Терзић: Нема притиска, можемо да урадимо много у ЛШ!

Директор Црвене звезде Звездан Терзић причао је за вести Прве ТВ о последњим припремама пред деби црвено-беих у групној фази Лиге шампиона.

Фудбал 17.09.2018 | 21:45
Терзић: Нема притиска, можемо да урадимо много у ЛШ!
Звезда у уторак од 21 дочекује на "Рајку Митићу" италијански Наполи, у првом колу такмичења.

"Да имамо стадион од 300-400 хиљада места све бисмо распродали. Екипа је спремна. Очекујемо спектакл сутра увече", рекао јеТерзић.

Терзић је објаснио и улогу бившег селектора Србије Синише Михајловића у припрему меча за Наполи, притиску због дебија у елити, очекивањима, те плановима за "Маракану".

"Стадион испуњава све услове за лиценцу УЕФА, али желимо да повећамо комфор, због чега смо покренули реконструкцију. Дошли смо у дилему како реконструистати стадион направљен 1963. радном акцијом. Видели смо да се стање разликује од изведеног пројекта, кренемо да радимо цев, коју нађемо 40 метара даље. УЕФА има много примедби и захтеви ће расти, на пример да свлачионице буду испод Западне трибине, а то није могуће. Генерално, увек је лакше порушити и правити ново. То сам рекао, а не да ћемо је срушити. За то је потребно време и средства. Не кажем да ћу реализовати или жив дочекати реализацију те идеје. Али то је неминовност".

Звезда брине о женама

На стадиону "Рајко Митић" биће постављен 17 метара дугачак транспарент “Стоп насиљу над женама” (на енглеском) у склопу заједничке акције Звезде и Координационог тела за родну равноправност.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар