ПДП: На изборе у што већем броју

„Хоћемо да здравствени радници лијече болесне, а не да уче стране језике. Хоћемо да полицајци не скривају доказе. Хоћемо службенике који ће радити у интересу грађана“ поручио је Бореновић и додао да ПДП жели дати шансу најбољима, поручио је вечерас предсједник ПДП Бранислав Бореновић.

Република Српска 08.09.2018 | 23:27
ПДП: На изборе у што већем броју
У Приједору је вечерас одржана предизборна трибина Партије демократског прогреса на којој су се представили кандидати ПДП-а из изборне јединце 1.



Предсједник ПДП-а и кандидат за Парламент БиХ Бранислав Бореновић рекао је да је циљ ПДП-а да учинимо живот лакшим и бољим свим грађанима Републике Српске и да послије избора сви раде свој посао.

„Хоћемо да здравствени радници лијече болесне, а не да уче стране језике. Хоћемо да полицајци не скривају доказе. Хоћемо службенике који ће радити у интересу грађана“ поручио је Бореновић и додао да ПДП жели дати шансу најбољима.



„Наша рјешења из Програма обнове су животна рјешења. Требају нам стручни, квалитетни, способни људи, без обзира да ли су чланови наше Партије или не. Позивам вас да сви станете иза Младена Иванића и Вукоте Говедарице, јер су су ово судбоносни избори и морамо на њих изаћи у што већем броју – рекао је у Бранислав Бореновић.

Кандидат ПДП-а за Парламентарну скупштину БиХ Младен Кулунџија рекао је да ће се ПДП, али и он лично, у Сарајеву залагати за очување Дејтонског уређења БиХ са два ентитета и три конститутивна народа и останак младих на овим просторима.

„Позивам вас да у што већем броју изађете на предстојеће изборе јер је то кључ наше побједе и остварења циљева из нашег Програма“ – поручио је Кулунџија.



Предсједник Градског одбора ПДП-а у Приједору Далибор Грабеж поручио је да су ово избори на којима ће народ одлучити у којем ће се правцу Република Српска кретати у наредном периоду.

„Сасвим сам сигуран да су Приједор и ова Изборна јединица одлучили за кога ће гласати на предстојећим изборима. То су Партија демократског прогреса и Савез за побједу! Сигуран сам да 07. октобра СВИЋЕ нашем народу и Републици Српској“ рекао је Грабеж.

Перица Бундало, носилац листе кандидата за Народну скупштину у Изборној јединици 1, је казао да народ овога краја и читаве Републике заслужује да живи као сав нормалан свијет.

„Квалитет сваке политике мјери се квалитетом живота становништва, а наш Програм обнове може свима обезбједити посао, достојанство и правду – рекао је Бундало.

Предизборној конвенцији присуствовали су и коалициони партнери ПДП-а из приједорског градског одбора Српске демократске странке, Народног демократског покрета и Српске радикалне странке.

(БН)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Приједорчанка

08.09.2018 21:45

Супер говор одржа Бореновић,никад инспиративнији,одличан скуп пдп-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгана

08.09.2018 21:45

Види се да ПДП зна како доћи до рјешавања проблема градђана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Х

09.09.2018 01:36

Мркоњиц град је уз вукоту и младена само будале дају гкас снсд.

Name

Раде

08.09.2018 21:46

Добри тј.најбољи сте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.09.2018 05:55

Јесу,по цему нису исти као и ови криминалци на власти,лаксе је набројати ? Само по том сто су мање украли јер нису имали довољно времена.Ја цу гласати за СЗП али аосолутно немам повјерења ни у њих !

Name

Ре Раде

09.09.2018 09:57

Изваредан пост, код Миле и Бисе је све наопако. Како је све наопако, тако све штима, оркестар има уигране, складне мелодије, плесна дворана је препуна, екипа се стење и стиска, пригушено свјетло и шапутања, даме бирају, вечерас је наша фешта, ко је и како гледао са БАНСКИХ ДВОРА, двије лозе и пар пелинковаца, уз неизоставно Нектар пиво довољно је да се јуначки убије још једна ноћ. Једино у РС универзитетски професори продају компанија и некретнина називају страним инвестицијама. Једино становници РС на себи и око себе, у свакодневници, имају нула производа из РС. Мафијаши се називају послодавцима, лихвари се називају банкама, проститутке се називају манекенкама, разбијачи полицајцима и тако редом. Једино у РС немогућ је студентски бунт и грађански преврат. Јер, урбане културе нема и нема грађана, а студенти су махом престрашени, често полуписмени скаути којима је једини циљ што прије замахати Мицкеy Моусе дипломама. Веле : остварили смо РС сан – Државу. Хм, дајте молим вас, да ли ико од вас вјерује да је и један, једини Србин заиста сањао о српској држви у РС? И како изгеда тај сан? Тип уморан легне, мало броји овчице и бијесан због хрватско-југославенско-српске окупације почне сањати заставу, грб, парламент, Устав и границе. Хм ??

Name

Еx Зворницанин

09.09.2018 05:20

Свако добро Брано.САМО НАПРИЈЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

09.09.2018 05:44

Обицан сте јад заједно са осталим странкама које су у политици деценијама а доведосе нас до тоталног колапса. Идити сви бестрага.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

09.09.2018 06:02

Подрска СзП

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

09.09.2018 06:11

Хоцемо да побиједите СНСД на изборима, и да СНСДтв поново постане РТРС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда и истина за Српску

09.09.2018 09:55

ГДЈЕ ИМА ИСТИНЕ И ПРАВДЕ још има народа…али код нас постоје државе…државу називају најхладнијим од свих хладних чудовишта. И она хладно лаже, а та лаж мили из њених уста. "Као држава, ја претстављам народ" - вели ВЕЛИКИ БАЈА ИЗ БАКИНАЦА!” То је лаж! Творци су они што су народе створили, вјеровали им и вољели их, они су тиме служили животу. Рушиоци су они што постављају замке за толики свијет , па их зову држава…А држава је лажов, ма које језике добра и зла говорила. Чим зине, она слаже. Украла је све што има…Ђе престаје држава, ту почиње човјек - НАРОД СА ДАВИДОВОГ ТРГА

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

09.09.2018 20:14

ПОЗДРАВ БОРЕНОВИЋУ. ЛАВОВСКИ СЕ БОРИО У СКУПШТИНИ ЗАТО ИМА МОЈ ГЛАС.СРЕТНО НАРОДЕ.

ОДГОВОРИТЕ