Стопирана шетња против Параде

Учесници шетње за православне и породичне вредности, која је организована у Београду у знак протеста против одржавања Параде поноса, заустављени су.

Србија 16.09.2018 | 13:00
Стопирана шетња против Параде
Они су заустављени у близини раскрснице Булевара краља Александра и Улице кнеза Милоша.

Како јавља извештач Тањуга, припадници полиције зауставили су око двадесетак учесника протестне шетње у близини раскрснице Булевара и Улице кнеза Милоша и забранили им даљи пролаз. 

Извештач Тањуга наводи да за сада нема инцидената и да учесници протестне шетње стоје наспрам полиције, која им онемогућава даљи пролаз, те да певају црквене песме. 

Противници Параде поноса који поштују, како кажу, традиционалну, природну породицу и хришцанско схватање брака, упутили су се након литургије у цркви Светог Марка у најављену протестну шетњу Булеваром краља Александра. 

Како је за Тањуг рекао је један од учесника протестне шетње, Јордан Миловановић, када су кренули у шетњу у близини није било припадника полиције, али су се, како тврди, касније појавили и наводно ухапсили неке учеснике. 

Миловановић је казао да годинама уназад на исти начин показују протест против Параде поноса, која ће се данас одржати у Београду. 

''Хоћемо да покажемо став да смо против сазблажњавања народа овом 'парадом срама', да смо против тога да се промовисе хомосексуализам као нешто нормално. То може да се толерише, али не и да се промовише и зато смо изашли да покажемо да нисмо сагласни са тим'', навео је Миловановић. 

''Ми ћемо остати овде и показати свој став мирним и православно хришћанским путем'', казао је Миловановић. 

Један мушкарац је том приликом приведен, јавио је лист "Блиц".

(Блиц)

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

БЛ

16.09.2018 11:55

Ста ви ту имате да протествујете. Не би било лосе да се мало информисете. Хомофилија није ствар избора нпр. да неко зели да буде хомосексуалац. Не знам да ли сте цули да се неко роди у погресном тијелу. Засто људи мијењају цак и пол. Особа се тако роди и самим тим је вец осудјена у насем друству. Како се не бојите тог бога којем се молите. Из цркве идете на протест против нецега сто је бог тако дао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др.

16.09.2018 12:10

Бог је некоме дао да буде наркоман, пироман, клептоман, хомо, садо, мазо .... Требају ли сви да се промовишу на парадама?

Name

Ре:

16.09.2018 12:23

Ма, шта ти имаш против нормалних људи, баксузе један?! Какво "погрешно тијело", какве операције?! То су све шизици, ментални болесници и још то хоће да натуре као нормално! Операције тог типа су оправдане само ако је особи угрожен живот или физиолошке функције. Нико не дира те случајеве, али они дирају нормалан разум. Двојицу таквих као ти сам ишамарао као коње, кад сам налетио иза ћошка на њих како се дрпају на јавном мјесту. Зато и ти, дајгузе, припази мало, јер никад не знаш кад ће да на тебе налети неки "ненормалан", који има четворо нормалне дјеце, па да видиш како се та болест лијечи кратким поступком!

Name

Роки

16.09.2018 12:46

Сви се размножавају да би одржали популацију, мишеви,слонови,врабци , муве, мачке .... а ми промовишемо педере . 100% против параде срама. Не знам ниједну животињу да се родила таква накарадна!

Name

Мато

16.09.2018 16:23

Незнам како бих реагово дати такви манијак несто уцин дјетету

Name

Са Косова Свице Зора

16.09.2018 12:00

Док су вам масони инсталирали ону Лезбачу Ану премијерку најебали сте како она да онда да подршку породици ,дјеци будућим мајкама ,страшно јебо те ... Брука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема ти помоци

16.09.2018 12:57

Ана је у бпљем полозају од тебе.Она мозе да постане хетеросексуалка али ти цес цитав зивот глуп остати.

Name

Алан Форд

16.09.2018 13:46

Не дирај ми Ану. Ја и она имамо једну заједничку особину... Волимо жене.

Name

Карадоз

16.09.2018 12:17

И ста сад ја сам хомофил ако хоцу да имам параду свих они који нису педери и лезбејке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

16.09.2018 13:13

Ста је хомофил? Инересантно да су незналице инаце најгласнији када треба неког осудити а најтиси кад треба имати разумијевања.

Name

Истина

16.09.2018 14:30

Ани премијер србије лезбаца како владу није срам имати једну жену попут ње срамота није ниста ту цудно и Вучић нас пумпа усне

Name

децко

16.09.2018 12:20

цему протест, ако се мозе толерисати? то вам је дио демократских вриједности... узалуд вам је бунити се не бих се цудио да за 2-3 године поцну параде и по сарајеву

ОДГОВОРИТЕ
Name

Погледај дом свој Анђеле...

16.09.2018 12:31

На основу којих правила, логичких и моралних норми, треба да се шетају педери и лезбејке, да промовишу то што су се родили такви? То је правило свачија 4 зида, али није у хрипћанском духу, па треба поштовати и ту чињеницу... Зашто се осудјују норме хришћанске породице, која се брани с чињеницом, да је породица основна ћелија друштва?.. Како може држава зауставити ове људе који упућују на традицију, како православну, тако и свих осталих нација?.. А те, рођене и такве у тијелу, требамо ли славити, милиција их чувати, додворавати им се? Ово друштво је тако ниско пало, оре дно сваког дна, да је лично понижење и читати овако нешто...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПЦ. книгхт

16.09.2018 12:33

Ста ту има да се сета и парадира. Нико им не брани да раде ста зеле али у својој куци. и Какав понос. То је за сваког нормалног цовјека срамота . Једноставно то се мора забранити јер тако зели вецина људи а они нека раде ста хоце али у својој куци а не јавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

16.09.2018 12:36

Све што није норамлно, неко може да оправда да је тако рођен, с таквим генима, петпозицијама, д аима поремећај.. Па тако сутра не би било чудо да шетње организјз наркомани јер ето они имају јадни поремећај, зависност, па убице јер имају нагон д аубијају - нису они јадни криви, лопови, треба их пустити да краду, јер се не сојећају добро ако то не раде,, пиромане треба пустити да пале, јер и то је вид поремећаја, за који они нису криви... Да ли неко за кога се зна да је убица, треба дати да води владу или државу, пироману, лопову,... ако вам је то нормално, онд аје и нормално да педери воде владу, да се зауставе они који пропагирају традициноналне православне вриједнсоти, а пустимо педере илезбјке и доведемо хрпу полиције да их штити. А онд амало кукакмо као је мали наталитет... Како нас нестаје... Али ето параде су добре штаћеш, треба заштитити те јадне педере.. а они као секташи уздижу једни друге. Па сада у валсти, медијима и другим битним институцијам имате болеснике. Ја нисам за ту опцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

18.09.2018 06:28

Погледајте мало сире,па цете сконтати да свијетом владају педофили.

ОДГОВОРИТЕ