ДК: Французи први финалисти, Хрвати испустили шансу!

Тениска репрезентација Француске пласирала се у финале Дејвис купа пошто су Жилијен Бенето и Никола Мау донели тој селекцији трећи бод против Шпаније.  Хрвати испустили шансу да "почисте" Американце! Тениска репрезентација САД смањила је на 2:1 у полуфиналу Дејвис купа против Хрватске после меча дубла у којем су славили Мајк Брајан и Рајан Херисон.

Тенис 16.09.2018 | 16:30
ДК: Французи први финалисти, Хрвати испустили шансу!
Бенето и Мау су у Лилу славили против Фелисијана Лопеса и Марсела Гранољерса Пујола са 6:0, 6:4, 7:6(7).

Прва два бода Француској јуче су донели Беноа Пер и Лука Пуј.

Француска ће тако имати прилику да брани трофеј у Дејвис купу освојен прошле године, а противник ће јој бити боља селекција из другог полуфинала у којем се састају Хрватска и САД. 

Хрвати испустили шансу да "почисте" Американце! Тениска репрезентација САД смањила је на 2:1 у полуфиналу Дејвис купа против Хрватске после меча дубла у којем су славили Мајк Брајан и Рајан Херисон.

Брајан и Херисон су у Задру победили Ивана Додига и Мате Павића након велике борбе у пет сетова која је трајала четири сата и 43 минута - 7:5, 7:6, 1:6, 6:7, 7:6.

Одлука о финалисти Дејвис купа пашће у недељу. На терен ће прво изаћи Марин Чилић и Стив Џонсон, а након њих двојице снаге ће одмерити Борна Ћорић и Френсис Тијафо.

Победник овог меча у финалу ће играти против Француске која је у полуфиналу била боља од Шпаније. 

Финале Дејвис купа на програму је од 23. до 25. новембра.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар