Новаков гест о ком се говори...

То је пријатељ, то је ривал. Хуане Мартине дел Потро, свака ти част!

Тенис 10.09.2018 | 10:30
Новаков гест о ком се говори...
Дирљиве сцене на крају финала УС Опена.

С једне стране Новак Ђоковић се радовао трећем трофеју на Флешинг Медоузу, 14. гренд слем титули у каријери. С друге, Хуан Мартин дел Потро није могао да сакрије сузе. Јецао је као мало дете поред терена.

Видевши да је побеђени ривал изузетно тужан, Ђоковић му је пришао и пружио пријатељски загрљај и речи утехе. Пуно се причало о пријатељству Србина и Аргентинца, а овај пут смо имали прилику да то видимо и на делу, а посебно у изјавио коју је Делпо дао приликом деделе признања.

"Није ми лако да говорим. Срећан сам што сам играо финале против овог невероватног играча, иконе спорта, али и мог великог пријатеља, кога обожавам да гледам како осваја титуле. Није ми лако што сам изгубио. Никада нисам желео да одустанем због мојих великих проблема. Желео сам да све то решим и успео сам после девет година. Ово је мој омиљени турнир, дошао сам до финала. Ово је значајан турнир за мене и надам се да ћу га освојити", рекао је Хуан Мартин дел Порто.

Мајсторе, свака ти част. И без трофеја ти си велики шампион!

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бошњак

10.09.2018 09:41

Браво НОЛЕ краљу, твој успјех је обрадовао сав нормалан свијет. Навијао сам за тебе и навијацу убудуце. Пуно здравља и успјеха у животу. Легенда био и остао.

ОДГОВОРИТЕ