Обрва и Рич Пол?!

Лејкерси могу да почну да продају његове дресове. . . ! Нова бомба на НБА пијаци. . .

Кошарка 14.09.2018 | 10:30
Обрва и Рич Пол?!
Након што је пре неколико дана објављено како Лос Анђелес Лејкерси после довођења Леброна Џејмса за следеће лето циљају Клеја Томпсона, чиме би наставили са стварањем дрим тима, Америком се закотрљала нова бомба која чека на активацију. Помало неочекивано, звезда Њу Орлеанс Пеликанса Ентони Дејвис, раскинуо је сарадњу с дугогодишњим агентом Тедом Фучером како би по свему судећи потписао за Клуч групу чији је власник Рич Пол, менаџер многих НБА звезда, између осталих и заступник Леброна Џејмса, чији је велики пријатељ.  

И одмах је кренуло. Први је причу 'разрадио' Бил Симонс, НБА аналитичар који је написао да уколико Дејвис заиста потпише за Пола, Лејкерси могу слободно да пусте у продају његове дресове. Јасно је, дакле, што то значи.

Симонс јасно ставља до знања како би Рич Пол одмах усмерио Дејвиса према Холивуду и тако га упарио са Леброном. Овако нешто, међутим, могло би да се реализује тек за две године, када би Обрва, ако то жели, могао да постане слободан играч и изађе на тржиште. Он има уговор до 2021. године, но последња му је сезона "играчева опција" коју може да одбије.

Наравно, далеко је још 2020, али нико не ставља под упитник да би с новим агентом Дејвису био отворен пут ка Лејкерсима. Један од најбољих центара лиге тренутно игра под петогодишњим уговором вредним 127.000.000 долара, али узимајући у обзи какве партије је пружао последњих сезона, и под условом да га повреде заобиђу, могао би да рачуна и на већи. Јер нема екипе која га не би радо видела у својим редовима, а сам играч неколико пута је изјавио да су му важне само победе и титуле. Па онда, где би имао боље услове за тако нешто него крај Леброна? 

Како је Дејвису тек 25 година, те како тек треба да уђе у "прајм тајм" каријере и Лејкерси сигурно виде своју рачуницу. Уосталом, њихова жеља је нескривена. Они у наредне две године желе да направе тим који би могао да се носи са Голден Стејтом... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар