Ватрени обрачун у центру Загреба

Више хитаца из ватреног оружја, најмање један рањени мушкарац, један ухапшени и цјелоноћна потрага за једним аутомобилом и његовим возачем, епилог је драме која се одвијала у петак у 20:40 сати на Вуковарској улици у Загребу.

Регион 22.09.2018 | 09:13
Ватрени обрачун у центру Загреба
Према писању Јутарњег листа ријеч је о обрачуну ромских породица Османовић и Ахировић, који је и прошле сриједе ескалирао рафалима.

Према првим неслужбеним информацијама, пуцано је из једног аутомобила у други, у којему је најмање један мушкарац рањен.

Пропуцани аутомобил потом се сулудом вожњом пробио до Клинике за трауматологију у Драшковићевој улици, гдје је рањени мушкарац дошао по помоћ.

Убрзо се око болнице окупио већи број Рома, којима полицајци нису дозволили улазак у зграду. Такође неслужбено, један је мушкарац добровољно дошао у полицијску станицу на Трњу, а за другим се трагало.

Захировићи и Османовићи заратили су наводно око новчаног дуга, а сукоб је ескалирао у сриједу, 12. септембра у Поречкој улици, испред Основне школе Вукомерец, неколико минута прије 19 сати, непосредно прије изласка школараца с наставе.

(Јутарњи лист)

Коментари / 0

Оставите коментар