Већа изласност доноси промјене

Проценат излазности бирача од 50%, који је појава у посљедњих неколико година, не може донијети промјене друштву”, сматра Жељко Крагуљ, кандидат НДП-а за Народну скупштину у Изборној јединици један.

Република Српска 19.09.2018 | 17:57
Већа изласност доноси промјене
Крагуљ додаје да је право гласања право које нам даје могућност да сутра боље живимо, а које половина становништва не користи.

”Излазност је јако мала и креће се око 50% што омогућује машинерији владајућих странака да посредством страначког запошљавања у јавне институције и уцјенама путем разних листа припадности дођу до већинског броја гласова”, наглашава Крагуљ.

Драган Драгојевић, кандидат НДП-а за Народну скупштину у Изборној јединици један, из Приједора, вјерује да оног тренутка када Драган чавић заузме премијерско мјесто на њега ће се вршити стални пристисак како би што боље радио у интересу грађана, а не у интересу власти и мале групе људи око власти.

”Није коректно да они који су 12 година вршили власт народу сад причају да ће нешто промијенити. Показали сте шта знате, а резултат вашег рада је одлазак људи, угашена предузећа, нестанак породице као основне ћелије друштва”, истиче Драгојевић.

У Приједору је данас, у огранизацији ГрО НДП Приједор, одржана конференција за медије на којој су се обратили кандидати НДП-а из овог града, саопштено је из те странке.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

пфффф

19.09.2018 16:16

Веца излазност доноси вама само фотељу а народу ниста као и увјек добије сарену лаз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

па ја

19.09.2018 16:51

Ја сам за да и ових 50% сто гласају не изадју на изборе. Излазност од 0% је тацно онолико колико су политицари и заслузили. Све политицаре треба спаковати и протјерати из дрзаве о троску градјана наравно,нису они навикли да плацају никакве троскове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

19.09.2018 19:28

Подршка НДП-у. Пропагирају праве вриједности и имају мој глас. Само храбро до промјена и бољег друштва

ОДГОВОРИТЕ
Name

Незаинтересовсност гласача

20.09.2018 11:35

Потиче највећим дијелом од истих фаца које се гурају за фотеље додинама, па и деценијама, "уфурани" да су незаобилазни, а дошло се до дна,.. Многе продане душе папкаре из странке у странку, води се већински прљава борба и подметања, лажи и преваре на све стране... Нови страначки ликови су већински никакви, неки недовољно писмени, па ми се чини да се паметним и интелектуалним људима, гади хватање у ова кола, без обзира на примања.. Има јос "људи" који немају никакву цијену, али имају знање, те не могу дозволити да неки описмењени тутумрак с њим управља... Апстиненти су ограничени избором, јер доста ових са плаката знамо из живота, школа, комшилука,.. да не вриједе ништа посебно, само борба за власт, уздигнута рука више, што има и те какву цијену...

ОДГОВОРИТЕ