Чоло иде у Интер!

"Остаје само питање времена када ће се то десити", потврдила је његова сестра и агент Наталија.

Фудбал 12.09.2018 | 11:00
Чоло иде у Интер!
"Само је питање времена када ће Дијего преузети Интер", потврдила је његова сестра и агент Наталија.

Тренер Атлетико Мадрида Дијего Симеоне дуги низ година наступао је у Италији, у Интеру од 1996. до 1999. године, након чега је наредне четири године носио дрес Лација.

"Дијего је то потврдио, прије или касније, завршиће у Интеру. Он воли тај клуб, атмосферу и живот у Милану. Интер је тим који би он заиста волио да тренира", истакла је Наталија Симеоне у разговору за "Газету дело Спорт".

Прошлог љета популарни Чоло био је на корак од одласка из Атлетико Мадрида, али је умјесто тога одлучио да продужи сарадњу са шпанским клубом.

"На крају крајева, страст увијек исплива. Дијего је у Атлетику седам година. Један је од најбољих тренера на свијету, али остао је с обзиром да има још недовршеног посла."

Дијегов син Ђовани члан је Фиорентине, у којој пружа сјајне партије. Такође, на сениорском дебију за Аргентину постигао је погодак. Али, ту није крај фудбалској породици Симеоне.

"Ђулијано Симеоне има 15 година, он је Дијегово треће дијете, а тренутно наступа за Ривер Плејт. Најталентованији је од свих. Иако у свом клубу игра централног нападача, његова примарна улога је 'седмица', а не 'деветка'", поручила је Наталија Симеоне.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар