ЛШ: Бод као кућа!

Слободан Маровић задовољан исходом меча Црвена звезда - Наполи.

Фудбал 19.09.2018 | 10:45
ЛШ: Бод као кућа!
Вечерас су утакмици Црвена звезда - Наполи присуствовали бивши играчи који су освојили Куп шампиона 1991. године, а међу њима је био и Слободан Маровић.

Он је после утакмице прокоментарисао догађања на терену Маракане и истакао да је овај бод за Звезду као кућа велики.

"У сваком случају је бод као кућа вечерас. Добро, прва је утакмица у Лиги шампиона. Борили су се момци, не може им се ништа рећи. Можда је требало мало храбрости да урадимо нешто више. Наполи је добра екипа. Показао је да нису баш у врху европског фудбала, али шта је ту је. Прва утакмица је, бод је, није лоше", рекао је Слободан Маровић.

Какве утакмице треба осећати убудуће?

"Надам се да ће бити боље. Играли смо доста у дефанзиви. Одбрана је поднела највећи терет. Издржали су до краја. Наполи није имао неке шасне мора се то признати. Све у свему морамо бити задовољни".

Да ли би Звезда могла мало да се опусти, да не игра оволико у грчу?

"Наравно. Мора мало да се покаже храброст у оваквим утакмицама. Без храбрости тешко може да се уради нешто више, да победимо некога. Заиста смо играли против јаке екипе. Не можемо бити нереални. Добро смо парирали, играчи су били доста уморни, Наполи је имао посед. Треба одати призање нашим играчима. Дали су све од себе, честитке, идемо даље".

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар