ЛШ - Милојевић: Не плашимо се никога!

Биће спектакл у ритму Звезде! Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да се његов тим не плаши никога у Лиги шампиона, иако има улогу аутсајдера.

Фудбал 17.09.2018 | 19:45
ЛШ - Милојевић: Не плашимо се никога!
Звезда је у групној фази Лиге шампиона уз још Пари Сен Жермен, Ливерпул и Наполи.

Конференција за медије одржана је дан пред утакмице Лиге шампиона, у којој Звезда није учествовала скоро три деценије.

"Дошли смо до овог тренутка мислим да сви једва чекамо утакмицу. Како сад најавити и шта значи за нас... Мислим да значи за клуб, Звезда је велики клуб и мислим да је ова генерација направила велики успех и оно што смо интимно хтели у свлачионици то је било да пробамо да је вратимо на путеве старе славе и онде где заслужује величином и историјом да буде. Урадићемо све што је до нас да не станемо на овоме", рекао је Милојевић.

Црвена звезда у уторак игра против Наполија који води веома искусни Италијан Карло Анчелоти.

"Цитираћу Карла кад су га питали шта мисли о ЦЗ, и кад је рекао да је Звезда један фасцинантан аутсајдер. У региону смо можда и једини који играмо и није лако ући у крем европског фудбала. Тешка утакмица нема шта да се прича, мотивисани смо, желимо да играмо с таквим величинама, имам поверење у момке и играче, биће сутра у ритму Црвене звезде и Србије и да ће бити спектакл".

Тренер фудбалера Звезде каже да се он и његови фудбалери не плаше никога, и не жели да кроз Лигу шампиона прође само као "пуки учесник".

"Уз велики респект према Наполију, не плашимо се никога, даћемо све од себе да се боримо уз подршку наших навијача. Уз само чињеницу да смо овде не бисмо да будемо пуки учесници верујем да ће бити добра утакмица",додао је Милојевић.

Распоред 1. кола Лиге шампиона, уторак:

А група:

Бриж - Борусија Дортмунд
Монако - Атлетико Мадрид

Б група:

Барселона - ПСВ
Интер - Тотенхем

Ц група:

Црвена звезда - Наполи
Ливерпул - ПСЖ

Д група:

Галатасарај - Локомотива Москва
Шалке - Порто.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар