СДС: Грађани сити бахате власти РС

Стање у Српској је достигло ниво тоталне несигурности у свим друштвеним областима, те је одлазак младих постао свакодневица, што се под хитно мора зауставити и рестартовати систем промјеном републичке власти у октобру, поручено је на трибини СДС за мјештане бијељинских мјесних заједница Вељко Лукић, 15. мајевичка и насеља Ковиљуше.

Република Српска 22.09.2018 | 10:19
СДС: Грађани сити бахате власти РС
"Масовна посјећеност трибина СДС нам показује да је народ препознао потребу да дође до промјене власти у Српској. Лоша нам је привреда, економија је на кољенима, безбједност је нарушена, а сигурности нема ни у једној области.

Пред грађанима је историјска прилика да изађу на изборе, гласају за Вукоту Говедарицу за предсједника Српске и Младена Иванића за члана Предсједништва БиХ, јер ће њихова побједа бити побједа свих грађана, да у Српској почне да се живи боље", поручио је кандидат СДС за Парламентарну скупштину БиХ проф. др Ненад Лалић.

Домаћин трибине био је носилац листе СДС за Народну скупштину Републике Српске Томица Стојановић. 



"Ово нису избори да би се узела власт, већ да би се сачувала Република Српска, јер су криминал и корупција толико урушили систем, да је потребан потпуни рестарт институција. У нашој Српској има толико природних богатстава које треба само његовати и користити на прави начин, а не искоришћавати за сопствене интересе", истакао је Стојановић.

Грађани су сити бахате власти на републичком нивоу, закључили су кандидати за посланике.

"Народу је доста владавине једног човјека који се за све пита. Вратићемо Српску народу и повратићемо повјерење народа у институције. С Вукотом Говедарицом на челу сви грађани ће имати једнака права, а сви дијелови Српске ће се равномјерно развијати, равноправним улагањем у све локалне заједнице", јасан је био кандидат СДС за НС РС Дарко Митрић.

На трбинама су се грађанима представили и кандидати за НС РС Драго Стајић, Бранка Савчић, Слађана Јовановић и Драган Ђурђевић, као и кандидат за посланика у Парламентарној Скупштини БиХ Ивана Петричевић, а окупљене мјештане поздравио је и градоначелник Бијељине и потпредсједник СДС РС Мићо Мићић.

(БН)