Владимир Путин изненадио жене

У руском граду Санкт Петербургу у току је дводневни Евроазијски форум жена. И док су даме разговарале на тему „Жене за одрживи развој у глобалном свијету“, у сали се појавио ненајављен, али радо виђен гост – руски предсједник и један од најмоћнијих људи на свијету Владимир Путин.

Свијет 20.09.2018 | 14:36
Владимир Путин изненадио жене
– Управо је показао зашто је тако омиљен. Владимир Путин се ненајављено појавио на другом Евроазијском форуму жена, да би поздравио учеснице – написала је на Твитеру предсједавајућа Клуба посланика СДС у Представничком дому БиХ Александра Пандуревић.

Додаје да је ријеч о прелијепом изненађењу, које је одушевило све учеснике форума.

– Предсједник Путин је нагласио огромну заслугу жена за мир и сигурност, те нагласио потребу да се у цијелом свијету ради на њиховом образовању како би биле независне – каже Пандуревићева.

Русија, према Путиновим ријечима, посебну пажњу посвећује породицама у далеким и најистуренијим регијама Русије, за које држава издваја 2,7 милиона рубаља.



– Осигурали смо заштиту за жене на тржишту рада, смањили број радних сати за мајке. Успоставили смо правни оквир за пола радног времена и рад од куће. Да бисмо имали бољу будућност морамо уложити у образовање жена, како је говорила Индира Ганди – рекао је Путин обраћајући се учесницама другог Евроазијског форума.

Пандуревићева учествује у раду Евроазијског форума жена на лични позив Валентине Матвијенко, предсједнице Савјета Федерације Горњег дома парламента Руске Федерације.

Извор: СрпскаИнфо

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Нострадамус

20.09.2018 20:51

Разоцарао се Путин није било Мајкицеве. Сад це Миле хеликоптером да је пребаци до Санкт Петерсбурга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

20.09.2018 21:30

Браво за Александру

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аида Паива

21.09.2018 00:03

Путин сабе да импортанциа да мулхер пра манутенцао да хармониа да цаса. А мулхер тем ум папел ессенциал на едуцацао да црианца. Перцебер qуе а мулхер поде трабалхар менос хорас е се дедицар а цаса о ресто до темпо ех ума атитуде сабиа до Пресиденте Путин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

суперхик

21.09.2018 01:32

И подигао године за одлазак у пензију,веома уцтив и пазљив;) обицан пијун у рукама банкстера.

ОДГОВОРИТЕ