Михајловић савјетовао Звезду пред Наполи!

Крстичић: Не желимо да станемо овде.  Фудбалер Црвене звезде Ненад Крстичић каже да су он и саиграчи мотивисани и да не желе да стану у групној фази Лиге шампиона.

Фудбал 17.09.2018 | 20:15
Михајловић савјетовао Звезду пред Наполи!
Звезда се у уторак од 21.00 састаје са тимом из Напуља у првом колу Лиге шампиона.

Крстичић је осам година провео у Серији А, играјући за Сампдорију и Болоњу.

"Један сам од ретких који је играо против Наполија и знам каква је екипа. Биће тешко, али ћемо се припремити и учи у утакмицу као против сваке екипе. Даћемо максимум да остваримо повољан резултат. Сањамо и маштамо да можемо да наставимо у Европи, не желимо да станемо овде. Данас ћемо на тренингу припремити још неке ствари, у сваку утакмицу смо до сада улазили тактички перфектно и верујем да ће тако бити и сада", рекао је Крстичић.

Да ли за Звезду постоји притисак навијача, који ће напунити "Маракану" до самог краја, а и више, или је то додатни мотив?

"То је за нас мотив што смо пробудили велику емоцију, мотив је да се боримо и остваримо боље резултате. Била је помама око карата, али у свлачионици смо причали да нам то неће сметати, само да се више боримо на терену", каже Крстичић.

Везиста Звезде верује да ће црвено-белима везиста Наполија Марек Хамшик бити највећи проблем.

"Ако има нешто не могу да откривам, то ћемо ми анализирати. Хамшик је мени био најтежи, има много кретања и игра брзо, тако да је са њим било најтеже".

Тренер црвено-белих Владан Милојевић није хтео да открива детаље сарадње са Синишом Михајловићем, али му се захвалио на помоћи.

"Чуо сам се са њим, разменили смо пар података. Не бих улазио у детаље, али јавно бих се захвалио на господину Михајловићу на свим саветима које ми је упутио", рекао јеМилојевић.

"Кад се све заврши може да се прича било шта. У тренутку кад сам дошао овде и сви смо веровали, ја сам неко ко је веровао да можемо да направимо доста добрих ствари. Сад да ли је то требало да буде ЛШ.. Имамо доста играча са много понуда и они су показали љубав, сви смо остали да играмо Лигу шампиона. Ми смо мала земља економски, а знате колики удео новац игра у европском фудбалу. Имали смо вољу и жељу, због тога смо тренирали и борили се, сад преостаје да снове које смо остварили живимо као стварност. Не може неко то да коментарише, само можемо да правимо добре ствари, а ово је један добра ствар која нам се десила", изјавио је Милојевић.

Владан није хтео да открива ниједан детаљ око стартних 11 за утакмицу у уторак од 21.00.

"Сигуран сам у себе, знам са стручним штабом како ћемо се супротставити Наполију", јасан је Милојевић.

Милојевић је рекао да тим који је играо против Радника, уз Бена у саставу, (6:0 за ЦЗ) "само делује" као да је добитна комбинација.

Он каже да притисак постоји, али не само сутра већ сваког дана, а и да га је он потпуно потиснуо.

Што се тиче притиска, не бих рекао сваког викенда, али има га сваког дана у овом послу. Потиснуо сам притисак било какав, размишљам на другачији начин. У овом тренутку размишљам о екипи и играчима, да одрадимо на најбољи начин. А притисак је саставни део посла и константно можемо да причамо о њему. Ја га немам, тотално сам га потиснуо. Хтели смо да дођемо овде, дошли смо. Срећни смо и поносан сам лично. Довели смо овакве величине и екипе у Србију и верујем да ћемо презентовати дивну земљу и град као што су Србија и Београд и да се играчи покажу у најбољем светлу".

Тренер је за крај јасно рекао шта очекује од својих играча.

"Шта год да буде било, ја подносим притисак, на мојим играчима је само да дају све од себе и ништа више", закључио је Милојевић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар