Додику поново крива Кормакова

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да су протести у Бањалуци несумњиво с циљем дестабилизације Српске и да је у то директно умијешана амбасадор САД у БиХ Морин Кормак.

Република Српска 20.09.2018 | 15:59
Додику поново крива Кормакова
– Директно она је урадила то да се подигне атмосфера те врсте и несумњиво је јасно да играју на причу дестабилизације – рекао је Додик новинарима током посјете Бијељини.

Он је навео да је Кормакова са својим сарадницима јуче била у Бањалуци, те указао да се све десило непосредно пред долазак министра спољних послова Руске Федерације Сергеја Лаврова у Републику Српску.

– Људи имају право да протестују и све док је то у оквиру закона, не урушава слободу других и законит рад институција, то је дио нормалног демократског друштва – истакао је Додик.


Он је поручио да се неће дозволити да “неко позива вехабије” да дођу у Бањалуку и обрачунају се, наводећи да је то граница испод које институције Републике Српске неће ићи. 

– Поступаћемо у складу са законом. Ми разумијемо трагедију, али ово је класична злоупотреба трагедије – упозорио је Додик.

Према његовим ријечима, протест није био усмјерен ка тужилаштву Републике Српске, које има обавезу да око тога буде питано, него се протестовало према згради полиције, која је на другој локацији.

– Нису тражили од тужилаштва да ради свој посао, онда је то нека сасвим друга намјера – оцијенио је Додик.

Предсједник Српске је најавио да ће се заложити да ставка за плате тужилаца у буџету од наредне године “буде нула”.

– Па нек се јаве тамо онима који их плаћају, ми их нећемо плаћати – поручио је Додик.



(Срна)

Коментари / 71

Оставите коментар
Name

Wодолија

20.09.2018 14:05

Па нек се јаве тамо онима који их плаћају, ми их нећемо плаћати – поручио је Додик.......знаци Додик тацно зна о цему се ради, али то он нема висе под контролом?! Засто си толерисао годинама да мафија управља правосудјем? Зато сто је то и теби годинама одговарало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Wодолија

20.09.2018 14:40

Ето у УСА нема ни корупције ни мафије.

Name

Заједно

20.09.2018 15:04

Њих двоје ко спојене посуде. Најбоље да Миле побједи остаце она јос један мандат. А јесу се насли... Сипа и бубањ.

Name

ре

20.09.2018 15:16

Њему се сада причињавају некакве вехабије.

Name

Ови проблеми су лако рјешиви

20.09.2018 15:19

Нема овде протеста, само је окупљање грађања који траже да држава одради основну идеју Правде за Давида: јавно откривање истине и у складу с тим адекватна правда. Закључак је на основу само неких коментара, а надлежни свакако знају пуно више, од обичних грађана. Народ иште истину и сазнањима би се престао окупљати, бар на Тргу, па би овај проблем био лако ријешен. Други проблем је штрајк медицинара, који траже повишицу плата и јос понешто. Какве има везе амбасадор Кормак са овим нашим унутрашњим питањима!.. Ја не видим логику, или је по оној -Држ'те лопова!... Овде је такође потреба за истином, коју наслућујемо, али закључци нису валидни, ако није објелодањено јавно. Важно је да ресорни министар изађе са чињеницама, зачепи уста, ако има аргументе, и страјкачима и разним садашњим и будућим узбуњеним, па онда мирна РС. За све ово вријеме шуте синдикалци, а Ранку нисмо одавно видјели, каква јој је фризура и тоалета?.. Она, као дугогодишњи синдикални лидер, не чује и не види захтјеве штрајкача, па или је негдје далеко на одмору, или је у међувремену мало оглувила. Ни са овим нема везе Кормак, она је уопштено посматрано, баш безвезе наведена у овим контекстима.. .

Name

Њу за предсједника

20.09.2018 16:05

Господјо ајте се Ви фино кандидујте па да Вас изаберемо за предсједника. Мало јесам сумњичав јер ова конфесионална демократија коју сте направили је бас промашај.

Name

Буба

20.09.2018 16:25

А тек ти и твоја мафија ста је злоупотребила институцијааааа аууууу !!! Срам вас било ! Народ бјез због вас ! А ви се љуљате у милијардама опљацканим од народа дрски безобразни бахацење на све стране имате своје робове папке купљене срамота стољеца и пљацка стољеца фуј фуј

Name

Мк

20.09.2018 16:27

МИЛОРАДЕ КО ЈЕ КРИВ ЗА ДАВИДОВУ СМРТ.МИЛОРАДЕ НЕКО КРВАВИМ РУКАМА ГРЛИ СВОЈУ ДЈЕЦУ И УНУЧАД АКО ИХ ИМА.МИЛОРАДЕ ЗА СВЕ СИ НАШАО КРИВЦЕ САМО ЗА ДАВИДА НИСИ УСПИО.

Name

Градиска РС

20.09.2018 16:51

Додик је будалетина.А мене сто се тице,могу га и одвести амери на тенку,како су га и довели.

Name

РедБулл

20.09.2018 22:26

Тип је луд и излуђује и народ.Пребацује на тужилаштво.Свако тужилаштво на свијету истрагу отвара или затвара на основу информација које добивају из МУП-а ,других сигурносних или обавјештајних агенција.Не може тужилаштво водити истрагу ако МУП не сарађује,крије или кривотвори доказе.

Name

Е

21.09.2018 11:36

Предсједнице, видис сад како је кад се зиви у "заблуди". Нека мало, вријеме је да и ти то осјетис. Јбг, ниси дио правог система...

Name

Дамир

20.09.2018 14:09

Пуко пресједник на којим је он опијатима ,хахаха ал зато черупа милијоне из буџета Босне и Херцеговине .....ето Срби умјесто да сте ових година радили на јачању државе ви сте се поносили додиром и бахатошћу једног бизнис предсједника који вам је обећавао и мазао оци и на крају ће побјећи ,а дугове ћете ви враћати република српска је давно издахнула само живи у тајкунских и политичким главама владајуће елите....сами сте себи дохакали .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.09.2018 14:43

Ста се ти петљас, код вас је све у реду. Ето ви немате Додика, па вам мурија уби борце.

Name

Ре ре

20.09.2018 16:02

Ста је проблем. Добро је рекао.

Name

ре ре ре

20.09.2018 16:41

Тацно тако. Лако је посвадјати народе, ајд их уједини ко сто је Тито урадио!!!

Name

Дамир

20.09.2018 16:44

Знам да код сва три народа владају исти лопови и да сами унистајемо свој народ,зато ја мрзим овакву Босну и Херцеговину и све сто они воле

Name

777

20.09.2018 14:09

ПА МИЛОРАДЕ ЦРНИ теби сву криви Правда за Давида стоји политика Страјк Медицинара стоји политија Крива ти КОРМАКИВА ..СВИ ОБОЈЕНИ ИЗДАЈНИЦИ ВАКИ НАКИ само ти и твоја ЕЛИТА ЦАСНА И ПОСТЕНА И ВОЛИ РС ДОБРОГ ДЈЕПА.А СТО СУ ПАТРИОТЕ ТО ЈЕ ПОСЕБНО ВЕЦИНА МЈЕСАНЦИ..АЛ ОПЕТ Воле РС ВИСЕ ОД СРБА.Милораде црни нијети КОРМАКИВА Деса Перс крезави пезионери да масес сњом како хоћес..Добицес ти по усима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Занзибар (Висеград).

20.09.2018 15:13

У праву си то . Никад нисам био националиста ал то је изгледа бас тако. Ако си мјесанац , изгледи су ти прилицно високи. Ми у ВГД имамо једног таквог , спуста се низ сајлу ко павијан , а у свом политицком ЦВ-у навео да је "висок 2 метра". Куку да га видите како јасе преко Дрине , ал не мозе да сакрије условљени , науцени рефлексни покрет десном руком . Ваљда му остало од подмиривања потреба својим надредјеним у поллитицком зивоту . Ево нам се и онај рудоња спусти хеликоптером , јооооооо летеци медједи и волови а пензионери нам гладни. Стока бахата , да сам бар имао Иглу да му мало поправим слијетање. Слетио би директ у Емират , или ти Андрицград како га ови фегети зову.

Name

Она не да Мили

20.09.2018 16:50

Ова нова америцка администрација вец остари,ал никако да додју до изразаја.Неда Кормакова!Ал у другом Трамповом мандату бице и она за Милу.Ако опет не слазе,вјестица!

Name

Фебо

20.09.2018 14:12

ТАКО ЈЕ БАЈА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево ти банка цигане..

20.09.2018 14:19

Мозел јос једна за насу дусу и крај твоје мрацне представе, Додига?

Name

Ре Фебо

20.09.2018 17:51

Мит о Титанима.............а а данашњи јо су они????????????? ‘’Окрутни и завидљиви Титани бацили су се на Дионyсоса и раскомадали га. Затим су га скували у води и појели. Да би их казнио, Зевс их је згромио и њиховим пепелом нахранио људски род. Људи су стога месо и крив Кионyсоса, али и месо и крв Титана: непокорни, разуздани и жељни злочина и мржње’’. Ову поуку нема на уму Баја. Он само зна другог оптуживати па и КОРМАКОВУ. Баја никада није крив. Кормакова је врло поуздана америчка представница у РС ( бар за Трампа), ако не за Бају криминалца. Она сигурно зна о организованом криминалу, кужи жена да Баја врши тешка кривична дјела, незаконито стиће профит и моћ, да то чини дужи временски период, да примјењује силу или друга средстава погодна за застрашивање, врши утицај на политику, средства јавног информисања, јавну управу, агенције за провођење закона, правосуђе, привреду и друге субјекте социјалне контроле. ЗНА СВЕ КОРМАКОВА и она га је већ са РАЗЛОГОМ ЕТИКЕТИРАА као организовану криминалну групу - "која постоји неко вријеме, дјелујући заједнички са циљем да почини једно или више озбиљних кривичних дјела, предвиђених Конвенцијом, а са намјером да директно или индиректно оствари материјалну корист". Па зар наведено не ПРИСТАЈЕ ВЕЛИКОМ БАЈИ; ко је он да ово наведено може сакрити од очију цијлог свијета па и Кормкове. Сви смо ми схватили да Баја посједује одређена писана или неписана правила у којима су садржани услови њеног дјеловања, те права и дужности његових чланова, које он обавезује на поштовање ВЕЛИКОГ ШЕФА уз свијест да се у супротном излажу веома строгим санкцијам ако мисле супротно.Пријетња и примјена насиља је специфично средство и увијек ултима ратио, када затаје друга средства у циљу постизања дисциплине криминалне организације - ОВО ЈЕ ОН И УТЕМЕЉИ СА ЛУКАЧОМ, ИНСТИТУЦИЈАМА, СУДСТВОМ....И СВОЈИМ МНОГОБРОЈНИМ ПАПЦИМА. !" Мафиозо је истовремено капиталиста, привредник и директор’’, - питајмо чега све није Баја прихватио? Пријетња и примјена насиља је специфично средство и увијек ултима ратио, када затаје друга средства у циљу постизања дисциплине његове криминалне организације. Бајин је ПРИНЦИП стицање профита, тј. имовинске користи или постизање моћи, што је у крајњој линији, по правилу, може имовински изразити или индиректно допринети повећању његовог енормног прихода . на крају Бајин и Лукачев "Организовани криминалитет је у својој основи неидеолошко удружење" - НЕМАЈУ ОНИ НИКАКВУ НИ ПАМЕТ НИ ИДЕОЛОГИЈУ, АЛИ И ДАЉЕ УПОРНО ТРАЖЕ ОПРАВДАЊЕ ПРЕД СВОЈИМ НАРОДОМ, па се не либе оптуживати и Кормакову.

Name

Сократ

20.09.2018 14:13

Предсједнице Додик, проблем је тај да полиција РС лазе градјане РС-а у погледу истраге настрадалог Драгицевиц-а. Цему та лаз, ако није полиција сама умјесана у злоцин, слицно као сто сте и Ви умјесани у многе афере због злоупотребе полозаја?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тезак проблем!

20.09.2018 14:34

Правда за Давида је толико раскринкала МУП да ови не могу ниста да демантују, а ако признају истину пада влада!

Name

Раде

20.09.2018 14:13

О чему овај лудак говори ,,,,ало човјече ако си имало човјек какве вехабије непријатељу број 1 овог народа ,ста мислиш да смо глупи и да наслиједамо на твоје лажи прице ,нама Србима је увијек неко крив ....ми смо највећи кривци о свему сами себи па онда остали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

20.09.2018 14:50

Српски народ је разорузао дизуци порез на орузје а ти прицас народу о вехабизму тероризму.Тебе не интересују градјани без обзира на националну припадност ти си само заститник криминала тероризма и на крају це те они доци главе угрозио си и сопствену фамилију.Криминалци це ти главе доци и на твоме крају они перу свој криминал.

Name

Аднан

20.09.2018 16:03

Раде ,свака част за коментар ...

Name

Зути

20.09.2018 14:13

Растурице вас Леми у паарампарцад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.09.2018 14:23

Тако је нека сацекају 8 окто.

Name

Бубана

20.09.2018 14:27

Једва цекам, уф, уф..

Name

XXЛ

20.09.2018 14:30

Е мој глупане растурио је он Републику Српску али то је за тебе мало виса математика.

Name

Ре xxл

20.09.2018 15:00

Самим тим како се обрацас некоме увредљиво,са 'глупане',говори много о теби,и о просјецном гласацу сзп,и Даворових присталица.

Name

Лxx

20.09.2018 15:11

Ти си памета xxл немас појма о зивоту видис метар испред себе

Name

Ре

20.09.2018 16:34

Попиј пиво и шлафен...

Name

Ре Ре xxл

20.09.2018 17:30

"Ајд не се..и" - Милорад Додик... И велис други непристојни.

Name

Ненад

20.09.2018 14:17

Дај молим те пресједнице како те није срамота стварно си стетоцина да веце нема. До јуце кривис некакве британске спијуне,па сада ти крива амбасадор Кормакова сутра цес реци да ти је крив Лавров. Бит це теби крив и Драган Цовиц.Ја стварно незнам да ли си заслузио и један једини глас на изборима колико мора особа да буде луда која гласа за тебе. Убили сте цовјеку дијете и висе нико није сигуран ста га цека и тразите да народ цути као да се ниста десило није. Умјесто да се залозис да се убице ухапсе и да народ осјети неку наду слободу ви окривљујете цитав свијет.Треба да се запитате ко је убио студента два факултета ко убија будуцност Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посавина

20.09.2018 15:06

Браво Ненаде.

Name

Бас тако

20.09.2018 19:58

Све на мјесту! Тацно!

Name

рудоња

20.09.2018 14:17

Драги Миле!!! На цему си ти? Па ни Путин не говори тако о САД. Није то дипломатија, то улица. Гора него Даворова... Или боље рецено улицарење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА РУДОЊУ

20.09.2018 15:34

ТО ЈЕ ВОКАБУЛАР АКАДЕМСКОГ ГРАДАНИНА ЗАВРСЕН ОСНОВНИ СТУДИЈ НА ФАКУЛТЕТУ ПОЛИТИЧКИХ НАУКА У БГ СА ПРОСЈЕКОМ 6.00

Name

Робин Худ

20.09.2018 14:23

Кога,коме и зашто ? Зашто треба или може ли он неког представљати! Човјек огрезао у криминал,без имало такта ,манира и пристојности према страном представнику,жени, ма ко он био је показао ко је и шта је! Само брисањем са политичке и јавне сцене се може створити предпоставка да крене нормално....доста је лудака!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА И ПРАВДА

20.09.2018 14:40

МИЛОРАДЕ ДОДИК, КАКО ТО ДА САМО ВИ ДОГАТАСИ, ТАЈКУНИ И КРИМИНАЛЦИ ВОЛИТЕ И БРАНИТЕ РС???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

20.09.2018 14:47

Драги људи, овдје несто није уреду да јебе рак рака? Давор им казе ти си Лукац крив за смрт мога сина а полиција гледа? Ако полиција није умијесана у убиство засто онда не затворе Давора. Давор казе у тој је просторији убјен мој син и тај и тај је убица мог сина а полиција сути. Засто сути полиција ако није крива? Несто стварно ту смрди превисе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зна Давор

20.09.2018 15:14

Зна Давор несто му неко рекао, али нема доказа. А МУП неце да туце слабијег... манипулису његовим болом..

Name

РеПравда

20.09.2018 15:37

Дао је себи аутогол оним позивањем све светске багре да,га брани. Манипулису њиме странци..

Name

Дервента

20.09.2018 14:48

Милокраде,неки дан си рекао да си на страни Давора Драгицевица а данас си окренуо прицу наопако?! Је ли америцка амбасада организовала и ону срамну прес конференцију гдје су Драган Лукац и екипа паковали убијеном Давиду све и сваста па се на крају установило да је све сто су изнијели била лаз? Милокраде сво зло које нас напада долази од ТЕБЕ и твог најблизег окрузења! Када одес са власти у затвор имам осјецај да цемо ми као народ продисати! СНСД-е је злоцинацка организација!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дамир

20.09.2018 19:32

Управо тако и парада у јантару је била лажна џип из Бугојна од тајкуна криминалца који је пола Србин пола муслиман ништа неради а пара никад нестати јер краду државно ,има још један ради у Електру а држи пола бугојна

Name

Мато

20.09.2018 14:53

Које говно и пљацкас убица неказе како мозе бити да један суд мора да ради каки нареди Један ДИКТАТОР КАКО МОЗЕ ДАСЕ КРИЈУ УБИСТВА КАКО МОЗЕ ОД ПОЛИТИЦАРА ФАМИЛИЈА ДА ДИЛУЈЕ ДРОГУ ЈАВНО И ДА ИХ СТИТИ ПОЛИТИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

20.09.2018 14:54

Одлазеца администрација о "одлазецој администрацији".

ОДГОВОРИТЕ
Name

мима

20.09.2018 14:54

Миле на тенку си дошао,а што се нас тиче може и трактор да дође по тебе,само иди ,скидај нам се са грбаче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

20.09.2018 15:14

М . Додик човјек Америке , толико нападати гос. Кормак , Инцка , Америку а да они не преузми неке оштрије санкције може само уз неки договор , нападај нас ко фол, може сад проћи и она прича о Аустрији и перачима пара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народна пословица

20.09.2018 15:18

У добру се НЕ ПОНЕСИ а у злу не понизи. Мудрост народна би се МОРАЛА прво разумјети а потом ПОШТОВАТИ и вазда имати на уму; велики је злочин према самом себи не чинити то, јер послије СВЕГА на крају долази РАЧУН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

20.09.2018 15:24

Дестабилизација ал Додика, не Српске хаххахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

20.09.2018 15:48

Миле шупљак . Гдје је референдум о укидању Суда и Тузиластва БиХ ? Сад цес и ово "насе" тузиластво да укидас ? Па сви раде за те тебе несретнице , јебо те онај ко те слуса. Небитно кад, сад или за 10,20 година али заврсицес на сметлисту како и заслузујес. Исто као баба Плавсиц. Унуке це ти бити срамота сто се презивају Додик . Зиви били па видјели. Сви знамо да ви од Анте Марковица не вјерујете у Бога али требао би поцети бар мало да га се пласис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

20.09.2018 15:49

Милокраде редовно пратим групу Правда за Давида и тамо нико не призива вехабије и терористе да доду! А ако неко призива терористе да доду у БЛ засто те особе не процесуира наса полиција? СНСД-е је злоцинацка организација!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.09.2018 16:24

Ако ниси видио онда си слијеп.

Name

Боба

20.09.2018 16:36

Хахаха и Кељменди мали је ту за подрску добио пасос за награду дно дна

Name

Опа

20.09.2018 16:10

Прво је он добио политицке санкције, није се смирио, па је онда и Спириц за корупцију. И даље се не смирују?! Сами себи јаму копају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ненад

20.09.2018 16:48

Предсједник је показао врло велико стрпљење кад су у питању ови протести, који су изгубили сваки други смисао осим политички, то су инструментализовани протести, то је врло очигледно и зато их треба држати под контролом или забранити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ре Ненад

20.09.2018 17:40

Зато сто зна ста ко, кад, гдје и како је убијен Давид. Нама су требали људи као добри Давид, а не такви ко ти. Ал нек си ти зив својој мајци и ја ти зелим здравља и памети!

Name

Ненад

20.09.2018 19:50

Пресједник је показао само да стити криминалце и убице и пресједник је показао да му није стало ни до ције дјеце. Није показао нимало постовања према Фам.ДРАГИЦЕВИЦ и њиховој трагедији. Од првог дана је у стилу индијанаца брисао крваве трагове. Док су говорили да је самоубиство и несретни слуцај пресједник је рекао да је Давид греском убијен. Ста то знаци греском јел то се казе колатерална стета. То знаци ми убијамо морате у склонисте ако страдате то је слуцајно. Али како мозе бити греска рецимо 4-5-6 дана га дрзите муците и на крају ликвидирате па тек онда увидјели греску. Пратим разне коментаре од првог дана па је неко написао:незнам Давида ал она његова фризура ми се никако не свидја:Ја вец дузе вријеме носим Додикову слику кад год одем на сисање стално фризерки показем Додикову слику и казем хоцу овакву фризуру.Висе не носим капу јер фризура главу цува.

Name

Дијагноза

20.09.2018 17:18

Како је госпођа могла уопште крочити на територију великог Баје кад је проглашена непожељном персоном. Додо очито нема контролу какву нама просипа да има. Највјероватније иде у политичко смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миддле Аге

20.09.2018 17:50

Месарско образлозење, или јос боље сверцерско. Људи це ускоро сазнати ко је подијелио новац од трговине орузја и кокаина. Трагови узасно смрде !!!! ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

7

20.09.2018 18:08

Не сумњам да це то бити прави деликатес!!!

Name

Паја

20.09.2018 18:44

Неваља му а казе да су у ок односима са АМЕРИКОМ . Па како сад то

ОДГОВОРИТЕ
Name

зуx

20.09.2018 20:15

Лукац се отео контроли и бојис га се...зелис висе од Давора да се убице приведу, али не смијес од Лукаца ни писнути...репресија мој Милораде, репресија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

хехехе

20.09.2018 20:22

Неписмен и глуп

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакица

21.09.2018 04:33

Брате и јесте одвратна заједно са цијелом У.С региментом фуј далеко им кућа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

21.09.2018 07:21

Понаша се зато овако јер је ово урадио... меновање Џона Рубина, лобисте Додиковог СНСД-а у САД и некадашњег сарадника Доналда Трампа у председничкој кампањи, за вишег саветника у Одељењу за здравље и социјалне услуге у Белој куц́и, добра је вест не само за Републику Српску, вец́ и за српски народ у целини, сматрају саговорници Спутњика. Шеф Представништва Републике Српске у САД Обрад Кесиц́ каже да су пре две године, током кампање за председничке изборе у САД, направили „озбиљне контакте“ са штабом Доналда Трампа, а да је данас РС јако добро позиционирана кад је реч о унутрашњем кругу људи око америчког председника, јер нема више тог терета који је карактерисао односе Бањалуке и Вашингтона. Џон Рубино је уласком у администрацију Беле куц́е престао да буде лобиста СНСД-а, али тиме РС ништа није изгубила, додаје Кесиц́. Рубино припада групи људи који имају исти поглед на свет као Доналд Трамп и који схватају да је претходна америчка спољна политика била штетна за интересе САД. „Морају се направити неке озбиљне корекције, а прво и основно је да је глобализам узрок свих промашаја америчке спољне политике. За Трампа и даље постоји изазов да се окружи људима који деле његово уверење да тај систем треба да се мења, а са њим и светски поредак“, каже Кесиц́.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИМИ53

21.09.2018 09:00

КОЈИ ТО ТУЗИОЦИ ТЕБЕ СТИТЕ САЗНАЦЕ СЕ ПОСЛИЈЕ ИЗБОРА ЈЕР ОД КВАРНОГ СУДИЈЕ ИЛИ ТУЗИОЦА САМО МОЗЕ БИТИ КВАРНИЈИ ЈЕДАН ЦОВЈЕК У ДРЗАВИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аферим

22.09.2018 13:31

Неће се оканути нити кући вратити док му скалп не скине. Само напријед. Свака част.

ОДГОВОРИТЕ