Закарић: Свјесни смо свега, али...

Фудбалер Партизана Горан Закарић рекао је да су он и саиграчи свесни свега што долази са послом професионалног фудбалера.

Фудбал 17.09.2018 | 10:15
Закарић: Свјесни смо свега, али...
У 8. колу Суперлиге црно-бели су уписали нова три бода победом у Новом Саду над екипом Пролетера за коначан резултат 1:0, где се у листу стрелаца уписао нападач Рикардо Гомеш у тринаестом минуту игре.

"Пролетер се показао као једна чврста и организована екипа која је могла да нам приреди непријатно изненађење својим шансама за гол. Ипак, успели смо да поведемо на почетку утакмице и сачувамо предност, што је било веома важно, јер су имали много шанси међу којима су погодили две пречке и изнудили пенал који је одбранио Стојковић. Покушавали смо да им се приближимо голу, али једноставно нисмо успели у томе. Указала нам се прилика да се одвојимо након што је Николић одиграо на Пантића, али је голман Пролетера сјајно одреаговао", рекао је Закарић. 

Умор код фудбалера Партизана постоји, али сви морају бити свесни да је то нормално. 

"Осећа се умор што се могло и видети на терену, али ми смо спортисти и професионалци и морамо бити свесни тога. Мислим да смо сви свесни каква је била утакмица и какви смо били на терену, али је важно да смо узели три бода. Већ у среду нас очекује утакмица са Радом и томе се окрећемо колико данас", додао је Закарић за сајт Партизана. 

Приход од продаје улазница за ванредно коло СЛС ФК Партизан – ФК Рад која се игра у среду 19.09.2018. године у 17 часова на стадиону Партизана, а који је првобитно био намењен за лечење Душана Тодоровића, црно-бели ће уплатити хуманитарном фонуду Подржи живот за лечење деце Србије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар