани то препознали, те да свако од ових 90 и више хиљада људи у свом дому има документ који ће у будућности представљати доказ да смо вратили Српску народу", изјавио је Говедарица.

Потписивање „Уговора са народом“ се наставља широм Републике Српске, на штандовима Српске демократске странке, и одвијаће се све до предизборне тишине.

(БН)